کد خبر:۱۶۵۶۷۵
پرسشهای مبتلابه و پاسخ آیتالله خوشوقت - 7؛
چگونه فرزندان خود را نمازخوان كنيم؟
آیتالله خوشوقت در درس اخلاق خود به این موضوع که چگونه فرزندان خود را نمازخوان كنيم، پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار دين و انديشه «خبرگزاری دانشجو»، آیتالله خوشوقت در ادامه جلسه درس اخلاق که پنجشنبه، 8 دي ماه در حسينيه حضرت زينب برگزار شد، به سوالات حضار پاسخ داد.
آيت الله خوشوقت با اشاره به اينكه انسان دو روح دارد، گفت: یک روح، همین روحی است که به بدن وصل است و اگر جدا شود، بدن میمیرد و همه صفات انسان برای همین روح است و ديگري روحی است که امام سجاد (ع) در صحیفه آورده که بالا و به عرش میرود و ملائکه به آن نازل میشوند.
وي با بيان آیه ای که گفته است مشرکان را بکشید كه ناظر به این نيز هست که باید قدرت داشته باشید، گفت: اگر قدرت نداشته باشيد، وظیفه از انسان ساقط مي شود.
اين استاد اخلاق در ادامه در مورد افراط و تفریط گفت: انسان باید مطابق دستور عمل کند تا دچار افراط و تفريط نشود؛ در انجام واجبات و ترک محرمات کافیست انسان به رسالت خود عمل کند و همین کافی است، بنابراين اگر انسان مدام در حال ترک گناه باشد، دیگر مشکلی برای او بوجود نمیآید.
آيت الله خوشوقت با بيان اينكه تمام امراض یک درمان دارند و آن ترک گناه است، گفت: با ترک گناه، ایمان انسان کامل میشود و کینه ها و بغض ها از انسان دور می گردد؛ برای ترک گناه کافیست انسان تصمیم بگیرد که دیگر گناه نکند.
وي با معرفي محاسبه و مراقبه به عنوان دو راه برای ترک گناه تاكيد كرد: محاسبه یعنی انسان همیشه کارهای خود را بررسی کند و ببیند آیا این کارهای او گناه بوده یا نه و اگر بوده آن را ترک کند و مراقبه یعنی انسان گناهان را کامل بشناسد و همواره مراقب باشد، مرتکب آنها نشود.
اين استاد اخلاق در ادامه با تاكيد بر اينكه هر کس متحمل بار گناه خویش است، گفت: آخرین اثر گناه برای خود گناهكار است؛ به طوري كه هم در دنیا و هم در آخرت سعادت انسان در گرو اطاعت و فرمانبرداری انسان از خداست.
آيت الله خوشوقت گفت: در هيچ جایی، ساعت خاصی برای زیارت حضرت معصومه(س) نیامده و ایشان همواره به زوار خود عنایت ویژه دارند.
وي با اشاره به راهكارهاي نمازخوان كردن فرزندان افزود: برای نمازخوان کردن فرزند باید پدر و مادر از خودشان شروع کنند، انسان باید هم خودش نمازخوان واقعی باشد و هم اینکه مدام فرزند را به مسجد و در جمع نمازگزاران واقعی ببرد؛ نه اینکه او را به حال مدرسه ای که میرود، رها کند.
اين استاد اخلاق با اشاره به شيوه تشويق در اين امر گفت: جایزه دادن برای همیشه درست نیست و باید راه درست تربیت را اتخاذ كرد تا فرزند را با عمل خود به انجام فرايض وادار کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.