معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه دانشگاهيان بهترین افراد برای اظهارنظر در خصوص تحقق اهداف ادغام دانشگاه علومپزشکی ایران هستند، گفت: البته یک سال زمان كمي است و مناسب برای نتیجهگیری در این خصوص نیست.
دکتر محمدعلی محققی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص چگونگی تحقق اهداف ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی گفت: یکپارچگی آموزش و جلوگیری از برخی موازی کاری ها از مهمترین اهداف این اقدام بوده است که اظهارنظر در خصوص چگونگی تحقق این اهداف نیاز به زمان بیشتری دارد.
وی با تاکید بر اینکه اهداف و فلسفه اولیه ادغام در سال گذشته از مبنای لازم برای این اقدام برخوردار بوده است، افزود: این تصمیم پس از بررسی های کارشناسی، توسط شورای گسترش وزارت بهداشت اخذ، و با این اقدام مرز بین دو دانشگاه برداشته شد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت تصریح کرد: ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو دانشگاه دیگر به منظور جلوگیری از برخی موازی کاریها و پس از استقلال کرج و قرار گرفتن بسیاری از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرج گرفته شد.
محققی ادامه داد: یکپارچگی آموزش از مهمترین اهداف این اقدام بوده که دستیابی به این هدف قطعا دستاوردهای باارزشی را برای نظام آموزش به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه یک سال زمان مناسبی برای اظهارنظر و نتیجه گیری در خصوص تصمیمات بزرگ نیست، گفت: در حال حاضر تنها باید در فضای نقد و بررسی موضوع به ارزیابی نقاط مثبت، چالش ها و مشکلات این اقدام مبادرت ورزید.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم انجام بازرسی ها و ارزیابی های دقیق از چگونگی عملکرد دو دانشگاه پس از ادغام خاطرنشان کرد: گروه های آموزشی، استادان و دانشجویان بهترین افراد برای اظهارنظر در خصوص تحقق اهداف ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی هستند.