پهلوان سال 1390 انتخاب مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۸۲۸
همزمان با عيد غدير خم

پهلوان سال 1390 انتخاب مي‌شود

پنجمین دوره مسابقات بزرگ پهلوانی غدیر در تهران همزمان با ایام مبارک عید سعید غدیر خم عید امامت و ولایت برگزار مي‌شود.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در پنجمين دوره از مسابقات بزرگ پهلواني غدير، ورزشکاران سنگین وزن کشور در دو رشته هنرهای فردی ورزش زورخانه ای، شامل چرخ تیز، چرخ چمنی، میل بازی سنگین، میل گیری سنگین، سنگ و کباده و رشته کشتی پهلوانی در وزن 90  از 19 آبان ماه به مدت 2 روز در سالن شهید افراسیابی تهران به رقابت می پردازند.

حسین کیانی، رئیس کمیته مسابقات فدراسیون در این خصوص گفت: با برنامه ریزی هدفمند، پذیرش، اسکان، ثبت امتیازات و صدور احکام به صورت مکانیزه انجام می پذیرد که این امر این دوره را نسبت به دوره های قبلی متفاوت می کند.

وی ضمن تشکر از هیئت های پهلوانی و زورخانه ای به جهت همکاری مثبت با کمیته مسابقات در ادامه افزود: هیئت های سراسر کشور با ارسال به موقع اسامی ورزشکاران شرکت کننده ما را در برگزاری مسابقات به صورت مکانیزه یاری نموده اند.

كياني در پایان اظهار داشت: حضور استان های آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کرمانشاه، گلستان، لرستان، مازندران، هرمزگان، همدان و یزد قطعی شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار