کسب مقام دوم مسابقات کمیکار 2011 آلمان توسط تیم دانشجویی دانشگاه امیرکبی
کد خبر:۱۵۳۵۹۰

کسب مقام دوم مسابقات کمیکار 2011 آلمان توسط تیم دانشجویی دانشگاه امیرکبی

تیم دانشجویی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که تنها نماینده ایران در مسابقات کمیكار 2011 آلمان بود موفق به کسب مقام دوم در بخش عملکرد شد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، در این دوره از مسابقات که در کنار هشتمین کنفرانس مهندسی شیمی و اولین کنفرانس بیوتکنولوژی اروپا در کشور آلمان برگزارشد، تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر که متشکل از 6 نفر بود موفق به کسب مقام دوم عملکرد این دوره از مسابقات شد.

بنابراین گزارش، در این دوره از مسابقات 60 تیم ثبت نام کرده بودند که از بین این تعداد 12 تیم برای شرکت در مسابقات انتخاب شدند و تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر تنها تیم ایرانی شرکت کننده در این دوره از مسابقات بود.

گفتني است، تیم دانشجویی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ساخت ماشینی که توسط واکنش های شیمیایی حرکت کرده و در یک مسیرخاص با یک ترمز (که مکانیکی یا برقی نیست) متوقف می‌شد؛ توانست مقام دوم عملکرد را در بین تیم‌های شرکت کننده از سوی کشورهای اندونزی، آلمان، چک و فرانسه از آن خود کند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار