کد خبر:۱۶۳۵۹
توسط يك محقق جوان ايراني در دانشگاه تربيت مدرس
درمان بيماري هاي پريوني محقق شد
توسط محقق دانشگاه تربيت مدرس و با استفاده از شبيه سازي ديناميك مولكولي مراحل آغازين تغييرات بناي فضايي پروتئين پريون انساني مورد مطالعه قرار گرفت.
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو» تعدادي از بيماري ها در نتيجه تغيير شكل پروتئين هاي طبيعي سلول رخ مي دهند كه از آن جمله مي توان به بيماري هاي پريوني اشاره كرد.
بر اساس اين گزارش، تغيير شكل پروتئين شامل كليه مراحل پس از سنتز و توليد پروتئين است كه در مورد بيماري هاي پريوني اين تغيير شكل به صورت تغيير در سطح ساختار سه بعدي پروتئين است و باعث تجمع ذرات پروتئيني در بافت عصبي مركزي مي شود، اين تجمعات باعث تخريب سلول هاي عصبي و در نتيجه از دست رفتن كنترل رفتار، حركات و نهايتا مرگ جاندار مي شود.
گفتني است اين تحقيق توسط كورش بامداد دانش آموخته بيوفيزيك در قالب رساله دكتري تخصصي و با راهنمايي دكتر حسين نادري منش در دانشكده علوم پايه دانشگاه تربيت مدرس انجام شده است. /انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰