کد خبر:۱۵۶۵۶۴
فدراسیون اسكیت تمرین همزمان آقایان و بانوان را ممنوع اعلام كرد
فدراسیون اسكیت در اطلاعیه ای حضور همزمان مجریان و مربیان زن و مرد در پیست و همچنین تمرینات همزمان آقایان و بانوان را ممنوع اعلام كرد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، فدراسيون اسكيت در اطلاعيه اي حضور همزمان مجریان و مربیان زن و مرد در پیست و همچنین تمرینات همزمان آقایان و بانوان را ممنوع اعلام كرد كه در اين اطلاعيه آمده است:
«پیرو اطلاعیه های قبلی و با استناد به مفاد مندرج در نامه شماره 15928/م/93 – ح، مورخ 2/8/89 حراست مركزی وزارت متبوع، برگزاری مسابقات مشترك آقایان و بانوان ممنوع و صرفاً به صورت مجزا و در سانس های مختلف امكان پذیر است.
همچنین حضور مجریان مرد (داور، مربی و...) در محل برگزاری مسابقات بانوان و بالعكس ممنوع و صرفاً در شرایط خاص پس از اعلام نظر معاون محترم امور بانوان و توسعه ورزش همگانی و با هماهنگی و مجوز دفتر مركزی حراست امكان پذیر خواهد بود.
لذا به موجب موارد مطرح شده، آموزش ورزشكاران دختر توسط آقایان و آموزش ورزشكاران پسر توسط بانوان در تمامی پیست های اسكیت ممنوع است.
در صورت ارائه گزارش دائر بر عدم رعایت موارد ذكر شده با فرد خاطی و باشگاه مربوطه برابر مقررات برخورد مي شود و انتظار می رود روسای محترم هیأت ها درخصوص تحقق این مهم نهایت دقت و نظارت را معمول نمایند.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰