کد خبر:۱۶۶۲۶۲
كنفرانس مديريت پژوهش-4

آيت اللهي: ضعف حوزه علوم انساني نبود شبكه يكپارچه تحقيقاتي است

رئيس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي گفت: حوزه علوم انساني كشور با ضعف شبكه يكپارچه در حوزه تحقيقات مواجه است و بسياري افراد فعال در اين حوزه به دليل نبود شبكه يكپارچه از فعاليت‌هاي تحقيقاتي يكديگر اطلاع ندارند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر حميدرضا آيت اللهي، صبح امروز در كنفرانس «وظايف و فرآيندهاي مديريت پژوهش براي دستيابي به علم نافع» در سالن ايوان شمس گفت: بسياري از مراكز مختلف كشور در امر تحقيقات علوم انساني فعاليت مي‌كنند اما به دليل نبود يك شبكه يكپارچه ميان محققان و تحقيقات علوم انساني بسياري از افراد فعال در اين حوزه نتوانستند ارتباط موثر با يكديگر برقرار كنند.

وي افزود: پژوهش‌هاي علوم انساني كشور يك عقب افتادگي نسبت به ساير رشته‌ها دارد كه يكي از اين معضلات ارائه نشدن نيازهاي علوم انساني دستگاه‌ها و مراكز كشور است.
 
بسياري از دستگاه‌ها و نهادهاي دولتي هنوز مشكل علوم انساني خود را نمي‌دانند

رئيس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي اضافه كرد: بسياري از دستگاه‌ها و نهادهاي دولتي هنوز مشكل علوم انساني خود را نمي‌دانند و براين اساس نمي‌توانند نيازهاي خود را در حوزه علوم انساني به پژوهشگران ارائه دهند.

آيت اللهي خاطرنشان كرد: تريبت نيروهاي پژوهشي در كل فعاليت هايي كه در راستاي رشته هاي علوم انساني در سطح مديران كشور انجام مي شود، ضرورت دارد، تا ارتباط ميان نيازها و امكانات در اين حوزه ايجاد شود.

وي اضافه كرد: از ديگر مشكلات حوزه علوم انساني، همسان انگاري پژوهش‌هاي علوم انساني است؛ زيرا شاخص‌هاي مطرح شده در تحقيقات مي‌تواند با شاخص‌هاي علوم انساني موجود متفاوت باشد.

رئيس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي با بيان اينكه حوزه علوم انساني تنها تبديل علم به ثروت را ملاك قرار نمي‌دهد، گفت: اين حوزه تبديل علم به ثروت، عزت، معنويت و هنجار را سرلوحه كار خود قرار مي‌دهد.

آيت اللهي خاطرنشان كرد: از ديگر معضلات حوزه علوم انساني، كمي گرايي است و بسياري از پژوهش‌هاي علوم انساني با اين مشكل مواجه است.

معضل علوم انساني توقع توليد محصول ملموس است
 
وي اضافه كرد: از ديگر معضلات حوزه علوم انساني و پژوهش در اين حوزه توقع محصول‌هاي ملموس است و اين در حالي است كه علوم انساني يك برنامه بلندمدت است و گاهي نتايج آن پس از بيست سال مشخص مي‌شود.

رئيس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي خاطرنشان كرد: برخي افراد علوم انساني را مشابه ساير علوم نگاه مي كنند و از علوم انساني، توقع توليد محصول دارند كه اين امر موجب مي‌شود حوزه علوم انساني به موفقيت در كشور نرسد.

آيت اللهي گفت: در طول پژوهش‌هاي علوم انساني بايد هدايت صورت گيرد و اين در صورتي است كه تنها برخوردهاي سلبي و ايجابي با پژوهش‌هاي اين حوزه صورت مي گيرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار