كنفرانس بين المللي پارك‌هاي علم و فناوري در اصفهان برگزار مي‌شود
کد خبر:۱۵۷۱۷۵
اول تا سوم آذرماه؛

كنفرانس بين المللي پارك‌هاي علم و فناوري در اصفهان برگزار مي‌شود

كنفرانس بين المللي پارك‌هاي علم و فناوري اول تا سوم آذرماه با هدف بررسي جايگاه پارك‌هاي علم و فناوري در توسعه منطقه‌اي و ارتباطات و افزايش ارتباطات بين المللي در شهرك‌ علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود شيخ زين الدين صبح امروز در نشست خبري در وزارت علوم، هدف از برگزاري تعدادي كارگاه توسط چهره هاي شاخص بين المللي در حوزه پارك ها و مراكز رشد را بيان تجربيات و ارائه آخرين دستاوردهاي علمي در اين زمينه و بررسي جايگاه پارك‌هاي علمي و فناوري در توسعه منطقه‌اي، جلب نظر برنامه ريزان كلان به اهميت توسعه فناوري از طريق ايجاد پارك‌هاي علمي و فناوري، بررسي راهكارهاي ارائه خدمات موثر به شركت‌هاي دانش بنيان مستقر در پارك‌هاي علمي و فناوري و انتخاب برترين  شركت دانش بنيان مستقر در پارك‌هاي علمي و فناوري و سازمان دهي جايزه به پارك‌هاي فعال علمي و فناوري عنوان كرد.

رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان افزود: در بخش سازمان دهي پارك‌هاي علمي و فناوري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و پارك علم و فناوري يزد در ليست جوايز قرار دارند كه اميدواريم يكي از اين دو مركز پژوهشي جايزه دريافت كنند.

وي بيان داشت: روز اول كنفرانس كه اول آذرماه است دو كارگاه بين المللي با موضوعات مديريت پارك‌هاي علم و فناوري و مديريت مراكز رشد برگزار مي شود.

شيخ زين الدين تصريح كرد: همچنين با توجه به بين المللي بودن اين كنفرانس، پانزدهمين نشست سالانه انجمن پارك‌هاي علمي و فناوري آسيايي و نشست انجمن‌هاي علمي بين المللي آسيايي نيز برگزار خواهد شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار