شرط تمام وقتی استادان باعث کاهش داوطلبان جذب اعضای هیئت علمی شده است
کد خبر:۱۶۰۲۲۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با خبرگزاري دانشجو:

شرط تمام وقتی استادان باعث کاهش داوطلبان جذب اعضای هیئت علمی شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه جبران خسارت‌های ناشی از تمام وقتی استادان باعث بروز نوعی بی‌اعتمادی به سیستم در پزشکان شده است، گفت: شرط تمام وقتی برای استخدام افراد در هیئت‌های علمی دانشگاه‌ها باعث کاهش داوطلبان جذب اعضای هیئت علمی شده است.
دکتر عبدالرضا صباحی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص وضعیت تحقق طرح تمام وقتی استادان، اعضای هیئت علمی و کارکنان ستادی دانشگاه های علوم پزشکی که یکی از احکام برنامه پنجم توسعه است، با تاکید بر اینکه برای تحقق این طرح باید اعتبارات لازم تامین و هزینه های ناشی از آن توسط دولت جبران شود، گفت: تمام وقت شدن استادان مستلزم تعطیل کردن مطب ها و عدم فعالیت در بخش خصوصی است که این امر نیز هزینه هاي مخصوص به خود را به همراه دارد.
 
وی هیئت امنایی شدن بیمارستان ها را گامی اساسی در تمام وقتی استادان دانست و افزود: همچنین برای تحقق این امر باید مطب های خصوصی پزشکان به عنوان کلینیک های ویژه دانشگاه ها درمان های سرپایی را به بیماران ارائه کنند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: از یک طرف راه اندازی کلینیک های ویژه برای دولت هزینه بر است و از سوی دیگر هزینه های درمان های بستری برای مردم سنگین است تا هزینه درمان های سرپایی بر همین اساس استفاده از مطب پزشکان به عنوان کلینیک های ویژه گامی اساسی در تحقق تمام وقتی استادان است.
 
صباحی در خصوص تمام وقتی کارکنان ستادی دانشگاه اضافه کرد: هنوز هیچ تسهیلاتی در این زمینه از سوی دولت به دانشگاه اختصاص داده نشده است و بر همین اساس تمام وقتی کارکنان تنها در سطح مدیران و انتصابات جدید محقق شده است.
 
وی با اشاره به اینکه برخی از مدیران شبکه ها و معاونان جدید دانشگاه قبل از استخدام مطب های خود را تعطیل کرده اند، تصریح کرد: خسارات ناشی از تعطیلی این مطب ها هنوز جبران نشده است و به همین دلیل ادامه این روند برای این افراد مشکل ساز خواهد بود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه طرح تمام وقتی استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها باید به صورت مرحله ای اجرا شود، گفت: این طرح باید در ابتدا برای استادانی که دارای سابقه فعالیت زیاد نبوده یا افرادی که قرار است به استخدام دانشگاه درآیند اجرایی و پس از آن برای استادان با سابقه تجربه بالا عملیاتی شود.
 
صباحی تاکید کرد: شرط تمام وقتی برای استخدام افراد در هیئت های علمی دانشگاه ها باعث کاهش داوطلبان جذب اعضای هیئت علمی شده است.
 
وی ادامه داد: بسیاری از فارغ التحصیلان با انگیزه های آموزشی و پژوهشی برای جذب در اعضای هیئت علمی دانشگاه ها داوطلب می شوند، اما باتوجه به تفاوت بسیار بین حقوق اعضای هیئت علمی با درآمد پزشکان از فعالیت در مطب ها و بخش خصوصی، در حال حاضر با کاهش داوطلبان جذب مواجه هستیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان داشت: عدم جبران خسارت های ناشی از تمام وقتی استادان باعث بروز نوعی بی اعتمادی به سیستم شده است و پزشکان به جبران شدن خسارات ناشی از تعطیلی مطب های خود توسط دولت اعتماد نمی کنند.
 
صباحی در پایان با اشاره به عدم تحقق 3000 میلیارد تومان سهم سلامت از مازاد درآمد نفت خاطرنشان کرد: عدم تحقق این اعتبار باعث روی زمین ماندن بسیاری از برنامه ها از جمله تمام وقتی استادان شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار