انگيزه اصلاح طلبان از طرح دولت وحدت ملي انحراف آراي اصولگرايان به سمت اصلاح طلبان است
دكتر عباس رضايي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، با اشاره به اينكه طرح دولت وحدت ملي، شعار كليدي اصلاح طلبان است، اظهار داشت: اصلاح طلبان براي انتخابات آتي رياست جمهوري دو رويكرد شامل؛ معرفي خود به عنوان الگوي برتر و جايگزين مناسب و نيز نقض و تضعيف تفكر جريان حاكم بر كشور را در دستور كار خود قرار داده اند كه اين طرح در همين راستا مطرح شده است.
وي افزود: مسلم است كه طيف اصلاح طلبان و تئوريسينهاي آنها با توجه به عدم توافق همه جانبه بر سر انتخاب يك كانديداي واحد و همچنين عدم اقبال مردم از آنها بعد از سال 84 و نيز بدست نياوردن كرسي در انتخابات، اين بار به اميد استفاده از احساسات مردم و مشوش نشان دادن اوضاع كشور، سعي در جريان سازي براي بدست آوردن اقبال طيف ها و گروههاي مختلف مردمي دارند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، تصريح كرد: با توجه به سفرهاي استاني رئيس جمهور و همچنين شرايط فعلي كشور به لحاظ سياسي و استراتژيكي در خاورميانه و جهان، طرح دولت وحدت ملي، عملاً چيزي جز سوء استفاده از اوضاع فعلي و احساسات مردم در جهت تغيير ترکيب حاکميت نيست تا با نشان دادن يك الگوي برتر مردم را به سمت تغيير حاكميت و دولت پيش ببرند.
رضايي با بيان اينكه ملت ايران، خود بهتر از هر كسي جناحها و تفكرات آنها را ميشناسند، خاطرنشان كرد: مردم به برخي ضعفها و نارساييهاي احتمالي دولت واقف هستند، اما به شعارهاي اصيل انقلاب و نيز رهنمودهاي مقام معظم رهبري ثابت قدم بوده و آگاهانه انتخاب خواهند كرد بنابراين بايد منتظر ماند و نتيجه را ديد./انتهاي پيام/