کد خبر:۱۵۴۶۳۶
«استاكس نت» گريبانگير سازندگانش ميشود؟
چاه مکن بهر کسی اول خودت، بعد هم خودت!!!
پس از فشارهای زیاد برای تعطیلی غنی سازی در ایران، سال گذشته ویروس «استاکس نت» با هدف ضربه زدن به تاسیسات هسته ای به عنوان جدیدترین سلاح سایبری مورد استفاده قرار گرفت اما فارغ از اینکه روزی همین ابزار گریبانگیر خود سازندگان آن خواهد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، پایگاه خبری «راديوی ملی آمريکا با انتشار گزارشی پيرامون پيامدهای توليد و شيوع ویروس اینترنتی «استاکس نت» می نويسد که با وجود گذشت يکسال از خلق اين ویروس که پيشرفته ترين سلاح جنگ سايبری است، هنوز هم کارشناسان ايمنی کامپيوتر از آن شناخت کافی ندارند.
«استاکس نت» یک ویروس کامپيوتری است پس از نفوذ در شبکه کامپيوتری مراکز صنعتی می تواند برنامه های تنظيم شده موجود را به هم ريخته و دستورالعمل کار دستگاه های موجود را به شکلی که خطرناک و زيان بار باشند، تغيير دهد.
ظاهراً اين کرم کامپيوتری برای ضربه زدن به مراکز کنترل برنامه های هسته ای ايران طراحی و پخش شد ولی اکنون خود به خطری بدل شده که پيچيدگی های جنگ سايبری را به خوبی نشان می دهد.
مطابق گزارشات اعلام شده سال گذشته تجهيزات مرکز هسته ای نطنز در ايران توسط «استاکس نت» مورد حمله قرار گرفت. اولين بار چند ماه پس از وقوع اين حملات سايبری، يک کارشناس برجسته ايمنی کامپيوتر در آلمان به نام «رالف لنگنر» اعلام کرد که بدون هيچ ترديدی اين حملات کاردولت آمريکا بوده است.
در عين حال بسياری از کارشناسان يادآوری می کنند که استفاده از ویروس «استاکس نت» با استراتژی هميشگی آمريکا که يکی از محورهای آن خرابکاری و به تاخير انداختن برنامه های هسته ای ايران است انطباق دارد.
کارشناسان هسته ای معتقدند که اگر اين ویروس توسط ديگران تغيير يافته و مورد استفاده قرار بگيرد می تواند تاسيسات صنعتی و حساس در خود آمريکا را نيز هدف بگيرد. به اين ترتيب ابزار مخربی که به اعتقاد برخی از کارشناسان توسط دولت های آمريکا و اسرائيل طراحی و خلق شده، اکنون ممکن است برای حمله سايبری به آمريکا مورد استفاده قرار بگيرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.