احساني: تخصص و آموزش عامل اصلي ايجاد اخلاق در رسانه ها و ورزش است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۰۲۸
نشست «اخلاق در ورزش و رسانه‌هاي ورزشي» در دانشگاه تهران - 3 و پاياني

احساني: تخصص و آموزش عامل اصلي ايجاد اخلاق در رسانه ها و ورزش است

مدير كل تربيت بدني دانشگاه مدرس گفت: رسانه‌ها ورزشكاران و مديران در صورت آموزش ديدن و داشتن تخصص مي‌توانند اخلاق مدار باشند.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، احساني در اولين نشست گروه تخصصي ارتباطات و رسانه‌هاي ورزشي كه با موضوع اخلاق در ورزش و رسانه‌هاي ورزشي عصر امروز در آمفي‌تئاتر دانشكده تربيت بدني دانشگاه تهران برگزار شد گفت: وقتي رسانه، بازيكن و حتي مدير تخصص و آموزش در زمينه اخلاق نداشته باشند نمي‌توان توقع داشت كه به سمت تخصصي شدن حركت كرد.

وي تصريح كرد: وقتي فرد متخصص باشد تعهد هم دارد و زماني كه تعهد وارد كار شود فرد اخلاق نيز خواهد داشت.

مدير كل تربيت بدني دانشگاه مدرس خاطرنشان كرد: زماني كه يك بازيكن فوتبال از شهرستان به تهران مي‌آيد و 500 ميليون تومان پول دريافت مي‌كند حتما بايد آموزش ببيند تا از اخلاقيات دور نشود و نبايد از ياد برد كه اخلاق حرفه‌اي نياز به آموزش دارد.

احساني در پايان با انتقاد از رسانه‌هاي داخلي گفت: در انگلستان با وجود اينكه ليگ برتر فوتبال آن از سطح بالايي برخوردار است تنها دو روزنامه ورزشي منتشر مي‌شود كه بخشي از آن به فوتبال مي‌پردازد اما در ايران در حدود 15 روزنامه ورزشي منتشر مي‌شود كه تمام مطالب آن مربوط به فوتبال است، اين نگرش بايد تغيير كند و بايد افراد آموزش ديده در رسانه ها حاضر شوند. 
 
همچنين زندي در ادامه اين برنامه گفت: رسانه‌ها كار سختي دارند و نوع فعاليت‌ آنها به گونه‌اي است كه هميشه تحت فشار زمان هستند چرا كه همكاران من فسادترين جنس و كالا را در اختيار دارند.
 
نايب رئيس انجمن ورزشي نويسان ادامه داد: شناخت خوب و حرفه‌اي كمك مي‌كند تا اخلاقي باشيم و حرفه‌اي عمل كنيم البته نبايد معناي اخلاق در رسانه‌ را با معناي تقوي قياس كرد.

وي تصريح كرد: براي اينكه در رسانه‌ها خوب عمل كنيم بايد اصول‌حرفه‌اي كار را خوب بشناسيم دراين صورت اشتباه نخواهيم كرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار