کد خبر:۱۶۷۴۸۹
داستان فوتباليستهاي ايران و قسم زير پرچم آمريكا!
در حال حاضر فوتباليستهاي زيادي هستند كه يا گرين كارت آمريكا را دارند و يا اينكه براي دريافت اقامت اين كشور در حال رفت و آمد هستند.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ بيانيه اخير مايلي كهن عليه علي دايي حواشي زيادي داشت و آتش اختلاف اين استاد و شاگرد را برافروخته كرد اما مايلي كهن به نكته اي اشاره كرد كه افكار عمومي را به سمت خود كشاند و آن بحث اقامت علي دايي در آمريكا بود.
در حال حاضر فوتباليست هاي زيادي هستند كه يا گرين كارت آمريكا را دارند و يا اينكه براي دريافت اقامت اين كشور در حال رفت و آمد هستند.
علي دايي از معروفترين فوتباليست هايي است كه همراه خانواده اش اقامت آمريكا را دارد و شهروند اين كشور محسوب مي شود.
سرمربي اسبق تيم ملي و پرسپوليس و يكي از پر افتخارترين فوتباليست هاي ايران چند سالي است كه در حال رفت و آمد به ينگه دنياست و تجارت را به عنوان يكي از دلايل حضور خود در اين كشور مطرح كرده است اما تجارت به چه قيمتي؟ به قيمت اينكه بابت گرفتن اقامت آمريکا زير پرچم اين کشور سوگند ياد كنيم و به برخي پرسش ها درباره تاريخ سياسي ايالات متحده و ارزش هاي آمريکايي پاسخ دهيم؟
اقامت آمريكا را به چه قيمتي بگيريم به قيمت اينكه كه اگر لازم باشد برابر كشور خود قرار گريم و يا در تحريم ها به عنوان يك شهروند آمريكايي اجازه سرمايه گزاري در ايران را نداشته باشيم؟
در حال حاضر به جز دايي فوتباليست هاي بنام هاي ديگري هم هستند كه اقامت آمريكا را دارند از جمله، امير قلعه نوعي، سرمربي اسبق تيم ملي و سرمربي حال حاضر تراكتورسازي، اصغر شرفي، محمد خاكپور، افشين پيرواني، فرهاد كاظمي، حشمت مهاجراني و كريم باقري.
كريم باقري تعطيلات تابستان خود را در آمريكا گذراند و پس از بازگشت اعلام كرد كه به دليل مشكل حضور پسرم در آمريكا به ايران بازگشتم و تصميم دارم پس از حل اين مشكل ايران را ترك كنم.
افشين پيرواني نيز اعلام كرد كه پيش از حضور در جام جهاني اقامت آمريكا را به واسطه حضور همسرش در اين كشور اخذ كرده است و شهروند آمريكا بودن وي ارتباطي با ورزش ندارد.
در مورد قلعه نوعي هم گفته مي شود يكي از اعضاي سابق تيم ملي كه خود اقامت آمريكا را داشته است در خصوص اخذ گرين كارت وي اقدام كرده است و با همين واسطه سرمربي تراكتورسازي هم به جمع فوتباليست هاي تابع آمريكا پيوست.
برخي از فوتباليست هاي حال كشورمان نيز در حال حاضر براي اقامت در آمريكا اقدام كرده اند و منتظرند تا نيجه نهايي از اين كشور اعلام شود از جمله وحيد طالب لو.
به نظر مي رسد اقامت فوتباليست ها در آمريكا امري عادي و ساده به نظر مي رسد و كساني كه از افتخارات ورزش اين كشور محسوب مي شوند به دليل تجارت و يا تحصيل فرزندان خود به راحتي زير پرچم اين كشور قسم ياد مي كنند.
اين حق طبيعي هر انساني است كه خودش محل زندگي خود را تعيين كند اما بهتر است كه هر جا لازم بود غيرت ايرانيان را بازيچه قرار ندهيم و در دفاع از خود پاي همشهري هايمان را كه معلوم نيست ايراني هستند يا آمريكايي وسط نكشيم.
همچنين در جايي كه پاي تفريح و گردش و تجارت در ميان است در حالي كه از بيت المال ايران حقوق سرمربي گري خود را مي گيريم، نگوييم ما اقامت آمريكا را داريم و از راه دور و تلفني براي تيم بازيكن بگيريم.
در حال حاضر نيز اقامت در امارات نيز در بين برخي از فوتباليست ها متداول شده است كه از فوتباليست هايي که اقامت اين شيخ نشين عربي را دارند مي توان به چهره هايي مانند ايمان مبعلي، فرهاد مجيدي و علي کريمي اشاره كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰