پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا برگزار می‌شود
کد خبر:۱۶۳۴۵۵
پنجم بهمن ماه؛

پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا برگزار می‌شود

پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا با شعار «انسجام مدیریت در مدیریت بحران» پنجم تا هفتم بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر خاتمی امروز در نشست خبری کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری بسیج گفت: این کنگره به همت بسیج جامعه پزشکی و با هدف ارتقای مهارت‌های درمانی و مراقبتی جامعه پزشکی در حوادث و بلایا، مهارت‌های همکاران در زمینه امداد و نجات مصدومان و قربانیان بلایا و ارائه راهکارهایی به منظور آمادگی در زمینه مدیریت هماهنگ در حوادث و سوانح و بلایا برگزار می شود.
 
دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا افزود: بررسی و ارائه راهکارهای علمی به منظور توان بخشی و مددکاری صادقانه، ماهرانه و به موقع در حوادث و بلایا، بررسی و ارائه راهکارهای جدید به منظور ارتقای خدمات پرستاری در بهترین شرایط ممکن به آسیب دیدگان حوادث و بلایا و مرور و بازنگری نقادانه دستاوردهای کنگره های گذشته با رویکرد به تهدیدات آینده از دیگر اهداف برگزاری این کنگره است.
 
وی ادامه داد: چالش بحران مدیریت در زمینه مدیریت بحران بسیار می‌تواند مشکل‌ساز شود و ما باید در این راستا به یک آمادگی ملی با کمک و هماهنگی‌ تمام ارگان‌ها و با محوریت سازمان مدیریت بحران که دستورالعمل جامعی نیز در این زمینه به عنوان نظارت بر دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با حوادث و بلایا است ایجاد شود که این مسئله دستور اجرایی این کنگره خواهد بود.
 
خاتمي ادامه برپایی هشت کارگروه تخصصی در حوزه های بهداشت، درمان، مدیریت، امداد و نجات، پرستاری، توانبخشی، پزشکی قانونی و هسته‌ای، بیولوژیک و شیمیایی (NBC) را از دیگر برنامه های این کنگره عنوان کرد.
 
دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا در ادامه با اشاره به حضور 30 سازمان‌ و نهاد مرتبط در حوزه حوادث و بلایا در پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا گفت: همچنین مهمانانی از کشورهای ژاپن، ترکیه، عراق، افغانستان، پاکستان، سوئد، ایتالیا و فیلیپین و سازمان جهانی بهداشت، یونیسف و دفتر هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل در این کنگره حضور دارند.

وي با اشاره به ارسال 700 مقاله به دبیرخانه این کنگره اضافه کرد: در پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا 40 سخنرانی، 40 پنل و 16 کارگاه و در نهایت 300 پوستر با حضور بیش از 2500 تا 3 هزار نفر ارائه می شود.
 
خاتمی خاطرنشان کرد: پنجمین کنگره بین‌المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث و بلایا 5 تا 7 بهمن ماه سال جاری در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار