کد خبر:۱۵۳۹۵۶
شيخالاسلام در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
لغات به كار رفته در پيام تسليت به پادشاه عربستان را قبول ندارم
دبير كميته حمايت از انتفاضه فلسطين مجلس اصل فرستادن پيام تسليت به پادشاه عربستان توسط مسئولان را امري لازم در عرف ديپلماتيك دانست و در عين حال گفت: من لغات به كار رفته در آن را قبول ندارم.
حسين شيخ الاسلام در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، در پاسخ به سوالي درباره اقدام تامل برانگيز مقامات دولتي در ارسال پيام تسليت به مناسبت فوت پادشاه عربستان و ارسال هيئت بلندپايه ديپلماتيك براي خاكسپاري وي گفت: اصل فرستادن پيام تسليت در عرف ديپلماتيك لازم است، ولي من لغتهاي به كار رفته در آن را قبول ندارم.
دبير كميته حمايت از انتفاضه فلسطين مجلس در ادامه درباره نوع عكس العمل وزارت خارجه در قبال جنايات عربستان در منطقه گفت: دستگاه ديپلماسي ما ناچار است با رئيس جمهور هماهنگ باشد.
وي افزود: نظر رئيس جمهور در قبال حوادث منطقه و بيداري اسلامي با ديگران هماهنگ نيست.
شيخ الاسلام به اين سوال كه آيا منظور وي «از نظر ديگران» سياست كلي نظام در قبال بيداري اسلامي است يا خير؟ پاسخي نداد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰