سكه هاي پارسيان همچنان معتبرند، تنها ضرب آنها ممنوع شده است
کد خبر:۱۵۳۳۹۸
رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

سكه هاي پارسيان همچنان معتبرند، تنها ضرب آنها ممنوع شده است

رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر گفت: با وجود ممنوعيت توليد سكه هاي پارسيان اين سكه ها همچنان معتبرند و طلافروشان موظف به خريد آن از مردم هستند.
محمد كشتي آراي در گفت وگو با خبرنگار ويژه نمايشگاه «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به ممنوعيت توليد سكه هاي پارسيان گفت: با وجود ممنوعيت توليد سكه هاي پارسيان، اين سكه ها همچنان معتبرند و طلافروشان موظف به خريد آن از مردم هستند.

وي با اشاره به اينكه توليد سكه هاي غير بانكي همچنان ادامه دارد، افزود: تنها تفاوتي كه اكنون با گذشته كرده اين است كه ضرب سكه هاي دايره وار ممنوع شده و سكه هاي شش ضلعي و هشت ضلعي همچنان توليد مي شوند.

رئيس اتحاديه كشوري طلا و جوهر گفت: اگر طلافروشان وكيوم اين سكه ها را باز مي كنند صرفا براي اطمينان از وزن و عيار سكه ها است كه اگر تفاوتي با عيار و وزن درج شده بر روي سكه ها وجود داشته باشد مشتريان مي توانند يا به اتحاديه مراجعه كنند و يا شكايت خود را از طريق 124 پيگيري نمايند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار