کد خبر:۱۶۶۳۳۹
دلایل ناتوانی آمریکا در حمله به ایران؛

به هفت دلیل نباید به ایران حمله کرد

یک تحلیلگر دفاعی آمریکا می‌گوید كه دولت آمریکا به چند دلیل، نباید درگیر در رویارویی نظامی با ایران شود.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، آدام لوثر، عضو هیئت علمی در دانشگاه هوایی نیروی هوایی ایالات متحده، به سیاستمداران این کشور گوشزد کرده که قبل از تصمیم‌گیری در مورد حمله نظامی علیه ایران، گزینه های دیگر را هم در نظر داشته باشند:

1- ایران دارای همان توانمندی های نظامی ای است که آمریکا در دهه های گذشته همواره درگیر آنها بوده است.

لوثر توضیح می دهد که ایران مانند گرانادا، پاناما، سومالی، هاییتی، بوسنی، صربستان، افغانستان یا عراق نیست که آمریکا قبلا به آنها حمله کرده و افزود که در همه این موارد، ارتش ایالات متحده دشمنی را شکست داد که ناتوان از درگیری با ایالات متحده بوده است.

او همچنین اشاره کرد که ارتش ایران نسبت به موارد پیش گفته، به مراتب قدرتمندتر و با قابلت بیشتری است و پس از یک دهه نظاره‌گر جنگ در عراق بودن، به خوبی از تاکتیک های ایالات متحده و استراتژی های آن آگاه است.

این تحلیلگر گفت: نیروی دریایی ایران در جنگ های ساحلی مهارت خوبی دارد و می تواند تنگه هرمز را برای مدت زمانی که برای انتقام‌گیری اقتصادی کافی است، بسته نگه دارد و تمرینات اخیر نیروی دریایی نیروی دریایی ایران، نشان دهنده این استراتژی روشن از سوی ایران است که اگر رزم ناوهای آمریکایی وارد منطقه شوند، می تواند تنگه هرمز را ببندد؛ نتیجه اینکه به مقدار قابل توجهی از حمل و نقل تجاری کاسته شده و قیمت نفت بشدت بالا مي رود.
 
2- بر خلاف عراق، ارتش و سپاه پاسداران ایران، بلافاصله پس از اینکه برای بار اول سربازان آمریکایی را دیدند، سلاح خود را به زمین نخواهند گذاشت.

لوثر گفت که نیروهای نظامی ایران از جنگ افغانستان و عراق، درس های زیادی در مورد چگونگی شکست دادن آمریکایی ها یاد گرفته اند.
 
3- وزارت اطلاعات ایران جزو بهترین ها در جهان است.

به گفته نویسنده، این وزارتخانه در طول 30 سال گذشته با موفقیت توانسته عناصر ضد ایرانی را شناسایی و بیرون کند.

4- جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان می تواند به ایران در جنگ احتمالی اش در مقابل آمریکا کمک‌رسانی کند.

این تحلیلگر دفاعی اظهار داشت که حزب‌الله، با سه دهه تجربه در زمینه مبارزه با اسرائیلی ها، درصورت حمله آمریکا به ایران به احتمال زیاد آماده راه‌اندازی یک رشته از ضد حملات است.
 
5- قابلیت های سایبری ایران قابل توجه و رو به رشد است.

لوثر نوشت كه حمله به زیرساخت های هسته ای ایران به احتمال زیاد، بی‌درنگ باعث یک سری از حملات سایبری، آن طور که ما تاکنون ندیده ایم، خواهد شد.
 
وي ادامه مي دهد به احتمال زیاد در جهت مقابله به مثل و حملات متقابل، اطلاعات مهمی در بخش های عمومی و خصوصی مورد هدف قرار خواهند گرفت و سیستم ها خاموش شده و اطلاعات آنها از بین خواهند رفت.

6- ارتش آمریکا پس از یک دهه عملیات جنگی فشرده و سخت، نیاز به استراحت دارد.

اين تحليلگر یادآور شد که چگونه جنگ در افغانستان و عراق، عوارض و اثرات خود را بر سربازان آمریکایی، خانواده های آنان و تجهیزاتی که بر روی آن تکیه می کنند، گذاشته است.

7- «حمله محدود» به ایران به احتمال زیاد تشدید شده و مبدل به یک جنگ گسترده تر خواهد شد که در آن صورت آمریکا زمان کافی برای استراحت و تجدید قوا نخواهد داشت.
 
نویسنده در پایان، یک بار دیگر از دولت ایالات متحده خواست قبل از توسل به درگیری نظامی علیه ایران دوباره به همه گزینه های جایگزین، نگاهی بیندازد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار