جشنواره فارابي گامي براي معرفي نوآوري ها در حوزه علوم انساني است
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو» محمد مهدي زاهدي امروز در دومين جشنواره بين المللي فارابي گفت: حضور دانش آموختگان، استادان و پژوهشگران متدين، بومي، توانمند و فعال در درون و برون محيط هاي دانشگاهي و حوزوي و تاسيس نهادها و ساختارهاي سازماني متنوع و گوناگون در عرصه آموزش عالي و حوزه هاي علميه از نشانه هاي موفقيت بومي گرايي علمي و حرکت به سوي استفاده از ذخاير معنوي ايران در زمينه پرورش منابع نيروي انساني و ظرفيت سازي ساختارهاي سازماني آموزش و پژوهش است.
وي اضافه کرد: با تحولات بنياديني که در عرصه معرفت انساني در سال هاي پس از پيروزي انقلاب صورت گرفته است امروز علوم انساني در ايران به سوي شناخت مسئله خويش سير مي کند و جامعه علمي علوم انساني به جاي برون نگري به درون نگري روي آورده است.
زاهدي همچنين گفت: دولت به علوم انساني توجه ويژه اي دارد و هدف از برگزاري جشنواره بين المللي فارابي در حوزه علوم انساني معرفي ويژگي ها و قابليت هاي علوم انساني ايران به جهان است.
وزير علوم، تحقيقات و فناوري حضور دانشجويان و دانش پژوهان در رشته هاي مختلف علوم انساني در سراسر کشور را بيانگر گرايش روز افزون افکار عمومي به علوم انساني در ايران دانست.
وي افزود: سرمايه گذاري براي ارتقا و توسعه علوم انساني ايران در ابعاد مختلف علمي، آموزش و پژوهش و فراهم کردن شرايط و فضاهاي فرهنگي و اجتماعي مساعد براي نظريه پردازي در قالب کرسي هاي نوآوري، نقد، مناظره و نظريه پردازي از عمده ترين حمايت ها و پشتيباني هاي بخش دولتي از علوم انساني است.
زاهدي اضافه کرد: انقلاب اسلامي در ايجاد و گسترش خود از مايه هاي تمدني و فرهنگي اسلامي- ايران بهره گرفته و در آينده خود بر آن شده است که از يک سو به احياي تمدن اسلامي- ايران همت گمارد و از سوي ديگر به جهان تشنه معنويت و ارزش هاي ديني، تمدن نوين ايراني- اسلامي را معرفي کند و از اين طريق الگوي سبک جديد زندگي را معرفي کند.
وزير علوم، تحقيقات وفناوري با بيان اين که براي ايجاد تمدن و فرهنگ، ابزاري جز علوم انساني و معارف اسلامي وجود ندارد، افزود: علوم انساني و معارف اسلامي توليد معرفت مي کند و معرفت هويت مي آفريند و هويت مبناي فرهنگ قرار مي گيرد./انتهاي پيام/