راه اندازي 4000 تخت بيمارستاني تا پايان سال جاري
کد خبر:۱۶۹۶۴۴
وزير بهداشت خبر داد:

راه اندازي 4000 تخت بيمارستاني تا پايان سال جاري

وزير بهداشت بابيان اينكه حدود 35 هزار تخت بيمارستاني در حال ساخت است، گفت: تا پايان سال جاري بيش از 4000 تخت بيمارستاني به بهره‌برداري مي‌رسد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر مرضيه وحيددستجردي در مراسم افتتاح فعاليت تيم واكنش سريع نيروهاي تخصصي بسيج جامع پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران در بيمارستان امام خميني با بيان اينكه مجتمع بيمارستاني امام خميني تنها مربوط به دانشگاه علوم پزشكي تهران و شهر تهران نيست، گفت: اين بيماستان مربوط به كل كشور است و نماد درمان در كل كشور محسوب مي‌شود.

وي افزود:‌ در حال حاضر بيش از 1000 پرستار حدود 300 عضويت علمي و جمع كثيري از پرسنل و دانشجويان در اين مجتمع بيمارستاني مشغول فعاليت هستند براين اساس بايد توجه ويژه اي نسبت به اين بيمارستان صورت گيرد.

وزير بهداشت تصريح كرد: امسال براساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته بايد 1000 تخت مراقبت هاي ويژه (آي‌سي‌يو) در كشور راه اندازي مي‌كرديم و با وجود تأخير در تخصيص بودجه ها تاكنون حدود 400 تخت به بهره‌برداري رسيده و مابقي نيز به زودي راه‌اندازي مي‌شوند.

دستجردي مجاهدت براي ارائه خدمت به ملتي ايثارگر را از مهم‌ترين رسالت‌هاي خطير مسئولان دانست و گفت: خدمت در جهت سلامت اين مردم مسئوليت بزرگي است كه بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.

وي با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبري مبني بر اينكه بايد كاري كنيم كه بيمار علاوه بر رنج بيماري دغدغه ديگري نداشته باشد، گفت: امروز مسئوليت ما ارائه كيفي ترين خدمات به مردم است و در راستاي اين فرمايش مقام معظم انقلاب بايد به گونه اي باشد كه مردم به محض مراجعه به مراكز درماني بهترين و كيفي‌ترين خدمت را دريافت كنند.

وزير بهداشت با اشاره به اينكه در حال حاضر حدود 72 هزار تخت بيمارستاني در حال طراحي و مطالعه وجود دارد، گفت: 35 هزار تخت از اين تعداد در حال ساخت است و تا پايان سال نيز بيش از 4 هزار تخت به بهره‌برداري مي‌رسد.

دستجردي در پايان خاطرنشان كرد: اضافه كردن تخت ‌هاي آي‌سي‌يو و ساماندهي اورژانس‌هاي بيمارستاني كشور كار كمي نيست اما بايد در جهت ارائه خدمات كيفي‌تر به مردم بيشتر تلاش شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار