کد خبر:۱۵۸۰۹۳
تجمع دانشجويان بسيجي در دانشگاه شريف و هشدار به مسئولان:
در صورت عدم قطع كامل رابطه با انگليس، سفارت روباه پير را اشغال مي كنيم
دانشجويان بسيجي با تجمع در دانشگاه شريف و با صدور بيانيهاي اعلام كردند: ما خواستار قطع كامل رابطه با دولت انگليس هستيم و در صورتي كه كوتاهي مسئولان كشور را در برخورد با پير استعمار شاهد شويم، وارد عمل شده و سفارت روباه پير انگليس خبيث را اشغال خواهيم كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دانشجويان بسيجي عصر امروز پس از پايان همايش پيام ماندگار كه در دانشگاه شريف برگزار شد، با برگزاري تجمع خودجوش در اعتراض به تهديدات توخالي غرب با صدور بيانيه اي هرگونه دست درازي به كشور ايران را تهديدي براي غرب خواندند.
متن كامل اين بيانيه به اين شرح است:
با پيروزي انقلاب اسلامي مردم ايران و شكل گيري نظام مقدس جمهوري اسلامي، جبهه استكبار جهاني و كشورهايي كه كارشان استعمار و استثمار ديگر كشورها بوده و است همواره و با شيوهها و اشكال مختلف با اين حركت الهي مردمي مخالفت كرده اند، امروز نيز مبارزه بر سر استقلال و عزت و پيشرفت ملت بزرگ ايران است.
آمريكا و ديگر اذناب در سراسر جهان نمي خواهند ملت ايران به راحتي به پيشرفت علمي و فناوري، سياسي و نظامي دست پيدا كرده، الگوي ديگر ملتهاي مستضعف جهان شود .
آنها براي رسيدن به هدف خود قطعنامه صادر مي كنند تهديد مي كنند دندان نشان مي دهند ترور مي كنند دانشمندان ما را به شهادت مي رسانند تا شايد مردم از مسيري كه خودشان انتخاب كرده اند پشيمان شوند و بازگردند؛ اما در طول سي سال گذشته مردم مسلمان ايران به خوبي نشان دادند كه تلاش هاي اين قدرتهاي پوشالي بيهوده بوده چرا كه مردم ايران به سلاح ايمان و صبر استقامت مجهز هستند.
دانشجويان بسيجي با محكوم كردن اين حركات در بيانيه خود با ذكر نكاتي يادآور شدند:
1- ما در پاسخ به تهديدات آمريكا و سگ نگهبانش اسرائيل اعلام مي داريم ملت ايران و به خصوص دانشجويان بسيجي هرگونه تهديد، دست درازي و يا قصد جسارت به كشور عزيزمان را بر نمي تابند؛ مردم ايران تا آخر خط پشت سر ولي امر خود ايستاده اند و به گفته علي زمان، امام خامنهاي؛ پاسخ ما به هر گونه تعرض، شما را از درون خواهد پاشيد و متلاشي خواهد كرد.
2- گزارش ننگين مدير كل ظاهرا ژاپني و در اصل آمريكايي آژانس بين المللي انرژي اتمي مجموعه اي از جعليات بي سر و ته و مضحك است كه به دستور شخص اوباما تنظيم شده است؛ اين عنصر دست نشانده با اين اقدام نشان داد كه نه تنها مستقل عمل نمي كند بلكه سراپا گوش به فرمان ايادي استكبار يعني آمريكا است و دقيقا همان گزارشي را ارائه مي دهد كه اين كشور و ساير هم پيمانان آن از قبل به او ديكته كرده اند با اين گزارش، آبروي آژانس هسته اي بيش از گذشته از دست رفته و در اين شكي نيست كه گزارش دبير كل آژانس تنها ابزاري است براي فشار به ايران.
3- عربستان سعودي با همراهي با جبهه استكبار و ايفاي نقش در پازلي كه آمريكا و اسرائيل طراحي كرده اند يعني سناريو ترور بار ديگر خوي منافقانه و ضد اسلامي خود را به نمايش گذارد البته اين نخستين بار نيست كه اين رژيم خائن دست به خيانت مي زند و مسلمانان جهان ديگر به اين گونه اقدامات عادت كرده اند ليكن پيام ما به سران سعودي هماني است كه رهبر كبير انقلاب فرمودند كه؛ اگر ما از مسئله قدس بگذريم از صدام بگذريم از همه كساني كه به ما بدي كرده اند بگذريم نميتوانيم از مسئله حجاز بگذريم.
4- حلقه ديگر از زنجيره حركت هاي آمريكايي تشكيل اتاق مشترك ميان اسرائيل، تركيه، عربستان و اردن و واگذار نمودن مأموريت بحراني كردن اوضاع سوريه به آنهاست آنهم با اين هدف كه ايران احساس كند سوريه در حال از دست رفتن است و لذا بايد براي نجات اسد هم كه شده كمي كوتاه بيايد اي امريكا! اي اسرائيل! و اي دولت هاي مزدور امريكايي بدانيد تا شرك و كفر است مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستيم ما بر سر شهر و مملكت با كسي دعوا نداريم ما تصميم داريم پرچم «لااله الله» را بر قلل رفيع كرامت و بزرگواري به اهتزار درآوريم.
5- آخرين اقدام جبهه استكبار و پير استعمار يعني تحريم يك جانبه بانك مركزي ايران مهر نهايي را بر كارنامه سياه مستكبران عالم كوبيد روباه پير بداند ملت ايران تواناتر از آن است كه در مقابل اين تحريم ها كمر خم كند اما در پايان از همين جا اعلام مي كنيم ما دانشجويان بسيجي و پيرو ولايت خواستار قطع كامل رابطه با دولت انگليس هستيم و در صورتي كه كوتاهي مسئولان كشور را در برخورد با پير استعمار شاهد شويم با تأسي به فرموده پيرمرادمان حضرت امام خميني (ره) و همانند دانشجويان پيرو خط امام خود وارد عمل شده و سفارت روباه پير انگليس خبيث را اشغال خواهيم نمود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰