به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، استفاده از جوش شيرين در مراحل فرآوري نانها ميتواند اثرات سويي بر روي سلامت افراد داشته باشد؛ ايجاد سوءهاضمه، زخم معده، اختلال در جذب مواد آلي از جمله كلسيم، فسفر و آهن، كاهش فشار خون و هوشياري، كم خوني، تنگي نفس، بيماريهاي كليوي، كوليك روده، حالت تهوع و لرزش اعضاي بدن از جمله اثرات سو تغذيه اي نانهاي حاوي جوش شيرين است.
لازم به ذكر است، دانشگاه علوم پزشكي ايران در هفت منطقه به اضافه شهرستانهاي كرج، شهريار، رباط كريم، ساوجبلاغ و نظر آباد واحد نانوايي سنتي به راه انداخته كه تحت كنترل و نظارت هاي بهداشتي است و برنامههاي حذف جوش شيرين در تمام مناطق تحت پوشش در حال اجرا است./انتهاي پيام/