داور ايراني فوتبال قبل از شروع بازي خودكشي كرد
کد خبر:۱۵۷۶۲۲

داور ايراني فوتبال قبل از شروع بازي خودكشي كرد

پلیس آلمان و مقامات فوتبال اين كشور می‌گویند که بابک رفعتی، داور ایرانی- آلمانی بوندسلیگا ساعتی پیش از شروع مسابقه دو تیم ماینز و کلن، با بریدن رگ‌های دستش اقدام به خودکشی کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، یکی از دستیاران رفعتی، داور ایرانی- آلمانی بوندسلیگا زماني كه وي در زمين مسابقه حاضر نشد، این داور 41 ساله را در اتاقش پیدا کرد.

بنا بر گزارش «بي. ‌بي. سي»، رفعتی هم اکنون در بیمارستان است و گفته مي شود که وضعیتش تحت کنترل مي باشد.

رفعتی را دو ساعت پیش از شروع بازی پیدا کردند، اما بازی دو تیم ماینز و کلن 40 دقیقه پیش از شروع، به دلیل وضعیت خاصی که پیش آمده بود، لغو شد.

به گفته رئیس فدراسیون فوتبال آلمان، می‌تواند دلیل احتمالی چنین اقدامی این باشد که داورهای فوتبال در آلمان، زیر فشارهای عظیمی هستند.
 
وي همچنین به نقش فدراسیون هم در این زمینه اشاره کرد: ما نتوانستیم شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم که این فشارها کم شود.

رفعتی علاوه بر داوری فوتبال، رئیس شعبه یک بانک در شهر هانوفر هم هست؛ او از سال 1997میلادی به کار داوری مشغول است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار