کد خبر:۱۶۶۱۷۳
حسن رنگرز:
صنعتكاران حق استادی بر گردن من دارد
مشاور وزير ورزش و جوانان كه صبح امروز به عنوان نایب رئیس پیشنهادی سرپرست فدراسیون كشتی به وزارت ورزش معرفی شد، گفت: محمدعلی صنعتكاران جزو سرمایه های ارزشمند كشتی ماست كه حق استادی بر گردن من دارد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، حسن رنگرز به عنوان نایب رئیس پیشنهادی فدراسیون كشتی به وزارت ورزش معرفی شد، دراين رابطه گفت: سال ها است كه حجت الله خطیب را به عنوان یكی ازمدیران سختكوش و توانمند كشور می شناسم و حضور وی را در كشتی به فال نیك می گیرم.
دارنده مدال طلای كشتی فرنگی جهان افزود: برای كمك به ورزش اول كشورمان احساس تكلیف می كنم و امیدوارم بتوانم به عنوان نایب رئیس فدراسیون كشتی، منشاء اثرات و خدمات خیری برای كشتی كشور باشم.
وی ادامه داد: از حسن نظر سرپرست فدراسیون كشتی تشكر می كنم و معتقدم با حضور وی فضای خوب و متفاوتی برای كار بوجود آمده است و می توانیم در آوردگاه های مهم آینده موفق باشیم.
رنگرز در پایان با رخصت از تمامی بزرگان و پیشكسوتان كشتی كشور خاطر نشان كرد: پیش از این افتخار كار در كنار محمد بنا را داشتم؛ وی یك سرمایه ملی است و با وجود او كشتی فرنگی ایران در سال های اخیر نتایج بسیار خوبی بدست آورده است و ما هم باید تلاش كنیم تا با كمك همه دوستان ظرفیت های حداكثری را برای كسب افتخاری بیاد ماندنی در المپیك 2012 لندن فراهم كنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰