انتقادات ما مديران ورزشي را دلخور مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۲۱۵۰
مدير راديو ورزش:

انتقادات ما مديران ورزشي را دلخور مي‌كند

مدير راديو ورزش گفت: گاهي به دليل انتقادات خود سبب دلخوري و گلايه مسئولان را فراهم مي كنيم، اما به عنوان يك رسانه كه اخلاق را سرلوحه خود قرار داده است، تلاش مي كنيم تا با برنامه‌هاي چالشي زمينه پاسخگويي مديران ورزش را فراهم كنيم.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، مجيد نديري در نشت خبري شبكه راديويي ورزش كه صبح امروز در محل راديو برگزار شد، ضمن معرفي برنامه‌هاي اين شبكه در سه ماهه آخر سال گفت: راديو در تلاش است تا نيازهاي مردم را برطرف كند و به دليل فاصله كمي كه با مردم دارد ارتباط گرمي با مخاطبان خود برقرار كرده است.

وي در ادامه افزود: راديو ورزش پس از اينكه راه اندازي شد، بشدت مورد توجه مخاطبين خود بخصوص جامعه جوان قرار گرفت و خود را در جمع رسانه‌هاي پرمخاطب قرار داد.

نديري از تلاش اين شبكه راديويي براي علمي و تخصصي كردن ورزش و ايجاد سلامت جامعه خبر داد و گفت: در حال حاضر با ارائه برنامه‌هاي مختلف، مخاطبين خود را چهار تا پنج درصد افزايش داديم و تلاش داريم تا اين افراد را به جمع ورزشكاران اضافه كنيم.

مدير راديو ورزش تصريح كرد: راديو ورزش در حوزه ورزش قهرماني و حرفه‌اي برنامه‌هاي مختلفي را ارائه كرده و تهيه گزارش و برنامه‌هاي مختلف در اين راستا در دستور كار قرار دارد.

وي از پوشش مسابقات ورزشي هشت رشته طي 9 ماه از سال خبر داد و گفت: بعد از فوتبال كه از مخاطبين بالايي برخوردار مي باشد، مسابقات كشتي، بسكتبال، واليبال و حتي تير و كمان از اين شبكه راديويي پخش شده است.

نديري به تلاش‌هاي اين شبكه راديويي در راستاي همگاني كردن ورزش اشاره كرد و افزود: با نشان دادن اثرات مثبت ورزش همگاني و نقشي كه در سلامت جامعه دارد، مردم را به سمت اين ورزش سوق مي دهيم و تلاش مي كنيم تا ورزش همگاني را در ميان مخاطبين خود افزايش دهيم.

مدير راديو ورزش همچنين از پخش برنامه‌هايي در خصوص ورزش نوجوانان و كودكان خبر داد و گفت: توجه راديو ورزش به گروه‌هاي سني و پخش برنامه‌هاي مختلف در خصوص ورزش كودكان سبب شده است تا مخاطبين با اثرات ورزش بر روي سلامتي اين گروه از جامعه آشنا شوند.

وي نگاه راديو ورزش را نسبت به جايگاه ورزش در سلامتي جامعه نسبت به سال‌هاي گذشته عميق‌تر دانست و يادآور شد: با توجه به اينكه در آستانه 13 سالگي راديو ورزش قرار داريم، به اين باور دست يافته‌ايم كه بايد تمام گروه‌هاي جامعه مورد توجه قرار گيرند و در همين راستا برنامه «ورزش و روستا» و همچنين برنامه «ورزش و بيماري‌هاي خاص » را توليد كرديم تا طي اجراي اين برنامه ها افرادي از جامعه كه از بيماري‌هاي خاص رنج مي برند، با ورزش كردن آشنا شوند.

نديري در ادامه به نگاه ويژه اين شبكه راديويي به ورزش بانوان اشاره و  تصريح كرد: با توجه به اينكه در سال‌هاي اخير، بانوان در حوزه ورزش فعال‌تر شده‌اند، سعي داريم تا بخش زيادي از جدول برنامه‌هاي خود را به بانوان اختصاص دهيم.

مدير شبكه راديويي ورزش از پخش زنده ليگ هندبال بانوان خبر داد و گفت: اگر استقبال خوبي از اين برنامه‌ها صورت گيرد، اين پتانسيل را داريم تا ساير ليگ‌ها را نيز پوشش دهيم.
 
وي تصريح كرد: گروه ويژه‌اي را براي پرداختن به ورزش بانوان آماده كرده‌ايم تا بزودي گروه ورزش و بانوان را راه اندازي كنيم.
 
نديري بر ضرورت تحت پوشش قرار گرفتن شهرهاي مختلف در راديو ورزش تاكيد كرد و افزود: در همين راستا در نظر داريم يك برنامه سه دقيقه‌اي هر روز از شبكه راديويي پخش شود و هر برنامه به يك استان يا يك شهر اختصاص يابد و شهروندان با برقراري ارتباط با اين برنامه مشكلات شهر خود را بيان كنند.
 
مدير راديو ورزش يكي از ويژگي‌هاي راديو ورزش را نگاه نقادانه به مديريت ورزش كشور عنوان كرد و گفت: راديو ورزش تنها رسانه‌اي است كه به طور ثابت و به صورت يك ناظر بر مديريت ورزش نظارت دارد و روش و عملكرد مديريت اين حوزه را به چالش مي كشد.
 
وي خاطرنشان كرد: گاهي به دليل انتقادات خود سبب دلخوري و گلايه مسئولان را فراهم مي كنيم، اما به عنوان يك رسانه كه اخلاق را سرلوحه خود قرار داده است، تلاش مي كنيم تا با برنامه‌هاي چالشي زمينه پاسخگويي مديران ورزش را فراهم كنيم.
 
نديري در ادامه به راه اندازي سايت راديو ورزش اشاره كرد و گفت: با استفاده از اين سايت ارتباط نزديك‌تري با مخاطبين خود برقرار مي كنيم كه در همين راستا باشگاه شنوندگان راديو ورزش را راه اندازي كرديم.

مدير راديو ورزش از جذب گزارشگر افتخاري در اين راديو خبر داد و افزود: گزارشگري يكي از كارهاي پرطرفدار ميان جوانان و مردم است و خوشبختانه عده زيادي در اين حوزه ثبت نام كرده‌اند و همكاري خود را با راديو ورزش آغاز كردند و ما به اين طريق مي توانيم ادعا كنيم كه در تمام شهرهاي كشور يك نماينده و يك چشم ناظر داريم.

وي توجه به اخلاق مداري، پايبندي به اخلاق و ايجاد اميد و نشاط در برنامه‌هاي خود را از نكات بارز اين شبكه راديويي دانست و يادآور شد: گلريزان به عنوان يك سنت ديرينه و ديني مورد توجه راديو ورزش قرار گرفت و طي مهرماه گذشته با كمك هيئت زورخانه‌اي تهران، ستاد ديه و كميته امداد امام خميني(ره) شش گلريزان را برگزار كرديم واميدوارم خيرين، مسئولين و اهالي ورزش كه روح جوانمردي دارند كمك كنند تا اين مراسم به صورت ثابت در اعياد اسلامي نهادينه شود.
 
نديري در خصوص برنامه‌هاي زمستاني اين شبكه راديويي گفت: خوشبختانه راديو ورزش اين پتانسيل را دارد تا با تغيير فصل برنامه‌هاي خود را تغيير دهد و با توجه به اينكه در آستانه زمستان قرار داريم پخش نمايش و برنامه‌هاي متناسب با اين فصل در دستور كار قرار گرفته است.
 
وي پخش برنامه‌هاي خاطرات مربوط به دوران انقلاب از زبان ورزشكاران و برنامه‌هاي در خصوص شهداي ورزشكار را از ابتكارات اين شبكه راديويي دانست و افزود: اطلاع رساني صحيح و سريع در دستور كار راديو ورزش قرار دارد و در كنار افزايش گزارشات ورزشي در سال جديد، پخش برنامه‌هاي ورزشي، فرهنگي را در دستور كار قرار داريم.

 مدير راديو ورزش در پايان خاطرنشان كرد: شبكه راديويي ورزش به لحاظ رضايت مندي مخاطب در رتبه دوم و به لحاظ جذب مخاطب در بين 20 راديو در مكان چهارم قرار دارد. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار