کد خبر:۱۶۳۲۰۳
از مجموعه بحث هاي طب مكمل؛
یک متخصص طب سنتی: تنها 5 درصد از داروهای گیاهی در ایران استانداردسازی شدهاند
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه در حال حاضر اکثر داروهای گیاهی به صورت خام تجویز و مصرف میشوند، گفت: تنها 5 درصد از داروهای گیاهی در ایران استانداردسازی شدهاند.
دکتر رنجبر در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه دولت در حمایت از تولید داروهای گیاهی به صورت ژنریک کم کاری می کند، گفت: در حال حاضر مهمترین مشکل طب سنتی در ایران عدم تولید و ساخت داروهای یک دست و ژنریک گیاهی است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر داروهای گیاهی به صورت های مختلف و با قیمت و عوارض گوناگون ارائه میشود، افزود: قیمت داروهای گیاهی بسیار بالاست و هر نسخه از 50 تا 100 هزار تومان برای بیمار هزینه دارد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: در حال حاضر داروهای گیاهی تحت پوشش هیچ بیمه ای قرار نداشته و این در حالی است که حدود 90 درصد مردم توانایی خرید و تهیه این داروها را ندارند.
رنجبر تاکید کرد: تاکنون تنها پنج درصد از داروهای گیاهی در کشور استانداردسازی شدهاند و این در حالی است که ایران کشوری غنی از نظر منابع گونه های مختلف گیاهی بوده و وزارت بهداشت باید در این زمینه وارد عمل شود.
وی با بیان اینکه کشورهای غربی به دنبال افزایش صادرات داروهای شیمیایی تولید خود به کشورهای دیگر از جمله ایران هستند، گفت: بر همین اساس تبلیغات گسترده ای در زمینه تاثیرات داروهای شیمیایی انجام می دهند.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه در حال حاضر اکثر داروهای گیاهی به صورت خام تجویز و مصرف می شوند، تاکید کرد: وزارت بهداشت باید طی برنامهای بلند مدت، استانداردسازی و تولید داروهای گیاهی به صورت صنعتی و کارخانه ای را در دستور کار قرار دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.