جنبش دانشجويي همواره اميدهاي دشمنان نظام را به نااميدي تبديل خواهد كرد
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: از آن روزي كه در ايران دانشگاه تاسيس شد دانشجويان همواره به عنوان چشم بيدار ملت پي جوي منافع ايران و آرمان عدالت و حقطلبي و ظلم ستيزي بودهاند؛ 16 آذر 1332 صحنه دانشكده فني دانشگاه تهران شاهد به خون غلتيدن سه يار دبستاني بود كه در راستاي پيگيري آرمان استكبارستيزي جنبش دانشجويي به حضور معاون رئيسجمهور وقت آمريكا، نيكسون در دانشگاه اعتراض داشتند.
در اين بيانيه تصريح شده است: در جريان قيام ملت ايران عليه نظام ستمشاهي نيز دانشجويان در صفوف مقدم مبارزه بودند و در اين راه شهداي زيادي را تقديم انقلاب كردند و پيام انقلاب اسلامي كه براساس تعاليم اسلام ناب و فطرت پاك بشر بود، جوانان پاك و حقطلب دانشجو را شيفته خود كرد و در جنبش دانشجويي ايران روحي تازه دميد.
اين بيانيه با اشاره به افتخارات جوانان ايراني آورده است: پاكسازي محيط دانشگاه از عناصر آشوبطلب و ضد انقلاب، كمك به تثبيت نظام جمهوري اسلامي، تسخير سفارت آمريكا كه مركز همه تلاشها جهت براندازي نظام بود و حضور فعال در حماسه هشت سال دفاع مقدس صفحات زريني هستند در تاريخ ملت ايران كه دانشجويان آنها را رقم زدند.
دانشجويان بسيجي تهراني در ادامه بيانيه خود اظهار داشته اند: بعد از جنگ تحميلي نيز دانشجوي مسلمان و آگاه ضمن عمل به تكليف علمي خود در صحنه داخلي يا مطالبه عدالت از مسئولان همواره به مقابله با متخلفان و مفسدان و پايمال كردن حقوق ملتها پرداخته و در اين راه تلاشهاي خود را در پرتو معنويت و ارتباط با خدا قرين توفيق يافته است.
اين بيانيه با اشاره به اينكه امروز بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان تهران به عنوان يك تشكل فراگير دانشجويي با برخورداري از عنصر زمان آگاهي بيش از پيش در پيگيري آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي تاكيد و جديت دارد و معتقد است: مسئولان ضمن پرهيز از اختلاف بايد با اتحاد حول مواضع مشترك به پيگيري منافع ملي و حل مشكلات مردم پرداخته و زمينههاي شادماني و اميدواري دشمنان ملت ايران را از ميان بردارند و با روحيهاي عدالتخواهانه به پيگيري امور و برخورد با متخلفان و مفسدان و بويژه مفسدان اقتصادي بپردازند تا زمينه شفافيت و سالمسازي فضاي اقتصادي كشور جهت سرمايهگذاري كلان فراهم شود.
بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان تهران معتقد است: امروز در عرصه بينالمللي ظلمها و فجايع بزرگي رخ ميدهد و متاسفانه مجامع به اصطلاح صلحطلب بينالمللي نه تنها كاري نميكنند، بلكه به عنوان ابزار دست قدرتهاي بزرگ در پايمال شدن حقوق مظلومان به ايفاي نقش ميپردازند كه در اين ميان فلسطين و افغانستان و عراق نمونههايي از عملكرد ظالمانه قدرتهاي بزرگ و سكوت شوراي امنيت است.
اين بيانيه پرونده صلح آميز هسته اي جمهوري اسلامي را نيز از نمونههاي ديگر ظلم و تبعيض در صحنه بين المللي دانست كه با ايستادگي ملت سرافراز و آزاده ايران اسلامي ان شاءالله پاياني همراه با توفيق خواهد داشت، تصريح كرده است: آري دانشجوي آگاه و مسلمان نسبت به مسائل مهم داخلي و بينالمللي و آنجا كه حق و عدالت و كرامت انساني ذبح ميشود احساس مسئوليت ميكند و فرياد حقطلبي بر ميآورد و با نهايت توان با ظلم و فساد به مبارزه بر ميخيزد.
در ادامه اين بيانيه آمده است: اما آنچه امروز قابل توجه است اين است كه دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامي در پي اجراي پروژه براندازي نرم به دنبال ايجاد مشروعيت قهقرايي و شكاف بين مردم و حاكميت جمهوري اسلامي است و در اين راه از هيچ تلاشي فروگزار نكرده و نخواهد كرد و در اين راستا با ابزارهاي مختلف چه ايادي داخلي و چه راندهشدگان ضد دين و با به خدمت گرفتن رسانهها قصد سرد كردن فضاي انتخابات دوره دهم رياستجمهوري را دارند تا يك تكه از قطعات پازل خود را تكميل كنند، اما از آنجا كه ذهن تاريخي ملت مسلمان ايران پر است از اين فريبكاريها بار ديگر به لطف و ياري حق و با نقشآفريني دانشجويان هوشيار، استكبارستيز و استقلالطلب اميدهاي آنان را به نااميدي تبديل خواهد كرد.
در پايان اين بيانيه تاكيد شده است: ما دانشجويان بسيجي دانشگاه هاي استان تهران ضمن تبريك به مناسبت روز دانشجو به همه دانشجويان آزاده، آرمان خواه، مطالبه گر و زمان آگاه، به تمام دشمنان اسلام و ملت مسلمان ايران هشدار ميدهيم كه چشم طمع خود را از اين آب و خاك ببرند والا دست آنان را خواهيم بريد./انتهاي پيام/