کد خبر:۱۶۸۸۳۵
نگاهي آماري به هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال ايران؛
تراكتورسازي پرطرفدارترين و راه آهن منزويترين تيم لقب گرفتند
هواداران تراكتور با حضور 70 هزار نفري در ورزشگاه يادگار امام و راهآهن با حضور 100 نفري بيشترين و كمترين تماشاگران را در هفته بيست و سوم داشتند.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال ايران عصر روز گذشته به پايان رسيد.
در اين هفته 14 گل از خط دروازهها عبور كرد كه ديدار مس كرمان و داماش با چهار گل، بيشترين تعداد گلها را در اختيار داشت.
همچنين افشين چاووشي از داماش با دو گل و مجتبي جباري با دو گل (پنالتي)، گلزنترين بازيكنان اين هفته لقب گرفتند، اما تغييري در جدول گلزنان ايجاد نشد.
به اين ترتيب و در پايان اين هفته فونيكهسي از نفت آبادان با 15 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد و كريم انصاريفرد از سايپا با 13 گل در تعقيب اوست.
در هفته بيست و سوم، 30 كارت زرد و سه كارت قرمز از جيب داوران بيرون آمد كه تيمهاي سپاهان، ملوان و صبا، با دريافت سه كارت زرد در صدر تيمهاي پراخطار قرار گرفتند.
همچنين ديدار ملوان و صبا با شش كارت زرد، عنوان خشنترين بازي اين هفته را به خود اختصاص داد.
لازم به ذكر است، در اين هفته 91 هزار و 500 تماشاگر در استاديومها حاضر شدند كه هواداران تراكتور با حضور 70 هزار نفري در ورزشگاه يادگار امام در صدر و طرفداران راهاهن با حضور 100 نفري در انتهاي اين جدول قرار دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا