کد خبر:۱۵۴۲۰۴
اولیایی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
اتفاقات غیر ورزشی ثمره مشغولیت مسئولان به قسمت کردن غنائم انقلاب است
مدیرعامل سابق باشگاه پاس همدان گفت: زمانی که افراد مسئول به دنبال قسمت کردن غنائم انقلاب هستند، بروز اتفاقات غیر ورزشی در فوتبال عجیب نیست.
کاظم اولیایی در گفتوگو با خبرنگار ویژه نمایشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص رفتار ناشايست دو بازيكن پرسپوليس در دیدار با تیم داماش گیلان گفت: بداخلاقی های موجود در ورزش از بداخلاقی های مدیریتی که در انتخاب آنها شاهد هستیم، نشئت می گیرد و هر کس به نوبه خود خ در بروز این اتفاقات مقصر است.
مدیرعامل اسبق باشگاه پاس همدان در ادامه افزود: زمانیکه افراد مسئول به دنبال قسمت کردن غنائم انقلاب هستند، این اتفاقات عجیب نیست و مطمئنا این اتفاقات از سطوح بالا آغاز می شود و به بدنه باشگاه ها می رسد.
وي در خصوص همکاری های وزارت کشور برای حمایت از مردم سومالی گفت: در نطر داشتیم تا برای حمایت از مردم سومالی بازی های خیرخواهانه برگزار کنیم که عزیز محمدی، رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال طی نامه ای اعلام کرد که درآمد چند بازی از لیگ برتر را به این مردم اختصاص می دهیم.
اوليايي در پایان گفت: چندی پیش نیز قرار بود برای حمایت از ورزشکاران بحرین راهپیمایی انجام دهیم که وزارت کشور پاسخ نداد؛ چراكه NGO های مردم نهاد در ایران چندان مورد توجه قرار نمی گیرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰