كشتي آزاد و فرنگي اولويت اصلي تخصيص بودجه هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۰۶۳
افشارزاده در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

كشتي آزاد و فرنگي اولويت اصلي تخصيص بودجه هستند

 دبير كل كميته ملي المپيك و پاراالمپيك گفت: كشتي آزاد و فرنگي، وزنه برداري و تكواندو به ترتيب اولويت‌هاي اصلي تخصيص بودجه هستند.
بهرام افشار زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص بودجه دولت براي كميته ملي المپيك و پاراالمپيك گفت: 90 درصد از بودجه درخواستي خود را تا پايان اين ماه دريافت مي‌كنيم و بسياري از مشكلات مالي حل مي‌شود.

وي در ادامه افزود: كميته ملي المپيك و پاراالمپيك مشكلات مالي چنداني ندارد و براي تخصيص بودجه به فدراسيون‌ها اولويت‌بندي مشخصي دارد.

دبير كميته ملي المپيك كشتي آزاد و فرنگي را اولويت اصلي تخصيص بودجه معرفي كرد و گفت: پس از كشتي، وزنه‌برداري، تكواندو، دووميداني و رشته‌هايي كه سهميه المپيك كسب كرده‌اند اما مدال‌آور نيستند در اولويت‌هاي بعدي كميته قرار دارند.

وي در خصوص پرچم‌دار كاروان ورزشي ايران در المپيك لندن گفت: براي اينكه حرف و حديثي در ميان نباشد و تمام فاكتورها از جمله رفتار، عملكرد، تعداد قهرماني و سلامت رفتار مدنظر قرار گيرد، انتخاب پرچم‌دار المپيك را به ارديبهشت ماه و پايان مسابقات انتخابي المپيك موكول كرديم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار