کد خبر:۱۵۹۶۳۹
10 يار غريب سيد الشهدا به روايت رجبيدواني – 6
اباعبدالله دوبار به دعاي حنظله بن سعد آمين گفت
حنظله بن سعد با اين عبارات از امام خداحافظي كرد: «سلام بر شما و اهل بيت شما، خدا ميان ما و شما در بهشت برين خود آشنايي و قرابت ايجاد فرماييد»، امام دوبار آمين گفت.
گروه دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»؛ به مناسبت آغاز دهه محرم و عزاداري اباعبدالله الحسين(ع)، دكتر محمدحسين رجبي دواني، عضو هيئت علمي دانشگاه امام حسين (ع) نقش ياران امام حسين(ع) در قيام ايشان را روايت كرده كه بناست طي 10 روز، 10 تن از ياران غريب آن حضرت(ع) كه با گذر از اعوجاجات فكري و سياسي مسير حق را بازيافتند، معرفي شوند.
حنظله بن السعد شباني، ساكن كوفه و از قاريان قرآن، دوست برير به حضير از سرشناسان سپاه وقتي ديد دشمن كمر به قتل امام بسته آيهاي از قرآن را تلاوت كرد كه سخن مومن آل فرعون است كه خطاب به فرعونيان بيان داشت: «اي قوم من بر شما بر روزي سخت مثل روز احزاب و روز قوم عاد و ثمود بيم مي دهم حسين را نكشيد كه عذابي سخت در انتظار شما خواهد بود و خدا شما را با آن عذاب سخت ريشه كن مي كند.»
با اين عبارات از امام خداحافظي كرد: «سلام بر شما و اهل بيت شما، خدا ميان ما و شما در بهشت برين خود آشنايي و قرابت ايجاد فرماييد»، امام دوباره آمين گفت او به ميدان رفت و به شهادت رسيد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰