کد خبر:۱۶۳۹۸
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي گلستان:
طرح دولت وحدت ملي يك طرح انتخاباتي است
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي گلستان گفت: طرح وحدت ملي در حقيقت يك طرح انتخاباتي از سوي احزاب اصلاح طلب است كه در بين مردم مقبوليت و مشروعيت ندارند.
علي اصغر محمدنژاد در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در گرگان، با بيان اينكه اصلاح طلبان با اين حربه، خود را جهت حضور قدرتمند در انتخابات آماده ميكنند، اظهار داشت: با توجه به اينكه دولت حاضر داراي مقبوليت و محبوبيت در بين مردم است، جناح اصلاح طلب به دنبال راهي جهت به دست گرفتن قدرت است.
وي افزود: در حقيقت اين طرح نيز مانند ساير طرحهاي اين گروه با نيت صادقانه نيست و اصلاح طلبان با اين طرح نقشههاي زيادي را دنبال ميكنند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي گلستان خاطرنشان كرد: در شرايط كنوني، كشور دچار هيچ گونه بحراني نيست و در اوج قدرت و اتحاد بسر ميبرد و طرح دولت وحدت ملي، طرحي بي ارزش و براي آلوده كردن فضا جهت ماهي گرفتن از آن است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰