کد خبر:۱۶۶۱۰۸
پژوهشكده شهيد رضايي؛ از پژوهشهاي كاربردي تا تقويت صنايع
پژوهشكده شهيد رضايي دانشگاه صنعتي شريف با پژوهشهاي كاربردي به منظور اعتلاي نهضت نرمافزاري و توسعه صنايع كشور، به تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه ميانديشد.
گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»؛ پژوهشكده شهيد رضايي دانشگاه صنعتي شريف از سال 78 به همت تني چند از استادان و دانشآموختگان اين دانشگاه فعاليت خود را شروع كرده و همواره سعي داشته با ترويج روحيه خودباوري و نوآوري، دانشجويان و فارغالتحصيلان را براي حضوري فعال در عرصههاي علمي، پژوهشي و اجرايي كشور آماده كند.
پژوهشكده شهيد رضايي با اجراي اين نكات به دنبال تقويت صنايع كشور و ارتباط قويتر بين صنعت و دانشگاه است.
نقطه قوت اساسي اين مركز ارتباط مستمر با دانشگاه است كه باعث شده تا اين مجموعه علاوه بر در اختيار داشتن نيروي انساني متخصص در همه زمينههاي فني و مهندسي، بتواند خود را پا به پاي علوم و دانش روز پيش برده و در لبه دانش روز دنيا قرار دهد؛ نتيجه چنين خصوصياتي سرعت، دقت و كيفيت مناسب خدمات ارائه شده است.
اين پژوهشكده ماموريت خود را انجام پژوهشهاي كاربردي به منظور اعتلاي نهضت نرمافزاري و توسعه صنايع كشور، با تكيه بر تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه ميداند.
پژوهشكده شهيد رضايي در حوزه هاي مختلف و در گروه هاي الكترونيك و مخابرات، كنترل و اتوماسيون، سيستمهاي خلاء، طراحي مهندسي، مكانيك و سازه، شبيهسازي و نرمافزار، انرژيهاي نو، سيستمهاي فشار بالا، مطالعات صنعت و مركز توسعه پژوهش و نوآوريهاي دانشجويي مشغول به فعاليت است.
اين پژوهشكده اقدامات بسياري را در عرصه صنعت كشور انجام داده و با انجام پژوهش هاي كاربردي از صنايع و طرح هاي صنعتي بسياري حمايت كرده كه مي توان به حمايت از توسعه فناوريهاي مرتبط با امواج التراسونيك به منظور ساخت شويندههاي التراسونيك و هموژنايزرهاي التراسونيك و حمايت از مهندسي معكوس اشاره كرد.
حمايت از ساخت پهپاد به منظور انجام ماموريت نشتيابي خطوط لوله نفت و گاز، حمايت از تحقيق و پژوهش پيرامون طراحي و ساخت سيستمهاي خلاء، حمايت از تحقيق و پژوهش پيرامون سيستمهاي پلاسما استريلايزر، حمايت از طراحي و اجراي سامانه هوشمند شبيهساز ترافيك شهري، حمايت از طراحي و ساخت خودروي الكتريكي دو نفره براي كاربرد شهري، حمايت از طراحي و اجراي نرمافزارهاي شبيهسازي گرافيكي و بازي سازي، حمايت از طراحي و ساخت آبشيرينكن خورشيدي و حمايت از طراحي و ساخت دستگاه پركننده مخزن CNG از گاز شهري نيز از ديگر اقدامات پژوهشكده شهيد رضايي در ارتباط با صنعت است.
تقاضاي بخش هاي صنعتي براي پژوهش كمتر از نياز واقعي كشور است
قطبي نژاد، مسئول پژوهشكده شهيد رضايي در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، اين پژوهشكده را يك پژوهشكده تقاضامحور مي داند و مي گويد: اين پژوهشكده بر اساس نيازهاي صنعت در قالب قراردادهاي تحقيقاتي و پژوهشي با صنعت همكاري كرده و فعاليت هاي فني و مهندسي انجام مي دهد.
وي مي افزايد: البته در حال حاضر به دليل محدوديت هاي بودجه اي سازمان ها، تقاضاي بخش هاي صنعتي براي فعاليت هاي پژوهشي كمتر از نياز واقعي كشور است و بسياري از سازمان ها نيز پژوهشكده اختصاصي دارند.
قطبي نژاد تقاضاي كم صنعت از پژوهشكده هاي دانشجويي را مهم ترين تهديد براي ارتباط صنعت و دانشگاه مي داند و مي گويد: تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه مي تواند به رشد توليدات داخلي نيز كمك كرده و نيروي كشور را براي مقابله با تحريم ها افزايش دهد.
مسئول پژوهشكده شهيد رضايي با اشاره به ضرورت حمايت دولت از پژوهشكده هاي دانشجويي براي تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه تصريح مي كند: البته دولت حمايت هايي را در اين خصوص داشته و ارگان هاي دولتي را موظف كرده كه بخشي از اعتبارات خود را صرف پژوهش هاي كاربردي كند، ولي بايد توجه دولت بيشتر شودغ زيرا پژوهش هاي كاربردي مي توانند نقش بسيار موثري در رشد اقتصاد كشور و مقابله با تحريم هاي اقتصادي داشته باشند.
لازم به ذكر است، ارتباط با پژوهشكده شهيد رضايي از طريق سايت www.srrc.sharir.ir و تلفن 66008532 ميسر است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.