آمریکا متهم به ترورهای هدفمند شد
کد خبر:۱۶۹۵۷۰

آمریکا متهم به ترورهای هدفمند شد

کشته شدن عمدی و با قصد قبلی مظنونان به تروریسم توسط دولت اوباما، باعث ایجاد پرسش‌های اساسی شده است، به گونه‌ای که بايد در مجامع عمومی به بحث گذاشته شود.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، روز چهارشنبه، اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا (ACLU) با ارائه دادخواستی به دادگاه نیویورک، خواستار افشای اسناد صدور مجوز برای ترورهای هدفمند توسط هواپیماهای بدون سرنشین شد.
 
این اتحادیه با استناد به قتل فردی به نام انور ال اولاکی که متولد ایالات متحده بوده و سال گذشته در حمله هواپیمای بدون سرنشین در یمن کشته شده، خواستار اعلام اساسی و دقیق اطلاعات برنامه کشتارهای هدفمند دولت آمریکا شده است.

همچنین این اتحادیه در بیانیه ای اعلام کرد: کشته شدن عمدی و با قصد قبلی مظنونان به تروریسم توسط دولت اوباما، باعث ایجاد پرسش های اساسی شده، به گونه ای که بايد در مجامع عمومی به بحث گذاشته شود.
 
در ماه اکتبر گذشته، نیویورک تایمز گزارش داد که دولت اوباما طی یک سند قانونی محرمانه، اجازه کشته شدن شهروندان ایالات متحده بدون هیچ گونه محاکمه ای را صادر کرده است.
سازمان عفو بین‌الملل نیز که در بریتانیا مستقر است، واشنگتن را به خاطر حملات هواپیماهای بدون سرنشین این کشور به پاکستان محکوم کرد.

همچنین سازمان عفو بین‌الملل از ایالات متحده خواست نسبت به تلفات هواپیماهای بدون سرنشین در پاکستان بی تفاوت نباشد.

این بیانیه پس از این صادر شد که در روز دوشنبه باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده در اقدامی نادر، از استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین دفاع کرد.
 
اوباما گفت که هدف این حملات مظنونان به همکاری با القاعده هستند که در مکان های صعب العبور و در امتداد مرز پاکستان و افغانستان حضور دارند.

تعداد حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در پاکستان که توسط سازمان سیا انجام می شود، در دولت اوباما دو برابر شده است.

سازمان ملل متحد و دولت پاکستان، استفاده آمریکا از هواپیماهای جنگی بدون سرنشین را به عنوان نقض آشکار قوانین بین‌المللی محکوم کرده اند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار