کد خبر:۱۶۸۳۱۲
فروپاشی ساختمانی عظیم در برزیل
ساختمانی چند کاره و بسیار بزرگ در مرکز شهر ریو دوژانیرو، پايتخت برزيل فروریخت.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری سی. بی. اس، عصر چهارشنبه ساختمانی چند کاره و بسیار بزرگ در مرکز شهر ریو دوژانیرو فروریخت.
لایه های عظیم باقی مانده، خساراتي به اتومبیل ها و موتورسیکلت های چندین منطقه در اطراف این ساختمان وارد آورده و گرد و غبار ناشي از حادثه عبور و مرور را مختل كرده است.
ساختمان های همسایه این ساختمان عظیم بشدت آسیب دیده اند و اخبار حاکی از این است که حداقل دو نفر بر روی پشت بام این ساختمان ها منتظر کمک نیروهای امدادی هستند.
از سوی دیگر گزارش هاي بسیار ضد و نقیضي در مورد مرگ و میر ناشی از این حادثه وجود دارد.
سخنگوی عمران شهر ریو گفت: «دو نفر کشته مورد تایید قرار گرفته است.»
جستجوگران هنوز در تل آوار به دنبال آثاری از حیات می گردند.
مشکلات زمان و مکان از یک سو و بوی شدید گاز که منطقه را در بر گرفته از سوي ديگر موجب وحشت اهالی شهر ریو شده است.
در مورد علت حادثه روایات متفاوتی وجود دارد، اما تا کنون هیچ کدام از این روایات تایید نشده اند؛ بعضی از مسئولان نشت گاز را علت فروپاشی ساختمان دانسته و عده ای دیگر فرسودگی را علت فروپاشی این ساختمان بزرگ قلمداد کرده اند.
شاهدان از صدای انفجاری بزرگ صحبت می کنند که پیش از فروپاشی ساختمان از محل آن به گوش رسیده است.
احتمال تروریستی بودن این حادثه تا کنون مورد تایید یا تکذیب قرار نگرفته است و مسئولان ترجیح می دهد در این مورد اظهارنظر نکنند.
آخرین اخبار بدست آمده از محل حاکی از این است که پلیس تمامی خیابان های اطراف این ساختمان را محاصره کرده و برق، گاز و تلفن منطقه قطع شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا