مهمترين مشكل در شب هاي امتحان چيست؟
کد خبر:۱۶۵۶۴۳
دانشجويان از شب امتحان مي‌گويند- 3 و پاياني:

مهمترين مشكل در شب هاي امتحان چيست؟

يك دانشجوي رشته جامعه شناسي دانشگاه تهران با اشاره به مشكلات شب‌هاي امتحاني دانشجويان مهمترين آنها را ...
الهه فلاح‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص مشكلات شب‌هاي امتحاني دانشجويان گفت: سروكله زدن با جزوه‌هاي بي‌سروته و مفهوم نبودن درس‌ها با اطلاعات پراكنده در شب امتحان يكي از مشكلات بزرگ ما دانشجويان است.

وي با بيان اينكه برخي از درس‌ها از منابع مختلف به دانشجو عرضه مي‌شود، گفت: به همين دليل در برخي از درس‌ها نظم و انسجام اطلاعاتي احساس نمي‌شود و اگر از قبل مطالعه نكرده باشيم شب امتحان خيلي سخت مي‌توانيم اين اطلاعات را كنار هم قرار دهيم.

اين دانشجوي رشته جامعه شناسي دانشگاه تهران حفظي بودن نظام آموزشي ما را يكي از مشكلات معمول و رايج دانشجويان و دانش‌آموزان دانست و خاطرنشان كرد: در رشته ما برخي از موضوعات به نوعي تحميلي به نظر مي‌رسد كه اغلب با عقايد و ايدئولوژي ما نزديكي ندارد.

فلاح‌نژاد در خصوص نحوه در‌س‌ خواندن خود نيز گفت: برخي از درس‌ها كه به نوعي جزو دروس اصلي و پايه به شمار مي‌روند مانند نظريه‌ها را طي ترم مي‌خوانم به همين دليل شب امتحان دچار مشكل نمي‌شوم اما  دروس‌ ديگر را عمدتا شب امتحان و ايام فرجه مطالعه مي‌كنم.

وي با ذكر خاطراتي از شب امتحان خود گفت: در ترم اول دانشگاه امتحان درس آمار را داشتيم كه اصلا علاقه‌اي به درس خواندن نداشتم.

اين دانشجوي رشته جامعه شناسي دانشگاه تهران بيان داشت: در حالي كه اشتياقي به درس خواندن نداشتم ميل شديدي به خواندن كتاب كوير دكتر شريعتي را داشتم و تا صبح به جاي مطالعه درس آمار اين كتاب را خواندم و جالب اين بود كه بعد از امتحان متوجه شدم دومين نمره بالاي كلاس را در امتحان آمار كسب كردم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار