آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۸۹۸
به مناسبت عيد غدير خم

اولین جشنواره غدیرخوانی مرشدان برتر کشور برگزار مي‌شود

اولین جشنواره غدیرخوانی مرشدان برتر کشور به مناسبت عید غدیر دوشنبه، 23 آبان ‌ماه در تهران برگزار می‌شود
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، به مناسبت عید غدیر ، اولین جشنواره غدیرخوانی مرشدان برتر کشور در روز دوشنبه 23 آبان ماه جاری از ساعت 9 الی 12 در سالن همایشهای بین المللی رایزن برگزار می شود.
 
طبق سنت ورزش زورخانه ای ، مرشدان در اعیاد و ایام مختلف در زورخانه ها و مراسم عمومی به مناسب خوانی می پردازند و از آنجا که الگوی این ورزش ، امیر المومنین حضرت علی (ع)، الگوی جوانمردان عالم بشریت می باشد، مرشدان اشعاری در روز ولایت آن حضرت با موضوع غدیر می خوانند که به غدیر خوانی مشهور است.
 
فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای با میزبانی سپاه محمد رسول الله (ص)، سازمان ورزش سپاه و مشارکت بنیاد غدیر، به منظور ارج نهادن به هنر مقدس مرشدی در تبلیغ جایگاه ولایت، اولین جشنواره غدیرخوانی مرشدان برتر کشور را برگزار می نماید.
 
لازم به ذكر است، اجرای گروهی، دو نفری و انفرادی مرشدان برتر کشور و سخنرانی با موضوع غدیر و ولایت از جمله برنامه های این جشنواره است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار