دين‌مداري محور اصلي حركت دانشجويي باشد
کد خبر:۱۵۴۵۷
عضو كميسيون فرهنگي مجلس:

دين‌مداري محور اصلي حركت دانشجويي باشد

سنايي، نماينده مردم نهاوند در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه از ويژگي‌هاي اصلي انقلاب و نظام ما حفظ استقلال در حوزه‌هاي مختلف است، گفت: بايد دين‌مداري محور و خط اصلي حركت‌هاي دانشجويي باشد.

دكتر محمدمهدي سنايي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه داشتن روحيه انقلابي و حفظ اين روحيه از ويژگي‌هاي جنبش‌هاي دانشجويي است، گفت: اين امر طبيعت جنبش دانشجويي است و حفظ اين روحيه از سوي تشكل‌ها و جريانات دانشجويي بسيار مهم به شمار مي‌آيد.

وي با اشاره به اينكه جامعه ما جامعه اي دين مدار است، اظهار داشت: اگر جنبش دانشجويي خط ديگري را به غير از اين امر دنبال كند، به معناي جدايي جنبش دانشجويي از جامعه خواهد بود.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تاكيد بر اينكه جنبش دانشجويي بايد به دنبال اصلاحگري، روشنفكري و روشنگري باشد، افزود: محور و خط اصلي حركت دانشجويي حركت در راستاي دين مداري است.

اين نماينده اصلاح طلب تصريح كرد: نبايد خطاهايي كه در جريان دانشجويي صورت مي‌گيرد به گردن دانشجويان بيندازيم.

وي ادامه داد: برخي از اشتباهاتي كه جنبش دانشجويي به آن دچار مي‌شود بر عهده مسئولان دانشگاه‌ها و مسئولان كشور است؛ چرا كه مسئولان بايد فضايي را فراهم كنند كه مسير حركت دانشجويي مسير درستي باشد.

سنايي در خصوص وابستگي برخي جريانات دانشجويي به جريانات وابسته به خارج گفت: بايد جنبش دانشجويي ما تلاش كند كه به آلت دست گروه‌ها و جريانات سياسي داخل و وابستگان فكري خارج از كشور تبديل نشود.

نماينده مردم نهاوند در مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه اين امري طبيعي است كه جنبش دانشجويي ما گرايش ويژه اي به گروه‌ها و طيف‌هاي سياسي داشته باشند، گفت: ما در بين جنبش دانشجويي و همچنين جنبش‌هاي ديگر بايد به يك موضوع اصلي يعني حفظ منافع و مصالح نظام و كشور توجه داشته باشيم.

وي اضافه كرد: اگر جنبش دانشجويي ما و يا حركت‌هاي ديگر در اين راستا و چارچوب حركت كند، هيچ اشكالي بر آنان وارد نيست.

سنايي حركت هاي سياسي جنبش‌هاي دانشجويي را كه در راستاي منافع كشور باشد بسيار بااهميت برشمرد و افزود: فعاليت مثبت دانشجويان نه تنها فضاي سياسي يك كشور را گرم مي‌كند، بلكه راه پيشرفت و توسعه كشور را نيز فراهم خواهد كرد.

اين نماينده اصلاح طلب با تاكيد بر اينكه مصالح و منافع نظام و كشور به هيچ وجه نبايد زير پا گذاشته شود، گفت: جنبش دانشجويي نيز مانند بسياري از حركت‌هاي سياسي خطاهايي داشته است.

وي با اشاره به اينكه گاهي شاهد بوديم كه جنبش‌هاي دانشجويي از نقش اصلي خود در دانشگاه‌ها فاصله گرفته اند، خاطرنشان كرد: جنبش دانشجويي همواره بايد در راستاي مصالح و منافع نظام و ملت حركت كرده و در اين راستا بسيار پر جوش و خروش باشد.

سنايي به فعالت بسيج دانشجويي و انجمن‌هاي اسلامي در دانشگاه‌ها اشاره و عنوان كرد: خطاهاي صورت گرفته در جنبش دانشجويي نيز شايد به آن دليل باشد كه ما در حال تمرين دموكراسي هستيم و به طور طبيعي بايد چنين تجربه‌هايي نيز داشته باشيم.

نماينده مردم نهاوند در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: اينكه برخي از جريانات دانشجويي به جريانات استكباري خارج از كشور وابسته شده اند، در حوزه قضاوت ما نيست و بايد مراكز مربوطه پي برده و با شدت با اين مسئله برخورد كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار