همايش «عظمت كائنات» در دانشگاه اميركبير گشايش يافت
به گزارش خبرنگارعلمي «شبكه خبر دانشجو»، سمينار عظمت كائنات يكي از برنامه هاي دانشگاه اميركبير در راستاي دستيابي به شعار گراميداشت گذشته، پاسداشت آينده است.
در اين سمينار با حضور اساتيد و متخصصان برجسته كيهان شناسي و هوافضا از نگاههاي مختلف به ويژه فلسفي و علمي بر آگاهي و پژوهش در عظمت كائنات و به ويژه آموزش كيهان شناسي براي نسل جوان و علاقه مند تاكيد مي شود.
لازم به ذكر است برنامههاي روز اول همايش عظمت كائنات ويژه دانش آموزان دوره دبيرستان و برنامههاي روز دوم و سوم ويژه اعضاي هيئت علمي دانشجويان است.
در اين همايش پروفسور مبشر، كاشف و كيهان شناس ايراني و استاد دانشگاه كاليفرينا و پرفسور دينايي، استاد فلسفه و چهره ماندگار و پروفسور غلامرضا اعواني، استاد و رئيس انجمن حكمت و فلسفه و چهره ماندگار به ارائه سخنراني خواهند پرداخت./انتهاي پيام/