کد خبر:۱۶۹۷۵۷
گزارش کامل «خبرگزاری دانشجو» از نخستین دوره بصيرتافزايي و نخبهپروري سیاسی
سروری: وقف اموال دانشگاه آزاد؛ نقطه سياه مجلس هشتم / رسایی: براي جبهه پايداري اصول مهم است نه رايآوري/ زارعی: تحريم نفت به نفع ماست / روانبخش: برخی از نزدیکان احمدی نژاد شعار خاتمی را سر می دهند / نبویان: حاضرم با مشایی هر جا که بخواهد مناظره کنم.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی نخستین دوره بصيرتافزايي و نخبهپروري سیاسی با موضوع «بررسي عملكرد مجلس هشتم» 13 و 14 بهمن ماه در تالار شيخ مفيد دانشكده علوم و حديث در حرم عبدالعظيم حسني برگزار شد.
در این همایش، پرویز سروری و حمید رسایی، نمایندگان مردم تهران در مجلس؛ سعدالله زارعی، کارشناس مسائل سیاسی و خاورمیانه و حجج الاسلام روانبخش و نبویان از اعضای موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
مشروح این همایش در ادامه می آید:
سروري: به اصلاحطلبان گفته شده هيچ موضعگيري نداشته باشند / ايجاد اختلاف در اصولگرايان ظرفيتسازي براي فتنه و انحراف است / وقف دانشگاه آزاد؛ نقطه سياه مجلس هشتم
پرويز سروري به عنوان اولین سخنران این همایش با اشاره به اينكه هر چند وقف دانشگاه آزاد نقطه سياه مجلس هشتم به شمار ميآيد، گفت: اگر ما در مجلس هشتم با مشكلاتي مواجه بوديم، اميدواريم شما دانشجويان تلاش كنيد نمايندگاني را به مجلس بفرستيد كه ديگر چنين مشكلاتي پيش نيايد.
وي ادامه داد: كارنامه مجلس هشتم كاملا سياه نيست و مهمترين ضعف مجلس هشتم اين است كه نتوانست نيروهاي خود را در مجلس به خوبي سازماندهي كند.
نماينده تهران اضافه كرد: مهمترين ضربه در مجلس هشتم بحث فراكسيون اصولگرايان بود؛ زيرا اين فراكسيون نتوانست زمينه انسجام اصولگرايان را فراهم كند.
سروري با اشاره به اينكه مجلس هشتم مدالهاي طلايي را نيز از رهبري در خصوص مسائل مربوط به منطقه خاورميانه دريافت كرده است، تاكيد كرد: در حالي كه عدهاي در دستگاههاي رسمي كشور معتقد بودند كه بيداري رخ داده در كشورهاي عربي، اسلامي نيست بلكه تحولات به دست آمريكا شكل ميگيرد، مجلس بزرگترين اقدام را داشت.
وي ادامه داد: مجلس در خصوص حوادث منطقه موضع انقلاب اسلامي را كه همان موضع مقام معظم رهبري بود، در پيش گرفت.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اينكه مجلس در خصوص مسائل مربوط به فلسطين و بحث هستهاي نيز كارنامه قابل قبولي دارد، اظهار داشت: ما در جبهه متحد اصولگرايان نيز تلاش داريم از ورود نمايندگاني كه زمينهساز آسيب در مجلس هشتم بودند، به مجلس نهم جلوگيري كنيم.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با بيان اينكه مجلس در خصوص مسائل مربوط به فلسطين و بحث هستهاي نيز كارنامه قابل قبولي دارد، اظهار داشت: ما در جبهه متحد اصولگرايان نيز تلاش داريم از ورود نمايندگاني كه زمينهساز آسيب در مجلس هشتم بودند، به مجلس نهم جلوگيري كنيم.
سروري گفت: ايجاد اختلاف در خانواده اصولگرايان در حقيقت ظرفيتسازي براي انحراف و فتنه است و رقباي اصولگرايان تلاش دارند اختلاف را در جرگه اصولگرايان نهادينه كنند.
وي با اشاره به اينكه تعريف درست از اصولگرايان همان تعريفي است كه مقام معظم رهبري در سال 78 بيان كردهاند، ادامه داد: اصولگرايان بايد 4 شاخصه ايجابي همچون پايبندي به اسلام، انقلاب، ولايتفقيه و رهبري و سه شاخصه قلبي از جمله دوري از فساد، انحراف و فتنه را داشته باشند.
نماينده تهران با اشاره به اينكه ما در ليستبندي جبهه متحد اصولگرايان نيز معتقديم اين چهار شاخصه ايجابي و چهار شاخصه قلبي را افراد بايد داشته باشند، افزود: ما با افراطگري و تفريطگري مخالفيم.
سروري در خصوص شكلگيري جريان انحرافي تصريح كرد: زماني كه موج اصولگرايي توانست رفته رفته خود را در عرصه سياسي كشور نشان داده و گرايش مردم به آنها ثابت شد، نظام سلطه تلاش كرد تا موضوع واگرايي و فروپاشي از درون را تقويت كند و تلاش كرد از طريق جريان انحراف اصلاحات، فتنه وارد عرصه شود.
وي يادآور شد: دشمن و نظام سلطه امروز از درون حوزه نيروهاي انقلاب وارد شده و تلاش دارد از طريق جريان واگرا كه به دنبال مذاكره با آمريكا است، وارد عرصه شود.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس خاطرنشان كرد: مسائل رخ داده نشان ميدهد كه جريان انحرافي جريان هدايتشدهاي است كه تلاش دارد در اوج پيروزي انقلاب ترمز بزند.
سروري با اشاره به اينكه جريان انحراف درصدد زدن پنبه انقلاب است، تصريح كرد: جريان انحراف با مديريت وارد صحنه قدرت كشور شده است كه زدن پنبه ولي فقيه، مذاكره با آمريكا، مسائل مختلف موضعگيري در خصوص جنبشهاي منطقه نشان ميدهد كه جريان انحراف با برنامه جلو ميآيد و رفتهرفته خود را در كانون قدرت جا مي دهد.
وي با بيان اينكه مقابله با جريان انحراف بايد با برنامه باشد، نه تعطيلي كشور و از بين بردن ظرفيت انقلاب گفت: جريان انحراف بيشتر فرقهاي هستند كه تلاش دارند از طريق دستگاههاي اجرايي از جمله استانداران، فرمانداران و بخشهاي مختلف موضع خود را پيش ببرند.
نماينده تهران در پاسخ به خندانپور، فعال دانشجويي تشكلهاي دانشجويي استان خوزستان مبني بر فعاليت جبهه متحد اصولگرايان با جبهه ايستادگي و شخص محسن رضايي گفت: ما در جبهه متحد اصولگرايان كميتهاي تحت عنوان كميته تعاملات با مسئوليت منوچهر متكي راهاندازي كردهايم تا از طريق اين كميته، زمينه همگرايي و تعامل را با شخصيتهاي مطرح اصولگرا فراهم شود.
سروري افزود: قرار بر آن بود برخي از افرادي را كه مدنظر جبهه ايستادگي بودند در ليست جبهه متحد اصولگرايان قرار دهيم كه تاكنون اين توافق صورت نگرفته است.
وي گفت: تلاش بر آن است كه خواسته جبهه ايستادگي و محسن رضايي در حد قابل قبول براي ارائه ليست مشترك انجام شود.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در پاسخ به سوال اين دانشجو مبني بر اينكه آيا قطعا با حضور اين افراد و شخص محسن رضايي در ليست جبهه متحد اصولگرايان، توافق بين جبهه متحد و جبهه پايداري امكانپذير نخواهد بود، تاكيد كرد: ما از اينكه با جبهه پايداري به ليست مشترك برسيم نااميد شدهايم و جبهه پايداري تقريبا ليست خود را بسته است؛ در حالي كه جبهه پايداري در گذشته عنوان ميكرديم ما ليست نميدهيم، اما الان نه تنها ليست داده بلكه مشتركات اين جبهه با جبهه متحد نيز در حداقل است.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در پاسخ به سوال اين دانشجو مبني بر اينكه آيا قطعا با حضور اين افراد و شخص محسن رضايي در ليست جبهه متحد اصولگرايان، توافق بين جبهه متحد و جبهه پايداري امكانپذير نخواهد بود، تاكيد كرد: ما از اينكه با جبهه پايداري به ليست مشترك برسيم نااميد شدهايم و جبهه پايداري تقريبا ليست خود را بسته است؛ در حالي كه جبهه پايداري در گذشته عنوان ميكرديم ما ليست نميدهيم، اما الان نه تنها ليست داده بلكه مشتركات اين جبهه با جبهه متحد نيز در حداقل است.
سروري گفت: اين در حالي است كه جبهه پايداري عنوان ميكرد كه اگر ليست بدهيم بالاي 70 درصد با جبهه متحد اصولگرايان مشترك خواهد بود؛ اما الان حداقل در تعداد دو تا سه نفر مشترك هستند.
اين نماينده مجلس با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه شرايط كنوني شرايط شعب ابي طالب نيست، بلكه شرايط بدر و خيبر است، گفت: اين يك هشدار است كه مقام معظم رهبري مطرح كردند؛ اما عده اي به دنبال آن هستند كه عرصه را غلط تبيين كرده و خط تلاش ملت را به گمراهي بكشانند.
اين نماينده مجلس با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه شرايط كنوني شرايط شعب ابي طالب نيست، بلكه شرايط بدر و خيبر است، گفت: اين يك هشدار است كه مقام معظم رهبري مطرح كردند؛ اما عده اي به دنبال آن هستند كه عرصه را غلط تبيين كرده و خط تلاش ملت را به گمراهي بكشانند.
وي ادامه داد: بايد تبيين دقيقي از فرصت ها و واقعيت هاي دشمن داشته باشيم.
نماينده تهران تاكيد كرد: عده اي خناس با ظاهري آراسته و باطني به هم ريخته به دنبال آن هستند كه عرصه هاي موجود را مخالف واقعيت نشان داده و القاي غلط، آدرس غلط و چشمانداز غلطي را ترسمي كنند.
سروري با بيان اينكه در موقعيت بدر قدرت مقابله به مثل و قدرت پاسخگويي از سوي مسلمانان وجود داشت، افزود: ما در شرايط صرفا پذيرش ضربه نيستم، بلكه ضربه، در مقابل ضربه و تهديد مقابل تهديد و حمله در مقابل حمله است؛ لذا بايد آرايش هجومي ما اين گونه تبيين شود نه شرايط شعب ابي طالب.
وي با بيان اينكه شرايط و موقعيت دو طرف را بايد درست تبيين كنيم تا حركت و خط تلاش خود را درست بتوانيم سازماندهي كنيم، بيان داشت: هيچ زماني وضعيت آمريكا بدتر از الان نبوده و هيچ زماني هم شرايط ايران مثل شرايط كنوني نبوده است؛ زيرا شرايط كنوني كشور به گونه اي است كه آمريكا در همه عرصه ها با چالش مواجه شده و به مقابله روي آورده است.
عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه آمريكا فشار بر ما را به گونه اي مطرح مي كند تا متحدانمان دست از ما بردارند و مردم را به گونه اي هدايت مي كند تا دست از نظام بردارند، افزود: آمريكا و دشنمان انقلاب قصد دارند هزينه هاي ارتباط با جمهوري اسلامي را براي كشورها بشدت افزايش دهند.
سروري با اشاره به اينكه دشمنان و در راس آنان آمريكا قصد دارند با ايجاد فشار چند لايه و حركت هاي مختلف سياسي شرايط را به سمتي پيش ببرند كه وضعيت را غير قابل تحمل براي مردم كنند، بيان داشت: در اين شرايط يك سري غضنفري ها نيز گل به دروازه خودي مي زنند.
وي با بيان اينكه در شرايط واگذاري دو ميليون مسكن قرار داريم و در اين شرايط كه عرضه افزايش يافته معنا ندارد كه 20 تا 30 درصد قيمت مسكن افزايش يابد، گفت: اين امر نشان مي دهد كه اقداماتي در حال انجام است كه فرصت ها تبديل به تهديد مي كند.
نماينده تهران افزود: بزرگترين صاحب دلار خود دولت است؛ پس چرا در عرصه ارز تلاطمي را ببينيم و در مقابل شاهد سكوت دولت باشيم.
سروري با بيان اينكه نظام سلطه به دنبال آن است كه شرايط كشور را به سمتي پيش ببرد كه ايران در شرايط ضعف قرار گيرد، گفت: اين در شرايطي است كه ما در مقابله به مثل هستيم، اما عده اي در داخل سياه نمايي مي كنند و اين گونه القا مي كنند كه دولت در مقابل آنان دچار زبوني، ضعف و ناكارآمدي است و تا تحليل شعب ابي طالب شكل بگيرد؛ اما رهبري معتقد است ما در شرايط پاسخگويي دشمن هستيم.
وي با بيان اينكه تبديل دلار به يورو اولين بار توسط كشور ما ارائه شده يادآور شد: ما مي توانيم با بررسي وضعيت هاي مختلف در رابطه با نظام سلطه، دست به اقداماتي بزنيم كه دشمن را در حال انفعال قرار دهيم؛ ما بايد دشمن را منفعل كنيم.
عضو جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه اروپا با تحريم نفت ايران قصد دارد شك اقتصادي خود را به ايران منتقل كند، بيان داشت: در همين راستا شاهديم ماهواره ها عليه ايران شروع به دادن اطلاعات غلط كرده اند تا از طريق هجوم القائات خود موقعيت ايران را ضعف جلوه دهند.
سروري با بيان اينكه صدور قطعنامه از آژانس بين المللي انرژي هسته اي بي سابقه بوده است، تأكيد كرد: در اين شرايط بايد هوشمندانه عمل كنيم.
وي با بيان اينكه در شرايط كنوني شاهد رفتار ابهامآلود از سوي اصلاح طلبان نيز هستيم، افزود: اطلاع يافته ايم كه به چهره هاي شاخص اصلاح طلب گفته اند كه هيچ گونه مصاحبه و موضع گيري نداشته باشند و اجازه دهند اختلاف در ميان اصولگرايان شكل بگيرد و آنان اختلاف بين اصولگرايان را بزرگ نمايي كنند.
نماينده تهران گفت: در شرايط كنوني روش مديريت شدهاي را از طرف اصلاح طلبان شاهديم و نبايد به گونه اي عمل كنيم كه نتيجه موقعيت شوراي شهر دوم كه براي اصلاح طلبان پيش آمد براي ما هم پيش بيايد.
سروري با بيان اينكه معتقديم كه اصلاح طلبان با حركت مرموز كار مي كنند، خاطرنشان كرد: جريان انحرافي هم يك سري را وارد عرصه كرده و استراتژيشان اين است كه خودشان راي بياوردند و در غير اين صورت براي افرادي كه قدرت راي آوري دارند، هزينه كنند و اگر هم اين امكان صورت نگرفت در داخل خود مجلس به يارگيري بپردازند؛ زيرا هم قدرت دارند و هم ثروت.
وي گفت: جريان انحرافي در حوزه هاي كوچك و اصلاح طلبان نيز در حوزه بزرگ برنامهريزي كرده و حمله گازانبري را براي اصولگرايان شروع كرده اند؛ لذا آيا رواست كه ما در شرايط كنوني با اختلاف وارد عرصه انتخابات شويم؟
رسايي: كساني كه در مبارزه با فساد صداي بلند ندارند را قبول نداريم / در شاخصههاي اصولگرايي سهمگرايي حاكم نيست / براي جبهه پايداري اصول مهم است نه رايآوري
حميد رسايي، نماينده مردم تهران نیز در این همايش با اشاره به اينكه واژه اصلاحطلبي توسط استراتژيك هاي رواني دوم خرداد متداول و باب شد، گفت: منظور آن ها از اصلاح طلبي، اصلاح يك سري ساختارهاي اصلي و قانوني و ديني نظام بود كه در مقابل آنان اصولگرايي باب شد كه نخواهد گذاشت اين افراد اصول را حذف كنند.
وي با اشاره به اينكه در همان ايام مقام معظم رهبري نيز اظهاراتي را مطرح كردند مبني بر اينكه هم اصلاحات آمريكايي داريم، هم اصلاحات اسلامي، افزود: اصولگرايي نيز پافشاري بر اصول نظام و انقلاب است.
نماينده تهران با اشاره به اينكه اصولگرايي و اصلاح طلبي از جمله مفاهيمي هستند كه حسن و قبح آنان عقلي نيست، تصريح كرد: ما بايد به متعلقات اصولگرايي و اصلاح طلبي توجه كنيم.
رسايي با بيان اينكه اصولگرايي باندگرايي و حزببازي و جريانبازي نيست، خاطرنشان كرد: اصولگرايي يعني تكليفگرايي و هر كس هم كه تكليفگراست يعني اصولگراست؛ غير از اين تعريف ديگري قابل قبول نيست.
وي با اشاره به اينكه راي اكثريت تجمع احزاب و گروه ها روي موضوعي نمي تواند تعيين و تكليف براي كسي ايجاد كند بيان داشت: در چارچوب اسلامي اين اجازه از سوي دين داده شده كه راي اكثريت در نحوه اجرا حاكم باشد.
عضو مجمع روحاني مجلس با اشاره به اينكه ما نمايندگان را انتخاب مي كنيم تا آنان نحوه اجراي قوانين را مديريت كنند، افزود: ما براي برنامهريزي نماينده تعيين مي كنيم؛ زيرا قانون، قانون اسلام است.
رسايي با بيان اينكه اگر امام معصوم حاضر باشد و جامعه او را نپذيرد، جامعه بايد پاسخگو باشد و اين معصوم همچنان امام است گفت: راي اكثريت مشروعيت و تكليف نميآورد.
وي با بيان اينكه «اصولگرا يعني فرد تكليفگرا» بيان داشت: ولايت فقيه و جانشين امام معصوم در زمان غيبت اختصاص به اين دوره ندارد؛ بلكه قبل از دوره امام دوازدهم نيز بوده است.
نماينده تهران با اشاره به اينكه در زمان عدم حضور معصوم، جانشين وي كه فردي مدير، مجتهد و با تقوا است مي تواند براي ما تعيين تكليف كند تاكيد كرد: نظام ولايت فقيه يعني نظامي كه اين شرايط در آن حاكم است.
به گفته رسايي در نظام ولايت فقيه فرد حاكم نيست؛ بلكه شرايط حاكم است؛ حال اين شرايط گاهي در امام (ره) و گاه در مقام معظم رهبري ظهور و بروز پيدا ميكند.
وي با اشاره به اينكه جانشين امام معصوم در يك مقطعي مي تواند سريع ابراز نظر كند، گفت: در شرايطي كه ولي فقيه موضع گيري صريح دارد، تكليف كاملا مشخص است و در اين نقطه در طيف اصولگرايان كمترين اختلاف را شاهديم؛ زيرا اصولگرايي يعني تبعيت از مقام معظم رهبري.
عضو مجمع روحاني مجلس با بيان اينكه در مواردي نيز رهبر صراحتا اعلام نظر نميكند يا اينكه شرايط اجتماعي فراهم نيست يا خود رهبري نمي خواهد، ادامه داد: در اين عرصه بين اصولگرايان اختلاف در تشخيص مصدايق وجود دارد.
رسايي تأكيد كرد: ما معتقديم سرباز خوب سربازي است كه وقتي بي سيم قطع است، بفهمد به كدام سمت بايد برود.
وي با اشاره به اظهارات عده اي به نقل از مقام معظم رهبري مبني براينكه ليست فلان جبهه قبول است يا اينكه بايد به وحدت برسيم، يادآور شد: اگر نظر رهبري تأكيد به وحدت است، بايد بگوييم كه امر به وحدت نياز به نظر ولي امر ندارد؛ زيرا عقل مي گويد در اين حركت اجتماعي و رقابت وحدت كنيد.
نماينده تهران با بيان اينكه مكانيزم راه اندازي شده تحت عنوان 8+7 درست نيست، اظهار داشت: اين مكانيزم مبتني بر شاخصه هاي اصولگرايي نيست؛ چون در شاخصه هاي اصولگرايي سهمگرايي حاكم نيست.
رسايي با بيان اينكه معتقديم مكانيزم 8+7 عيار ندارد، گفت: مكانيزم بايد طوري طراحي شود كه از 15 نفر به وحدت 30 ميليون نفر منتهي شود؛ اگر مكانيزم درست نباشد، پاي صندوق، وحدت حاصل نخواهد شد.
وي با اشاره به مواضع مقام معظم رهبري در 19 دي، افزود: استراتژي اول مقام معظم رهبري حضور حداكثري و استراتژي دوم نيز برگزاري انتخابات رقابتي است.
عضو مجمع روحاني مجلس به ديدار آيتالله مصباح با مقام معظم رهبري اشاره و خاطرنشان كرد: طي تماس تلفني از آيت الله مصباح در خصوص اين ديدار پرس وجو كرديم كه ايشان فرمودند جبهه پايداري هر كاري مي كرده ادامه دهد و در ديدار عمومي نيز نظرشان را در خصوص حضور و مشاركت حداكثري اعلام كردند.
رسايي با بيان اينكه 80 درصد مردم نشان دادند كه ساختارهاي نظام، رهبري و انقلاب را قبول دارند، گفت: رقابت اين دور درون خانواده نظام است و بايد مردم امكان انتخاب از ميان سليقههاي مختلف را داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه برخي در جبهه متحد اصولگرايان مثل حداد عادل معدل 18 دارند، افزود: برخي هم جزو ساكتين هستند كه معتقديم نبايد اين افراد در راس اصولگرايي قرار ميگرفتند.
عضو مجمع روحاني مجلس با اشاره به اينكه كساني كه صداي بلند در مبارزه با فساد، فتنه و انحراف ندارند، ما آنها را قبول نداريم، تاكيد كرد: احمدينژاد اشتباه كرد و نبايد انتظار داشته باشد كه دلمان به مانند گذشته با او باشد؛ زيرا 11 روز سكوت مسئله كوچكي نبود؛ برخي مسائل خط قرمز ماست.
رسايي بيان داشت: برند برجسته و شاخصه ما بچه حزباللهيها به ولايتمداري و بيتعارفيمان با هر كسي است كه بخواهد در برابر جانشين امام بايستد.
رسايي با بيان اينكه 80 درصد مردم نشان دادند كه ساختارهاي نظام، رهبري و انقلاب را قبول دارند، گفت: رقابت اين دور درون خانواده نظام است و بايد مردم امكان انتخاب از ميان سليقههاي مختلف را داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه برخي در جبهه متحد اصولگرايان مثل حداد عادل معدل 18 دارند، افزود: برخي هم جزو ساكتين هستند كه معتقديم نبايد اين افراد در راس اصولگرايي قرار ميگرفتند.
عضو مجمع روحاني مجلس با اشاره به اينكه كساني كه صداي بلند در مبارزه با فساد، فتنه و انحراف ندارند، ما آنها را قبول نداريم، تاكيد كرد: احمدينژاد اشتباه كرد و نبايد انتظار داشته باشد كه دلمان به مانند گذشته با او باشد؛ زيرا 11 روز سكوت مسئله كوچكي نبود؛ برخي مسائل خط قرمز ماست.
رسايي بيان داشت: برند برجسته و شاخصه ما بچه حزباللهيها به ولايتمداري و بيتعارفيمان با هر كسي است كه بخواهد در برابر جانشين امام بايستد.
وي با بيان اينكه يك عده قصد دارند به رهبري فشار بياورند كه ما بايد جلوي آنها را بگيريم، خاطرنشان كرد: در اين ميان يك جريان دلسوزانه به دنبال وحدت است و جريان ديگر از رهبر سوءاستفاده ميكند.
نماينده تهران ادامه داد: اگر ما 6 ماه قبل به وحدت مي رسيديم، قطعا هاشمي رفسنجاني به مقام معظم رهبري ميگفت «وحدت در برابر چه كساني؟ و بايد اصلاحطلبان وارد عرصه شوند».
رسايي با اشاره به اينكه حتي ممكن بود افرادي كه راهاندازان اصلي فتنه بودند نيز وارد عرصه شوند، گفت: اگر 6 ماه قبل ما وحدت ميكرديم، فضا براي اصلاحطلبان فراهم ميشد؛ اين در حالي است كه آيتالله مصباح نيز مطرح كرد يك ماه مانده به انتخابات هم ميتوان به وحدت رسيد و بايد روي اصول پافشاري كنيم.
نماينده تهران ادامه داد: اگر ما 6 ماه قبل به وحدت مي رسيديم، قطعا هاشمي رفسنجاني به مقام معظم رهبري ميگفت «وحدت در برابر چه كساني؟ و بايد اصلاحطلبان وارد عرصه شوند».
رسايي با اشاره به اينكه حتي ممكن بود افرادي كه راهاندازان اصلي فتنه بودند نيز وارد عرصه شوند، گفت: اگر 6 ماه قبل ما وحدت ميكرديم، فضا براي اصلاحطلبان فراهم ميشد؛ اين در حالي است كه آيتالله مصباح نيز مطرح كرد يك ماه مانده به انتخابات هم ميتوان به وحدت رسيد و بايد روي اصول پافشاري كنيم.
وي با اشاره به اينكه اين احتمال وجود دارد من كه در اين فتنه پيروز بودم در فتنههاي بعد اين طور نباشم، ادامه داد: بايد روي اصول پافشاري كنيم و براي جبهه پايداري راي آوردن يا راي نياوردن مهم نيست؛ اصول مهم است.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس با بيان اينكه بغض و كينه از احمدينژاد باعث شد كه عدهاي به سمت فتنه پيش بروند، يادآور شد: معتقديم قبل از 9 دي يومالعمل براي شخصيتهاي انقلاب بود؛ زيرا پس از آن اگر تريبون هم به دست موسوي و كروبي ميافتاد، آنها نيز عليه خودشان سخن ميگفتند.
رسايي با انتقاد از نماينده مردم قم و سخنرانيهاي وي مبني بر اينكه عدهاي دارند مشتزني سياسي ميكنند، اظهار داشت: اين فرد قبل از 9 دي مواضع محكمي نداشت؛ اما بعد از واقعه عاشورا سوپراستار انقلابي ميشود كه ما اين را قبول نداريم.
وي گفت: تريبوندارها و چهرهها بايد بدانند اگر از اصول دست بكشند بايد هزينه بدهند.
عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس تاكيد كرد: انتخابات يومالحساب چهرهها، احزاب و رسانهها است.
رسايي با بيان اينكه ما در جبهه پايداري ميثاقنامه و عهدنامهاي داريم كه به زودي منتشر خواهد شد و نظر ما در جبهه پايداري حاكم شدن اصول است نه قوم و قبيله.
رسايي با انتقاد از نماينده مردم قم و سخنرانيهاي وي مبني بر اينكه عدهاي دارند مشتزني سياسي ميكنند، اظهار داشت: اين فرد قبل از 9 دي مواضع محكمي نداشت؛ اما بعد از واقعه عاشورا سوپراستار انقلابي ميشود كه ما اين را قبول نداريم.
وي گفت: تريبوندارها و چهرهها بايد بدانند اگر از اصول دست بكشند بايد هزينه بدهند.
عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس تاكيد كرد: انتخابات يومالحساب چهرهها، احزاب و رسانهها است.
رسايي با بيان اينكه ما در جبهه پايداري ميثاقنامه و عهدنامهاي داريم كه به زودي منتشر خواهد شد و نظر ما در جبهه پايداري حاكم شدن اصول است نه قوم و قبيله.
وي در پاسخ به سوال مبني بر اينكه عدهاي جبهه پايداري و دولت را يكي ميدانند، گفت: همانطور كه ميدانيد جبهه پايداري اخراجيهاي دولت هستند كه از جمله آنان لنكراني، الهام و محصولي است و البته افراد ديگري هم هستند كه عضو جبهه پايداري نيستند، اما معتقديم افراد خوبي هستند.
نماينده تهران با اشاره به اينكه دادن ليست متعدد مشكل ندارد، افزود: بايد مراقب باشيم كه اصلح انتخاب شود.
رسايي با اشاره به اينكه تحريم انتخابات اصلاحطلبان چراغ خاموش است، بيان كرد: ما معتقديم كه اين افراد فاسد بودند كه نيامدند.
وي با اشاره به اينكه همه نگراني جريان انحرافي جبهه پايداري است، تصريح كرد: نقشه دشمنان خارجي، انحراف و فتنه، كاهش مشاركت و پيروز شدن نمايندگان اهل معامله است و در مقابل استراتژي مقام معظم رهبري حضور حداكثري و ورود نمايندگان اصلح و مردمدار به مجلس است.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس در پاسخ به سوالي مبني بر همراهي احمدينژاد و مشايي و نظر جبهه پايداري در اين خصوص افزود: عدهاي تحت عنوان مشايي در جايي حساس نشسته كه در دوره گذشته ما معتقد بوديم مشايي را بايد از احمدينژاد جدا كرد؛ اما در اين دوره نظرمان چيز ديگري است.
رسايي با اشاره به اينكه مردم بايد يقين حاصل كنند كه ليست جبهه پايداري ضد فساد و ضد سكوت است، تاكيد كرد: در شرايط كنوني دو تفكر حاكم است؛ تفكري ميگويد نبايد سختگيري كرد حتي نسبت به ساكتين در فتنه و انحراف و تفكر ديگر معتقد است بايد افراد لايقتر وارد عرصه شوند.
وي يادآور شد: اگر مردم به جبهه متحد اصولگرايان راي دهند ما هم آن را قبول داريم.
وي با اشاره به اينكه همه نگراني جريان انحرافي جبهه پايداري است، تصريح كرد: نقشه دشمنان خارجي، انحراف و فتنه، كاهش مشاركت و پيروز شدن نمايندگان اهل معامله است و در مقابل استراتژي مقام معظم رهبري حضور حداكثري و ورود نمايندگان اصلح و مردمدار به مجلس است.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس در پاسخ به سوالي مبني بر همراهي احمدينژاد و مشايي و نظر جبهه پايداري در اين خصوص افزود: عدهاي تحت عنوان مشايي در جايي حساس نشسته كه در دوره گذشته ما معتقد بوديم مشايي را بايد از احمدينژاد جدا كرد؛ اما در اين دوره نظرمان چيز ديگري است.
رسايي با اشاره به اينكه مردم بايد يقين حاصل كنند كه ليست جبهه پايداري ضد فساد و ضد سكوت است، تاكيد كرد: در شرايط كنوني دو تفكر حاكم است؛ تفكري ميگويد نبايد سختگيري كرد حتي نسبت به ساكتين در فتنه و انحراف و تفكر ديگر معتقد است بايد افراد لايقتر وارد عرصه شوند.
وي يادآور شد: اگر مردم به جبهه متحد اصولگرايان راي دهند ما هم آن را قبول داريم.
نماينده تهران با اشاره به اينكه زماني كه مقام معظم رهبري فرمودند از مشروطه تاكنون دولتي مانند اين دولت نبوده است ما نيز از دولت و رئيس جمهور حمايت كرديم، گفت: ما ميخواستيم احمدينژاد همان احمدينژاد سال 84 و دغدغههايش مردم باشد نه راي آوردن مشايي؛ لذا امروز اگر به دولت كمك نميكنيم دليل داريم.
زارعي: تحريم نفتي ايران در شرايط حاضر به نفع ماست / موج دوم بيداري اسلامي در راه است
اسدالله زارعي، كارشناس مسائل بينالملل نیز در همايش بصيرتافزايي و نخبهپروري با اشاره به تحريم ايران عليه اتحاديه اروپا گفت: در ماهيت طرح تحريم اتحاديه اروپا داراي دو مسئله است؛ يك مسئله اي كه بانك مركزي ايران را تحريم مي كند و دوم خريد نفت ايران را از سوي كشورهاي عضو اتحاديه اروپا با تحريم مواجه مي كند.
وي با بيان اينكه اين طرح با چند تبصره نيز همراه شده است، افزود: يكي از آنها اين بود كه هيئت رئيسه اتحاديه اروپا بتواند كشوري مانند ايران را براي عقد قراردادهاي نفتي معرفي كند.
اين كارشناس مسائل بينالملل با اشاره به خريد 17 درصدي نفت ايران از سوي اتحاديه اروپا بيان داشت: يكي ديگر از اين تبصره ها آغاز و شروع تحريم ها پس از گذشت 6 ماه يعني از اوايل تيرماه بوده است كه طي اين زمان اتحاديه اروپا جايگزيني را براي خود انتخاب كند.
زارعي به ملاحظات برخي از كشورهاي اروپايي در خصوص طرح تحريم اتحاديه اروپا اشاره کرد و ادامه داد: كشورهايی مانند آلمان، اسپانيا و يونان ملاحظاتي را براي اين تحريمها در نظر گرفتهاند؛ به عنوان مثال آلمان تحريم بانك مركزي در خصوص معاملات نفتي را قبول كرده و اسپانيا عنوان نموده است تا سال 2014 با ايران قرارداد دارد و يونان نيز عنوان كرده است تحريم ايران به اقتصاد اين كشور لطمه ميزند و اتحاديه اروپا بايد خسارت آن را به يونان بپردازد.
وي حجم قراردادهاي نفتي ايران با 4 كشور اروپايي را 17 درصد اعلام كرد و يادآور شد: اين رقم چيزي نزديك به 400 هزار بشكه نفتي صادراتي در روز است.
اين كارشناس مسائل بين الملل خاطرنشان كرد: اگر در حال حاضر اين تحريم رخ دهد، از طريق افزايش قيمت نفت، پول حاصل از صدور نفت به اروپا بدون اينكه نفتي از ايران صادر شود براي ايران جبران ميشود.
زارعي تأكيد كرد: تحريم نفت اتحاديه اروپا به ايران در شرايط حاضر به نفع ماست و پول آن جبران ميشود.
وي از طرح بحث تحريم ايران عليه اروپا در اين شرايط با توجه به برخي از اختلاف نظرها در ايران اشاره كرد و گفت: اروپا در نظر داشت اين طرح را در شرايط فعلي مطرح كند تا به نوعي جنگ رواني عليه ايران ايجاد كند.
اين كارشناس مسائل بين الملل با بيان اينكه طرح تحريم اروپا عليه ايران فكر ضعيف شده قطعنامه 1929 عليه ايران بود، بيان داشت: در قطعنامه 1929 كه خرداد سال 89 يعني حدود 20 ماه پيش عليه ايران توسط شوراي امنيت تصويب شد كشورهاي مختلفي مانند كشورهاي امريكايي، آسيايي و اروپايي آن را تأييد كردند و آن در حالي بود كه سختترين اقدام عليه ما صورت گرفت.
زارعي ادامه داد: آنچه در طرح تحريم اروپا عليه ايران به وقوع پيوسته است اقدام ضعيف تر و بسيار كمتر از طرح 1929است در حالي كه هر يك از امضاكنندگان ملاحظات و شرايطي را براي خود تعيين كرده اند.
وي گفت: به عنوان مثال شركتي مانند توتال عنوان كرده است كه پس از 6 ماه از ايران نفتي را به عنوان شركت توتال خريداري نمي كند، اما با ايجاد شركتي ثالث نفت ايران را براي خود تهيه خواهد كرد.
اين كارشناس مسائل بين الملل با بيان اينكه همانطور كه اوباما در جواب رقباي انتخاباتي خود عنوان كرده، كار با ايران بسيار پيچيده و سخت است، افزود: ما در شرايط فعلي در بهترين وضعيت تاريخي خود قرار داريم.
زارعي عنوان كرد: ما هيچ وقت در اطراف مرزهاي خاكي و آبي خود تا به اين اندازه داراي امنيت نبودهايم.
وي با اشاره به سخنان فدوي گفت: ما امروز هر اقدامي كه بخواهيم مي توانيم در آب هاي خليج فارس انجام دهيم؛ هرگاه از ناوهاي آمريكايي خواسته ايم توقف كنند توقف كرده اند و پس از بازرسي ما به حركت خود ادامه دادهاند.
اين كارشناس مسائل بين الملل به پيغام اخير اوباما به رهبر معظم انقلاب اشاره كرد و افزود: اوباما نيز در پيغام خود عنوان كرده است كه ما هيچ گاه بنای تنش با ايران نداريم.
زارعي با تأكيد بر اينكه هيچ گاه معادلات منطقه و جهان اسلام تا به امروز به نفع ايران نبوده است، اظهار داشت: برخي هياهو ميكنند و با هياهو و ايجاد جنگ رواني واقعيت را چيز ديگري نشان ميدهند.
وي با اشاره به مسئله بيداري اسلامي و فوايد آن براي ايران گفت: به عنوان مثال ما قبل از سقوط قذافي سفارت فعال و مؤثري در ليبي نداشته ايم و اين در حالي است كه امروز رهبر مسلمانان ليبي تنها سفير ايران را در خانه خود دعوت ميكند و عنوان ميكند كه ما تنها به ايران اعتماد داريم و سعي ميكنيم كه قانون اساسي خود را بر اساس شريعت و الگو گرفتن قانون اساسي ايران تهيه كنيم.
اين كارشناس مسائل بين الملل با اشاره به مقاله منتشر شده راشدالقنوشي، رهبر مسلمانان تونس در خصوص ايران و اينكه چه بازتابهاي فراوني نيز در بين رسانهها داشته است، بيان داشت: راشد القنوشي در مقاله خود از ايران حمايت كرده و به نقش مهم امام خميني (ره) و الگوگيري خود از اقدامات امام و اهل بيت (ع) اشاره ميكند و در حالي و با دفاع از حق هسته اي ايران به غرب حمله مي كند.
زارعي با اشاره به پيروزي اسلام گرايان در تونس نيز گفت: از نظر فرهنگي ايران با گروه هاي پيگيري فرهنگي و مذهبي شمال آفريقا ارتباط نزديكي دارد.
وي با بيان اينكه نگاه مذهبي كشورهاي شمال آفريقا تصوف است، افزود: تصوف آنها جدا از نگاه دراويش حاضر در ايران است و بيشتر بر نگاه هاي مذهبي شيعه ارتباط دارد.
اين كارشناس مسائل بين الملل بيان كرد: اگر بتوانيم پيوند فرهنگي خود را با مجامع فرهنگي شمال آفريقا مانند دانشگاه الازهر ايجاد كنيم تا صدها سال منافع فرهنگي ما در آن منطقه حفظ مي شود.
زارعي با بيان اينكه موج دوم بيداري اسلامي نيز در راه است، گفت: در موج دوم كشورهايي مانند عربستان نيز در برابر خواسته هاي مردم تسليم مي شوند؛ موجي كه نشانه هاي آن از هم اكنون در عربستان قابل مشاهده است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر حدود 35 درصد از جمعيت عربستان را شيعيان تشكيل مي دهند، يادآور شد: در موج دوم شاهد حركت هاي بزرگي در اين كشور خواهيم بود؛ زيرا عربستان از نظر موقعيت در بين چهار كشور شيعي به نام هاي يمن، عربستان، عراق و ايران قرار دارد و اين استعداد، اين حركت را بيشتر مي سازد.
اين كارشناس مسائل بين الملل بيان كرد: اگر بتوانيم پيوند فرهنگي خود را با مجامع فرهنگي شمال آفريقا مانند دانشگاه الازهر ايجاد كنيم تا صدها سال منافع فرهنگي ما در آن منطقه حفظ مي شود.
زارعي با بيان اينكه موج دوم بيداري اسلامي نيز در راه است، گفت: در موج دوم كشورهايي مانند عربستان نيز در برابر خواسته هاي مردم تسليم مي شوند؛ موجي كه نشانه هاي آن از هم اكنون در عربستان قابل مشاهده است.
وي با بيان اينكه در حال حاضر حدود 35 درصد از جمعيت عربستان را شيعيان تشكيل مي دهند، يادآور شد: در موج دوم شاهد حركت هاي بزرگي در اين كشور خواهيم بود؛ زيرا عربستان از نظر موقعيت در بين چهار كشور شيعي به نام هاي يمن، عربستان، عراق و ايران قرار دارد و اين استعداد، اين حركت را بيشتر مي سازد.
اين كارشناس مسائل بين الملل با اشاره به عملكرد عربستان به عنوان يك كشور مسلمان در جهان اسلام تصريح كرد: عربستان امروز تنها كشور مسلمان است كه عليه شيعيان در جهان اقدام مي كند.
زارعي افزود: عربستان با استمداد از پول نفت خود تروريست هايي را همواره تربيت مي كند تا در كشورهايي مانند عراق و سوريه با ايجاد آشوب زمينه وحدت بين گروه هاي مختلف شيعه و سني و به خصوص كشورهاي حامي خزب الله و مقاومت را از بين ببرد.
وي با بيان اينكه هيچ كشور عربي به اندازه عربستان به رژيم صهيونيستي وابسته نيست، گفت: يكي از بزرگ ترين شهرهاي عربستان به نام طائف كه در منطقه خوش آب و هوايي قرار دارد توسط فرزندان آل سعود به منطقه فساد اين خاندان تبديل شده است و روزانه هواپيماي اختصاصي از فرانسه وسايل و اسباب فساد اين خاندان را به اين محل اعزام مي كند.
اين كارشناس مسائل بين الملل با بيان اينكه با سقوط آل سعود نگاه جهان اسلام به ايران به عنوان ام القراي جهان اسلام خواهد بود، گفت: همان طور كه امروز نيز اين گونه است.
زارعي با اشاره به ديدار جوانان كشورهاي مسلمان با رهبر انقلاب خاطرنشان كرد: در اين ديدار صحنه هاي زيبايي شاهد بوديم و اوج احساسات جوانان سني به رهبر شيعيان را مشاهده كرديم.
اين كارشناس مسائل بين الملل با بيان اينكه با سقوط آل سعود نگاه جهان اسلام به ايران به عنوان ام القراي جهان اسلام خواهد بود، گفت: همان طور كه امروز نيز اين گونه است.
زارعي با اشاره به ديدار جوانان كشورهاي مسلمان با رهبر انقلاب خاطرنشان كرد: در اين ديدار صحنه هاي زيبايي شاهد بوديم و اوج احساسات جوانان سني به رهبر شيعيان را مشاهده كرديم.
وي با اشاره به مقايسه جايگاه ايران و ايتاليا از نظر شاخصه هاي توسعه و پيشرفت با يك پروفسور ايتاليايي، بيان داشت: در اين مقايسه شاخصه هاي مختلفي مانند مسائل اقتصادي و فرهنگي ايران و ايتاليا را مقايسه كرديم و به اين نتيجه رسيديم شاخص هاي توسعه ما از شاخص هاي كشور ايتاليا در جايگاه بهتري قرار دارد؛ به طوري كه مي توان گفت اقتصاد ما از ثبات بهتر و بيشتري در برابر اقتصاد اروپا برخوردار است و اين در حالي است كه كشور ما طي 32 سال زير انواع فشارهاي سياسي و اقتصادي بوده است.
اين كارشناس مسائل بين الملل با اشاره به اظهارنظر برخي از مسئولان دولتي در خصوص وضعيت اقتصادي كشور و اينكه در شرايط شعب ابيطالب هستيم، گفت: مطرح شدن اين مسائل شايعات و هياهوي بيش نيست هر چند اين سخنان سخنان خود آن فرد نبود.
زارعي با تاكيد بر اينكه مدل تركيه شوخي بيش نيست، گفت: مدل بايد داراي چارچوب و بومي باشد، اما مدل اقتصادي و فرهنگي تركيه چيزي جز الگو برداري از مدل اقتصادي و فرهنگي آمريكايي نيست.
اين كارشناس مسائل بين الملل با اشاره به اظهارنظر برخي از مسئولان دولتي در خصوص وضعيت اقتصادي كشور و اينكه در شرايط شعب ابيطالب هستيم، گفت: مطرح شدن اين مسائل شايعات و هياهوي بيش نيست هر چند اين سخنان سخنان خود آن فرد نبود.
زارعي با تاكيد بر اينكه مدل تركيه شوخي بيش نيست، گفت: مدل بايد داراي چارچوب و بومي باشد، اما مدل اقتصادي و فرهنگي تركيه چيزي جز الگو برداري از مدل اقتصادي و فرهنگي آمريكايي نيست.
وي با بيان اينكه برخي حوادث سوريه را نيز در راستاي حوادث رخ داده در ليبي و تونس ارزيابي مي كنند، ادامه داد: ما موافق اصلاحات مانند اصلاحات به نفع مردم در سوريه هستيم، اما همانطور كه رهبر انقلاب عنوان كردند ما زير بار اصلاحات آمريكايي در سوريه نميرويم؛ زيرا اصلاحات آمريكايي بنا دارد كمر مقاومت حزب الله را در سوربه بشكند.
اين كارشناس مسائل بين الملل افزود: اقدامات سوريه در واقع ابتدا اقدامات عليه ايران و سپس خود سوريه است.
زارعي در ادامه سخنان يكي از دانشجويان در خصوص عملكرد صدا و سيما نسبت به حوادث سوريه گفت: در سوريه اوپزاسيون وجود دارد و البته آنان حق دارند مطالبات خود را بيان كنند؛ اما هيچ كشوري از اقدامات تروريستي عليه مردم حمايت نميكند.
وي با بيان اينكه مخالفان سوريه بايد به جاي در دست گرفتن اسلحه پاي ميز مذاكره با دولتمردان اين كشور بنشينند، گفت: ايران نيز از اين مسئله حمايت ميكند و طي ملاقات هاي مختلفي با مخالفان و دولتمردان سوريه تلاش كرده است زمينه مذاكره را بين اين دو گروه ايجاد كند.
اين كارشناس مسائل بين الملل عنوان كرد: من مسئول صدا و سيما نيستم كه بخواهم در خصوص عملكرد صدا و سيما در اين زمينه توضيحي دهم.
زارعي در پاسخ به سوال دانشجويي ديگري كه در خصوص چگونه اقتصاد ما را از اقتصاد اروپا با ثباتتر ميدانيد، گفت: اوضاع ايران و شرايط فعلي كشور ما امروز از نظر امنيتي نظامي و اقتصادي در بهترين شرايط است.
وي خاطرنشان كرد: 32 سال است كه آقاي هاشمي همواره عنوان مي كند اوضاع ايران تا يك ماه ديگر دگرگون مي شود و آقاي احمدي نژاد هم شرايط اقتصادي ايران را تا 6 ماه ديگر بحراني مي داند و اين در حالي است كه اين شش ماه و يك سال نيامده اند.
روانبخش: جبهه پايداري يك حركت خالصسازي جريان انقلاب است/امروز كسي در كنار احمدينژاد ديده ميشود كه همان شعارهاي خاتمي را سر ميدهد
همچنین حجت الاسلام قاسم روانبخش، عضو هيئت علمي موسسه آموزشی و پژوهشی امام خميني (ره) نیز در این همایش با اشاره به ريزشهاي برخي افراد و شخصيتها در نظام جمهوري اسلامي طي فتنه هاي گذشته و به خصوص فتنه 88 گفت: بسياري از اين افراد كه بيشتر اصلاحطلبان را در بر ميگيرند كساني بودند كه جزو نيروهاي مؤثر انقلاب به شمار ميرفتند.
وي با بيان اينكه در صحيفه نور امام خميني (ره) سخناني در خصوص شخصيتهاي مختلفي كه امروز در فتنه دچار لغزش شده اند، بيان شده است، گفت: اما امروز در وضعيت آنان چيزي گفته مي شود كه با اظهار نظر امام خميني (ره) كاملا تضاد دارد.
روانخش يكي از معضلات اصلي به چالش رسيدن اين افراد را عدم توجه كافي و دقت در قانون اساسي عنوان و خاطرنشان كرد: آنها تنها قوانين قانون اساسي و روابط آن را مرور كرده اند و توجه كافي به اصول آن نكردهاند و منظور بسياري از اين اصول را درك نكردند.
دبير سياسي نشريه پرتو سخن تأكيد كرد: قانون اساسي كشور ما توسط تعدادي از مجتهدين مسلم و اسلام شناس مانند شهيد آيت الله مدني، بهشتي، صدوقي و آيت الله مكارم كه امروز مرجع مسلمانها به شمار ميروند، تدوين شده است.
وي ادامه داد: اصل سوم قانون اساسي اسلاميت كشور را عنوان ميكند اصلي كه صداي خيلي با تدوين آن در نيامد.
روانبخش با بيان اينكه وقتي اصل 50 قانون اساسي كه جايگاه ولايت فقيه را در كشور مطرح ميكند تدوين شد صداي بسياري از روشنفكران آن زمان مانند بازرگان بلند شد، اظهار داشت: آنها مدعي بودند كه اين اصل ديكتاتوري را ايجاد ميكند البته امام، آن زمان پاسخ آنان را به اين صورت داد كه ديكتاتور شما هستيد كه مجلس خبرگان منتخب مردم را قبول نداريد.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با اشاره به ويژگيهاي ولي فقيه در قانون اساسي گفت: ولي فقيه مجتهد اسلام شناسي است كه همه قوا زير نظر آن قرار دارند و يكي از مهمترين وظايف وي تعيين كليت نظام در راستاي اهداف اسلام بهعنوان فقيه اسلامشناس و نظريه پرداز ديني كشور است.
وي افزود: همه دولتها و روساي جمهوري كه از اول انقلاب تا به حال برسركار آمدند فراموش كردهاند كه مسئوليتشان در قوه مجريه اداره كشور است و به نوعي خود را نظريه پرداز ديني كه از جمله وظايف مهم ولي فقيه به شمار ميرود، عنوان كردهاند.
روانبخش ادامه داد: مسئله دوم در زمينه چالش و ريزش افراد، نداشتن مباني قوي و اعتقادي و ديني است كه بجاي رسيدگي به مباني ديني به سراغ نسخههاي غربي رفتند و الگوهاي غربي را براي كشور در نظر گرفتند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) يادآور شد: آقاي هاشمي در بيانيه 8 مادهاي انتخابات سال 84 خود را براي الگوي تفكرات ليبرالي و دمكراسي در اقتصاد معرفي كرد و اين به اين معني بود كه وي دموكراسي در كشور را قبول نداشت و از طرف ديگر هم به دليل تضعيف مباني اعتقادي به دنبال نسخه آماده غرب بود.
وي تصريح كرد: نتيجه اين نوع ديدگاه و عملكرد اين مي شود كه پس از گذاشت 32 سال از انقلاب هنوز كشور دامنگير مسائلي است كه بايد توسط دولتمردان طي اين سال ها پاسخ داده ميشد و نشد.
روانبخش با بيان اينكه بيشتر كساني كه طي اين مدتها ريزش پيدا كردند از گروه اصلاح طلبان بودند، گفت: اين به اين دليل است كه اصلاح طلبان از اول انقلاب تا سال 84 همواره دولت ها را در دست داشتند و جريان راست كمتر چنين امكاني را داشت.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) با بيان اينكه دور شدن و فاصله گرفتن بسياري از اين افراد با مباني اسلام منجر به اعلام رسمي آنها مبني بر بيكفايتي اسلام و ناكارآمد بودن آن در اداره كشور شده است، خاطرنشان كرد: كار به آنجا رسيد كه اشخاصي مانند خاتمي اعلام كردند كه اسلام بايد از عرصه سياست كنار گذاشته شود و امروز اسلام كارآيي براي نظام ندارد.
وي با بيان اينكه مردم در سال 84 به كسي كه داعيهدار مباني اسلامي و اعتقادي بود راي دادند، گفت: دولت نهم به دليل پايبندي به اصول اعتقادي اسلام مورد حمله و هجمه همين اصلاح طلبان و اشخاصي مانند هاشمي قرار گرفت و به همان اندازه كه از آن مباني طي سالهاي بعد فاصله گرفت كمتر مورد هجمه آنها واقع شد.
روانبخش بيان داشت: امروز كسي در كنار آقاي احمدينژاد ديده ميشود كه همان شعارهاي آقاي خاتمي و اصلاح طلبان را سر ميدهد كه عنوان مي كند دوره اسلامگرايي گذشته است و رو به پايان مي باشد.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) ادامه داد: وقتي مشايي نظريه پرداز دولت ميشود مسلم است كه انحراف در آن شكل ميگيرد.
وي با بيان اينكه تا زماني كه مباني اعتقادي و دينيمان را قوي نكنيم و تحليل مسائل ديني و اعتقادي را به كارشناس دين و نظريه پرداز آن كه همان ولايت فقيه است واگذار نكنيم همچنان دچار مشكل خواهيم بود، گفت: نمي شود تنها با زبان خود را سرباز ولايت اعلام كرد بلكه بايد آن را در عمل و پايبندي به آن نشان داد.
روانبخش افزود: اگر امروز ميخواهيم نظام اسلامي داشته باشيم بايد كساني در اين خصوص نظر دهند كه كارشناس دين به حساب ميآيند.
دبير سياسي نشريه پرتو سخن ادامه داد: نمي توان نسخه غربي را عمل كرد و شعار اسلامي سر داد.
وي با اشاره به انتخابات سال 88 و حضور اصلاح طلبان در آن بيان داشت: اصلاح طلبان تمام نيرو و طرفداران خود را در اين فتنه برروي كار آورده اند و اشخاصي مانند هاشمي همه همت خود را خرج كرد؛ زيرا معتقد بود كار نظام و دولت به پايان رسيده است.
روانبخش با اشاره به حضور كمرنگ چهرههاي معروف اصلاح طلب در انتخابات مجلس نهم تأكيد كرد: اينكه ميگويند چرا اصلاح طلبان براي انتخابات ثبت نام نكردند يكي از دلايل اصلي آن اين است كه امروز ديگر اصلاح طلبي با آن عنوان در چارچوب اسلام و نظام نميگنجد.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) ادامه داد: كسي كه عليه نظام كودتا كرده است چگونه ميتواند در مجلس قانونگذاري كشور حضور يابد هرچند مهرههاي سفيدشان ثبت نام كردند.
وي با اشاره به ثبت نام اشخاصي مانند كواكبيان و تابش براي حضور در مجلس نهم خاطرنشان كرد: اين اشخاص از جمله كساني نبودند كه كليت نظام را زير سوال برده باشند هر چند خود اصلاحطلبان آنها را اسب تراواي نظام معرفي ميكنند.
روانبخش گفت: شنيده شده است كه آقاي كواكبيان عنوان كرده است كه جبهه مردم سالاري براي انتخابات ليست مي دهد اما آن جريان برانداز اصلاح طلبان در انتخابات حضور ندارند و البته استراتژي نظام هم حضور حداكثري مردم و مشاركت زياد آنهاست.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در ادامه سخنان خود به مباني اعتقادي و اصول جبهه پايداري اشاره كرد و گفت: ما معتقديم اسلام دين جامعي است كه مي تواند براي همه جوامع و عصرها نسخه قابل توجيحي ارائه دهد.
وي با بيان اينكه ما بايد مباني اصول و اعتقادي خود را بشناسيم و از اصول اسلامي كوتاه نياييم، گفت: زماني كه گفتمان سوم تير شكل گرفت و دولت 84 بر روي كار آمد همه معتقد بودند دولتي كاملا اسلامي در كشور ايجاد شده است.
روانبخش با بيان اينكه كمكم در كنار اين دولت جرياني به نام انحراف تشكيل شد، بيان داشت: به دليل حضور و تشيكل جريان انحراف در دولت، جبهه پايداري تصميم گرفت با حضور خود مباني اعتقادي گفتمان سوم تير را شكل دهد.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) هدف جبهه پايداري را خالصسازي اعلام كرد و گفت: جبهه پايداري جريان خالص پايداري اسلام را معرفي ميكند تا در كنار هم قرار دادن خالصهاي اين تفكر، آن را به مردم معرفي كند.
وي با بيان اينكه جبهه پايداري يك حركت خالصسازي جريان انقلاب است، بيان داشت: حركت واقعي در مسير ولايت انسان را حفظ ميكند و صرف ادعاي در خط ولايت بودن انسان را به اهداف نميرساند.
روانبخش با اشاره به شايعات عنوان شده در خصوص جبهه پايداري افزود: برخي ما را حامي جريان انحرافي معرفي ميكنند و برخي ما را خوارج ميدانند هر چند ما منتظر اتهامات سنگينتري از اين دست هستيم.
دبير سياسي نشريه پرتو سخن با بيان اينكه ما از ادبيات اسلاميمان دست بردار نيستيم، عنوان كرد: ما اين مسير را با علم و اعتقاد در پيش گرفتهايم و با تمام وجود و قطرهقطره خون خود در اين مسير گام بر ميداريم.
وي در ادامه سخنان خود به سوالات برخي از دانشجويان پاسخ داد.
روانبخش در خصوص احتمال اتحاد جبهه پايداري با گروههاي متحد اصولگرا و ايستادگي گفت: ما نگاهمان با ديگر گروههاي منتسب به اصولگرايي متفاوت است.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) افزود: ما در ابتدا اعلام كرديم همه گروههاي اصولگرايان بيايند شاخص هاي اصولگرايي را طبق نظرات حضرت امام و رهبر انقلاب تبيين كنند.
وي ادامه داد: پس از آن گفتيم هر كسي داراي اين شاخصهاست اولويت داده شود و در ليست قرار گيرد؛ زيرا معتقد بوديم حجت شرعي مورد نظر رهبري اين گونه نگاه به اصولگرايي است و از ارائه سهمخواهي به اين گروه و آن گروه و اينكه فلان حزب اصولگرايي بايد در ليست چند سهم داشته باشد، مخالف بوديم.
روانبخش با بيان اينكه جبهه پايداري چه راي بياورد و چه راي نياورد پيروز است، گفت: ما در جبهه پايداري با خدا معامله كردهايم و در اين معامله پيروز هستيم چه راي بياوريم و چه راي نياوريم.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در پاسخ به سوال يكي ديگر از دانشجويان مبني بر اينكه جبهه پايداري در سال 84 به شكل آرمانخواهان از آقاي احمدي نژاد دفاع كرد و پس از بروز جريان انحرافي تا مدتي سكوت معناداري را در قبال آن پيش گرفت، آيا تضمين ميكنيد با حضور در مجلس چنين اقداماتي از سوي آن رخ ندهد، گفت: هيچكس نميتواند ادعا كند كه منحرف نشود خداوند اين مسئله را به كرات در قرآن اشاره فرمودند.
وي افزود: اين كه كسي عنوان كند من هرگز منحرف نميشوم اول انحراف است پيامبران نيز همواره دعايشان اين بوده است كه لحظهبهلحظه در دامهاي شيطان قرار نگيرند.
روانبخش افزود: نمي توان تضمين كرد كسي به انحراف كشيده نشود.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در پاسخ به سوال يكي ديگر از دانشجويان مبني بر اينكه برخي از رسانههاي شما خط تخريبي شديدي عليه اشخاصي مانند قاليباف و لاريجاني صورت دادهاند، گفت: ما مانند جريانهاي ديگر نشريات در اختيار نداريم و رسانه ما تنها هفتهنامه پرتو سخن، 9 دي و سايت رجا نيوز است.
وي افزود: انتقاد با موضعگيري تند و تخريبي متفاوت است.
وي افزود: انتقاد با موضعگيري تند و تخريبي متفاوت است.
روانبخش با بيان اينكه ما از كساني كه مواضع شفافي در فتنه نگرفتهاند مي خواهيم به اين مسئله اقرار كنند، گفت: دير موضع گرفتن اتهام كمي نيست و ما معتقديم كساني كه به اينگونه عمل كردند بايد امروز مسئوليت آن را بپذيرند.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) عنوان كرد: تخريب در همه زمينه هاي مسائل سياسي مورد تأييد ما نيست و ما مدعي هستيم كه بايد انتقاد را از تخريب جدا كرد.
نبويان: بعضي از افراد نزديك احمدينژاد انديشه اصلاحات را تداوم دادند
حجتالاسلام نبويان، عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) نیز ضمن تبريك آغاز ولايت امام عصر و با تبيين سوال كليدي مشكل دنياي غرب با ما چيست، با اشاره به فشارهاي اقتصادي، سياسي و ديگر فشارها كه پس از انقلاب به جمهوري اسلامي ايران وارد شدع گفت: از نظر آمريكا 33 سال پيش مردم اشتباه كردند كه شاهنشاه آريامهر را از كشور بيرون راندند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) افزود: فرض كنيد كه ما اشتباه كرديم، آمريكا چرا تو شاه را پذيرفتي؟ چرا داراييهاي ما را بلوكه كردي؟ چرا در مرزهاي ما گروههاي مختلف مانند كومله و تركمن و غيره را تقويت كردي.
وي با اشاره به فتنههايي كه پس از انقلاب بدست آمريكا درست شد، گفت: به قول مقام معظم رهبري، از سال 68 براي دو تا 10 سال دو غائله برنامهريزي شد كه البته هر دوي اين غائله ها با ميانهداري جريان اصلاحات ايجاد گرديد.
نبويان بيان داشت: اگر شما به مسائل ريز احاطه داشته باشيد، متوجه خواهيد شد كه نظام ما طبق قواعد مادي جهان بايد 10 تا 20 سال پيش سرنگون ميشد، اما اين مديريت مقام معظم رهبري بود كه ما را از اين خطر حفظ كرد كه البته هنوز هم ابعاد اين مديريت مغفول مانده و مقام معظم رهبري از اين نظر مظلوم است.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) گفت: اگر جواب به دليل اين فشارها اين باشد كه جمهوري اسلامي ايران حصارهاي غرب را كه پس از رنسانس برايش ايجاد شد، شكسته است، ميتوان مثال نقض پاكستان را آورد كه در همسايگي ما قدرت هستهاي و حتي قدرت نظامي هستهاي دارد.
وي افزود: مشكل آمريكا با ما در فناوريهاي فضايي، نانوتكنولوژي و غيره نيست مشكل آنها اين است كه انقلاب اسلامي ايران يك جهانبيني را ارائه كرد كه با آن جهانبيني بزرگترين جهانبينيهاي دنياي مدرن را به چالش كشيد.
وي افزود: مشكل آمريكا با ما در فناوريهاي فضايي، نانوتكنولوژي و غيره نيست مشكل آنها اين است كه انقلاب اسلامي ايران يك جهانبيني را ارائه كرد كه با آن جهانبيني بزرگترين جهانبينيهاي دنياي مدرن را به چالش كشيد.
نبويان در ادامه با اشاره به اقدامات صرفاً نمادين پاكستان در زمينه اسلامگرايي گفت: حاصل اسلامي كه امام آن را زنده كرد را ميتوان از يك جنبه، اين بيان كرد كه اگر هر كسي پس از رنسانس حرفي از ماورالطبيعه و خدا ميزد، همه به او مي خنديدند، اما امام خميني فضا را شكست و در حدود دهه 70 فرهنگ اسلام را به دنيا ارائه كرد.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه براي روشن شدن فضا دو نمونه واقعي را بيان كردو گفت: آقاي جليلي ميگفت من دو سال پيش به ژاپن رفتم و نخستوزير ژاپن به من گفت آيا ميدانيد چرا من انتخاب شدم چون يكي از شعارهاي انتخاباتي من اين بود كه آمريكا را از ژاپن بيرون خواهم كرد؛ البته الان ميبينم كه اين قدرت را ندارم.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه براي روشن شدن فضا دو نمونه واقعي را بيان كردو گفت: آقاي جليلي ميگفت من دو سال پيش به ژاپن رفتم و نخستوزير ژاپن به من گفت آيا ميدانيد چرا من انتخاب شدم چون يكي از شعارهاي انتخاباتي من اين بود كه آمريكا را از ژاپن بيرون خواهم كرد؛ البته الان ميبينم كه اين قدرت را ندارم.
وي افزود: اين رئيس جمهور مدتي نيز از كار استعفا داد، حال چرا عراق با گسترده بسيار كمتر از ژاپن ميتواند آمريكا را بيرون كند چون واردههايي از فرهنگ شيعي دارد.
نبويان در ادامه گفت: وضعيت ژاپن خيلي جگرسوز است، اگر يك وسيله الكترونيكي را غلط بسازند، خيلي مورد ماخذه قرار ميگيرند، اما همين آمريكاييها الان در ژاپن داراي تمام حقوقي هستند كه امام با آنها مقابله كرد. اوايل انقلاب خيلي ها با اسم چئوگارا مبارزه ميكردند چون فكر ميكردند بدون انديشه ماركسيست نمي توان مبارزه كرد، اما امام اين فضا را عوض كردند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) با اشاره به فضاي ظالمانه جنگ ايران و عراق گفت: ما در برابر 37 كشور دنيا چيزي نداشتيم آن اوايل عمده اسلحهاي كه ما داشتيم همين كلاش بود، اما چرا ما پيروز شديم چون شبهاي عمليات ذكر ما به جاي تكنولوژي، امام حسين عليه السلام بود.
مدرس دورههاي طرح ولايت بسيجيان در ادامه گفت: «بي. بي. سي» به نقل از هوشنگ اميراحمدي گفت، در فرهنگ سياسي شيعه تسليم در برابر زور قابل قبول نيست، امام حسين با 72 نفر در برابر چند لشكر ايستاد، متاسفانه اين فرهنگ به رهبري آقاي خامنهاي هماكنون در ايران زنده است.
وي در ادامه گفت: من از شما ميپرسم خدا قويتر است يا آمريكا، خدا در قرآن خودش قسم ميخورد كه اگر شما مرا كمك كنيد من شما را كمك ميكنم، هيچ كس فكر نمي كرد مبارك را بيندازند در قفس ببينيد، خدا چه خدايي است به خدا قسم خدا خيلي قوي است.
نبويان در ادامه با مقايسه شرايط ما با شرايط دوران پيامبر گفت: وضعيت ما از دوران پيامبر بسيار بسيار بهتر است؛ چون وجود مقدس پيامبر حدود 10 سال در مدينه بوده است و در اين 10 سال 84 جنگ براي پيامبر پيش آمده، يعني تقريبا هر ماه يك جنگ، ولي باز پيروز نهايي پيامبر بود، حال ببيند چه ترفندهايي براي مقابله با اسلام به كار بردند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) افزود: ديدند اگر بخواهند با اسلام مبارزه كنند اول بايد متوليان دين و فقها را بزنند، پس تحت يكسري مباحث هرمونيتيكي آمدند، گفتند مطلقاً سهم عالمان ديني ما از قرآن ارزش ندارد، گفتند، شريعت مانند طبيعت صامت است يعني مثلا آب نميگويد من H2O هستم حال چه كسي مي تواند بفهمد يك شيميدان نه مردم عامه، پس چه كسي ميتواند قرآن را بفهمد كسي كه ذهنش پر از تئوريهاي سابق باشد و تئوريهاي سابق چيست فلسفه، عرفان و علوم تجربي، ببينيد چه هنرمندانه اسلام را زدند و شبههپراكني كردند، حال شما با اين مبنا اگر از خود بپرسيد كه آقاي بروجردي، گلپايگاني يا مثلا علامه طباطبايي آيا بهتر مي دانند يا يك دانشجو احتمالا به اين ميرسيد كه يك دانشجو، پس با اين مبنا فقها را زدند و وقتي كه فقها را بزنند ديگر ولايتفقيه معنايي نخواهد داشت.
وي با اشاره به صحبتهايي كه در دوران اصلاحات ميشد بحث خود را اين گونه ادامه داد: آقاجري در همدان گفت كه دين افيون تودهها است، او در همان جلسه گفته بود دانشجويان از عارفان ديني بيشتر ميفهمند، در سال 76 هم دولت دست حزب كارگزاران بود كه سخنگويش آقاي مرعشي بود، حال آقاي مرعشي ميگويد حزب كارگزاران حزب ليبرال-دموكرات مسلمان است.
نبويان با تشريح مباني ليبرال دموكراسي، به نقض اين موضعگيري اقاي مرعشي پرداخت و گفت: ليبرال يعني آزادي و نماد تمدن ضددين سكولار غرب است، پس آزادي مهمترين پارامتر تمدن ضد دين غرب است چه كسي شعارش آزادي بود هملباس من، آقاي خاتمي، رئيس جمهور اين مملكت، همان كه گفت دين اگر مقابل آزادي قرار گيرد محكوم به شكست است، همين آقاي خاتمي شب عاشوراي سال 88 پيش خانواده امام ميرود و آنجا يكي از جملاتي كه ميگويد، اين است، آزادي اين قدر مهم است كه از جان پاك اباعبدالله نيز مهمتر است؛ علاوه بر اين مباني يكي از مبنايياي كه در دوران اصلاحات نهادينه شد پرولاريزم ديني بود؛ همان بحث صراطهاي مستقيم كه از بحث نتيجه گرفتند كه اسلام به همان اندازه حق است كه گاوپرستي.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) با اشاره به مظلومت حضرت علي (ع) در دوران حكومت ايشان بيان داشت: گرفتارياي كه حضرت امير داشت چرا هزار برابر بيش از پيامبر بود، چون حضرت امير بايد سر سرداران اسلام را ميزد، زيبر كسي است كه پيامبر به خودش و شمشيرش دعا كرد و حضرت امير بايد جلوي اين زيبر ميايستاد و گرفتاري كه مقام معظم رهبري امروز دارند از اين جنس است.
وي در ادامه با اشاره به اعترافات ياران ديرين امام ادامه داد: بر مبناي همين ميگويند كه مگر فقط مقام معظم رهبري يار امام بود و آيا فقط قرائت ايشان درست است، يكي از اصلاحطلبان در شبكه چهار گفته بود ما حجاب را قبول داريم، اما با قرائت خودمان از حجاب و ميگوييم كه دل آدم بايد حجاب داشته باشد؛ اينجاست كه با استفاده از همين پرولاريزم ديني تمام مباني امر به معروف و نهي از منكر و اينكه عند دين عند الله و السلام زده ميشود.
نبويان در ادامه به همان ليبرال دموكراسي اسلامي اشاره كرد و گفت: حالا با تمامي اين تعاريفي كه الان گفتم كجاي اسلام با ليبراليسم ميخواند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه با اشاره به يكي از متفكرين جريان مقابل نظام يعني دكتر سروش گفت: از سال 76 به اين طرف شمشيرها برهنه شد و مثلا دكتر سروش گفت الان به طور صريح ميگوييم كه قرآن ربطي به خدا ندارد و مال پيامبر است و پيامبر از كي گرفته از مردم عرب و ما كه از عربها بالاتريم.
وي در ادامه با اشاره به انحرافات دكتر عبدالكريم سروش گفت: دكتر سروش تو كه قرآن را قبول نداري و ميگويي مراد من از اصلاحات، اصلاح خود قرآن است، حال كه بايد قسمتهايي از قرآن را حذف كرد، قرآن كم ميشود كه خود دكتر سروش هم جواب اين را داده و با مبانياي كه توضيح داده شد، روشنفكران به جاي آيات حفظ شده، آياتي را خواهند گذاشت؛ تعجب نكنيد كه به مقام معظم رهبري فحاشي ميكنند كه با تمام اين مباني سست، قرآن و پيامبر را قبول ندارند، ميخواهيد به فقها و بالاتر از همه به رهبري فحش ندهند.
نبويان در ادامه تصريح كرد: تمامي نظرات دكتر سروش ترجمه نظريات غربيهاست، گفتند، من به كسي كه يك نظريه از خود دكتر سروش بياورد كه تا حالا گفته باشد، 100 سكه بهار آزادي جايزه ميدهم، نظريات دكتر سروش آنقدر سخيف بوده است كه آقاي زيباكلام هم ميگويد اين قدر به آقاي مصباح ايراد نگيريد، آقاي مصباح هر حرفي دارد تئوريهاي خودش است.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه گفت: سروش ميگويد من استدلال دارم كه قرآن مال پيامبر است نه خدا و ميگويد نزله بحل روحالامين عقلا محال است؛ چون تسلسل محال است، پس فرشتهها نميتوانستند از هم وحي را بگيرند پس يكي از فرشتگان از خودش حرف درآورده و اگر اين فرشته بتواند حرف درآورده باشد آيا پيامبر نميتواند؟
وي در ادامه با تذكر دو نوع پاسخ، گفته دكتر سروش را زير سوال برد و گفت: جواب برونديني به سروش اين است كه طبق اين آيات، قرآن ميشود غير حق، دكتر سروش ميگويد هر كس حقانيت قرآن را زير سوال ببرد، كافر است به فتواي خودش وضعيت خودش مشخص است؛ اولا چه برهاني داريم كه بگوييم حضرت جبرئيل بايد از فرشته ديگر وحي را گرفته باشد نه از خود خدا ثانيا اگر سلسله فرشتگان باشد و فرشته آخر از خدا گرفته باشد چه ايرادي دارد؛ و اما جواب درون ديني به اين شبهه اين است كه قرآن خودت بگو مال چه كسي هستي، قرآن كريم سه دسته آيه دارد 1- آيات تحدي، يعني اگر ميتواني مانند قرآن بياوريد و خيلي جالب است كه خود قرآن گفته از هر كسي ميتوانيد استفاده كنيد غير از خود خدا يعني با همين آيات ميتوان نتيجه گرفت كه قرآن نميتواند مال پيامبر باشد، دومين دسته از آيات، آياتي است كه در سوره الحاقه آمده كه در آنجا خداوند به پيامبر تند ميشود و ميگويد كه اگر قرآن را تحريف بكند رگ قلبش را قطع ميكنيم و دسته سوم آيات اين است كه قرآن كريم مي گويد هر كس كه بگويد قرآن از بشر است مرگ بر او باشد كه در سوره مدثر آيات 18 به بعد است كه اين آيات خطاب بر همان كسي است كه ميگويد قرآن از بشر است و آيا آقاي سروش جزو اين دسته نيست.
نبويان در ادامه گفت: وضعيت ژاپن خيلي جگرسوز است، اگر يك وسيله الكترونيكي را غلط بسازند، خيلي مورد ماخذه قرار ميگيرند، اما همين آمريكاييها الان در ژاپن داراي تمام حقوقي هستند كه امام با آنها مقابله كرد. اوايل انقلاب خيلي ها با اسم چئوگارا مبارزه ميكردند چون فكر ميكردند بدون انديشه ماركسيست نمي توان مبارزه كرد، اما امام اين فضا را عوض كردند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) با اشاره به فضاي ظالمانه جنگ ايران و عراق گفت: ما در برابر 37 كشور دنيا چيزي نداشتيم آن اوايل عمده اسلحهاي كه ما داشتيم همين كلاش بود، اما چرا ما پيروز شديم چون شبهاي عمليات ذكر ما به جاي تكنولوژي، امام حسين عليه السلام بود.
مدرس دورههاي طرح ولايت بسيجيان در ادامه گفت: «بي. بي. سي» به نقل از هوشنگ اميراحمدي گفت، در فرهنگ سياسي شيعه تسليم در برابر زور قابل قبول نيست، امام حسين با 72 نفر در برابر چند لشكر ايستاد، متاسفانه اين فرهنگ به رهبري آقاي خامنهاي هماكنون در ايران زنده است.
وي در ادامه گفت: من از شما ميپرسم خدا قويتر است يا آمريكا، خدا در قرآن خودش قسم ميخورد كه اگر شما مرا كمك كنيد من شما را كمك ميكنم، هيچ كس فكر نمي كرد مبارك را بيندازند در قفس ببينيد، خدا چه خدايي است به خدا قسم خدا خيلي قوي است.
نبويان در ادامه با مقايسه شرايط ما با شرايط دوران پيامبر گفت: وضعيت ما از دوران پيامبر بسيار بسيار بهتر است؛ چون وجود مقدس پيامبر حدود 10 سال در مدينه بوده است و در اين 10 سال 84 جنگ براي پيامبر پيش آمده، يعني تقريبا هر ماه يك جنگ، ولي باز پيروز نهايي پيامبر بود، حال ببيند چه ترفندهايي براي مقابله با اسلام به كار بردند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) افزود: ديدند اگر بخواهند با اسلام مبارزه كنند اول بايد متوليان دين و فقها را بزنند، پس تحت يكسري مباحث هرمونيتيكي آمدند، گفتند مطلقاً سهم عالمان ديني ما از قرآن ارزش ندارد، گفتند، شريعت مانند طبيعت صامت است يعني مثلا آب نميگويد من H2O هستم حال چه كسي مي تواند بفهمد يك شيميدان نه مردم عامه، پس چه كسي ميتواند قرآن را بفهمد كسي كه ذهنش پر از تئوريهاي سابق باشد و تئوريهاي سابق چيست فلسفه، عرفان و علوم تجربي، ببينيد چه هنرمندانه اسلام را زدند و شبههپراكني كردند، حال شما با اين مبنا اگر از خود بپرسيد كه آقاي بروجردي، گلپايگاني يا مثلا علامه طباطبايي آيا بهتر مي دانند يا يك دانشجو احتمالا به اين ميرسيد كه يك دانشجو، پس با اين مبنا فقها را زدند و وقتي كه فقها را بزنند ديگر ولايتفقيه معنايي نخواهد داشت.
وي با اشاره به صحبتهايي كه در دوران اصلاحات ميشد بحث خود را اين گونه ادامه داد: آقاجري در همدان گفت كه دين افيون تودهها است، او در همان جلسه گفته بود دانشجويان از عارفان ديني بيشتر ميفهمند، در سال 76 هم دولت دست حزب كارگزاران بود كه سخنگويش آقاي مرعشي بود، حال آقاي مرعشي ميگويد حزب كارگزاران حزب ليبرال-دموكرات مسلمان است.
نبويان با تشريح مباني ليبرال دموكراسي، به نقض اين موضعگيري اقاي مرعشي پرداخت و گفت: ليبرال يعني آزادي و نماد تمدن ضددين سكولار غرب است، پس آزادي مهمترين پارامتر تمدن ضد دين غرب است چه كسي شعارش آزادي بود هملباس من، آقاي خاتمي، رئيس جمهور اين مملكت، همان كه گفت دين اگر مقابل آزادي قرار گيرد محكوم به شكست است، همين آقاي خاتمي شب عاشوراي سال 88 پيش خانواده امام ميرود و آنجا يكي از جملاتي كه ميگويد، اين است، آزادي اين قدر مهم است كه از جان پاك اباعبدالله نيز مهمتر است؛ علاوه بر اين مباني يكي از مبنايياي كه در دوران اصلاحات نهادينه شد پرولاريزم ديني بود؛ همان بحث صراطهاي مستقيم كه از بحث نتيجه گرفتند كه اسلام به همان اندازه حق است كه گاوپرستي.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) با اشاره به مظلومت حضرت علي (ع) در دوران حكومت ايشان بيان داشت: گرفتارياي كه حضرت امير داشت چرا هزار برابر بيش از پيامبر بود، چون حضرت امير بايد سر سرداران اسلام را ميزد، زيبر كسي است كه پيامبر به خودش و شمشيرش دعا كرد و حضرت امير بايد جلوي اين زيبر ميايستاد و گرفتاري كه مقام معظم رهبري امروز دارند از اين جنس است.
وي در ادامه با اشاره به اعترافات ياران ديرين امام ادامه داد: بر مبناي همين ميگويند كه مگر فقط مقام معظم رهبري يار امام بود و آيا فقط قرائت ايشان درست است، يكي از اصلاحطلبان در شبكه چهار گفته بود ما حجاب را قبول داريم، اما با قرائت خودمان از حجاب و ميگوييم كه دل آدم بايد حجاب داشته باشد؛ اينجاست كه با استفاده از همين پرولاريزم ديني تمام مباني امر به معروف و نهي از منكر و اينكه عند دين عند الله و السلام زده ميشود.
نبويان در ادامه به همان ليبرال دموكراسي اسلامي اشاره كرد و گفت: حالا با تمامي اين تعاريفي كه الان گفتم كجاي اسلام با ليبراليسم ميخواند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه با اشاره به يكي از متفكرين جريان مقابل نظام يعني دكتر سروش گفت: از سال 76 به اين طرف شمشيرها برهنه شد و مثلا دكتر سروش گفت الان به طور صريح ميگوييم كه قرآن ربطي به خدا ندارد و مال پيامبر است و پيامبر از كي گرفته از مردم عرب و ما كه از عربها بالاتريم.
وي در ادامه با اشاره به انحرافات دكتر عبدالكريم سروش گفت: دكتر سروش تو كه قرآن را قبول نداري و ميگويي مراد من از اصلاحات، اصلاح خود قرآن است، حال كه بايد قسمتهايي از قرآن را حذف كرد، قرآن كم ميشود كه خود دكتر سروش هم جواب اين را داده و با مبانياي كه توضيح داده شد، روشنفكران به جاي آيات حفظ شده، آياتي را خواهند گذاشت؛ تعجب نكنيد كه به مقام معظم رهبري فحاشي ميكنند كه با تمام اين مباني سست، قرآن و پيامبر را قبول ندارند، ميخواهيد به فقها و بالاتر از همه به رهبري فحش ندهند.
نبويان در ادامه تصريح كرد: تمامي نظرات دكتر سروش ترجمه نظريات غربيهاست، گفتند، من به كسي كه يك نظريه از خود دكتر سروش بياورد كه تا حالا گفته باشد، 100 سكه بهار آزادي جايزه ميدهم، نظريات دكتر سروش آنقدر سخيف بوده است كه آقاي زيباكلام هم ميگويد اين قدر به آقاي مصباح ايراد نگيريد، آقاي مصباح هر حرفي دارد تئوريهاي خودش است.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه گفت: سروش ميگويد من استدلال دارم كه قرآن مال پيامبر است نه خدا و ميگويد نزله بحل روحالامين عقلا محال است؛ چون تسلسل محال است، پس فرشتهها نميتوانستند از هم وحي را بگيرند پس يكي از فرشتگان از خودش حرف درآورده و اگر اين فرشته بتواند حرف درآورده باشد آيا پيامبر نميتواند؟
وي در ادامه با تذكر دو نوع پاسخ، گفته دكتر سروش را زير سوال برد و گفت: جواب برونديني به سروش اين است كه طبق اين آيات، قرآن ميشود غير حق، دكتر سروش ميگويد هر كس حقانيت قرآن را زير سوال ببرد، كافر است به فتواي خودش وضعيت خودش مشخص است؛ اولا چه برهاني داريم كه بگوييم حضرت جبرئيل بايد از فرشته ديگر وحي را گرفته باشد نه از خود خدا ثانيا اگر سلسله فرشتگان باشد و فرشته آخر از خدا گرفته باشد چه ايرادي دارد؛ و اما جواب درون ديني به اين شبهه اين است كه قرآن خودت بگو مال چه كسي هستي، قرآن كريم سه دسته آيه دارد 1- آيات تحدي، يعني اگر ميتواني مانند قرآن بياوريد و خيلي جالب است كه خود قرآن گفته از هر كسي ميتوانيد استفاده كنيد غير از خود خدا يعني با همين آيات ميتوان نتيجه گرفت كه قرآن نميتواند مال پيامبر باشد، دومين دسته از آيات، آياتي است كه در سوره الحاقه آمده كه در آنجا خداوند به پيامبر تند ميشود و ميگويد كه اگر قرآن را تحريف بكند رگ قلبش را قطع ميكنيم و دسته سوم آيات اين است كه قرآن كريم مي گويد هر كس كه بگويد قرآن از بشر است مرگ بر او باشد كه در سوره مدثر آيات 18 به بعد است كه اين آيات خطاب بر همان كسي است كه ميگويد قرآن از بشر است و آيا آقاي سروش جزو اين دسته نيست.
نبويان در ادامه با اشاره به اين دسته از صحبتها كه از سوي برخي اصلاحطلبان مطرح شده بود، گفت: در همين روزنامه عصر ايران از قول دوستان دكتر سروش آمده بود كه هر كسي حتي خود معصومين نيز در معرض انحرافند يا اينكه در روزنامه آفتاب امروز از قول آقاي عسگرزاده آمده بود اگر مجوز راهپيمايي به هر گروهي داده شده باشد اشكال ندارد حتي عليه خدا، حالا شما بياييد يك جاي دين را كه به آن حمله نشده را بفرماييد، نميتوانيد چنين چيزي پيدا كنيد حتي به عمر حضرت نوح هم كه قرآن گفته است، رحم نكردند؛ البته در اين مورد مشكل اينها با حضرت نوح نبود، بلكه نيت، غير ممكن دانستن عمر طولاني امام زمان (عج) بود.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه خاطرنشان كرد: محمدرضا خاتمي گفت، هشت سال اصلاحات گذشت، فكر نكنيد كه اصلاحات پيروز نشد، اصلاحات آنقدر پيروز شد كه اگر در راس حكومت آن امام غايب از نظر باشد ما به خود حق ميدهيم او را استيضاح كنيم يا اينكه در روزنامه اقبال آمده بود يكي از بزرگترين دستاوردهاي دوران هشت سال اصلاحات اين است كه حكومت از جايگاه آسمانياش به زمين آمد و حتي اگر آن امام غايب هم بيايد ميتوان به او انتقاد كرد و او را استيضاح نمود.
وي در ادامه با اشاره به جريانات كنوني حاكم بر فضاي كشور گفت: مقام معظم رهبري گفته بودند احمدينژاد قطار انقلاب را كه از خط بيرون رفته بود، به خط برگرداند؛ اين يك معني بزرگ دارد و اينكه قطار انقلاب از خط بيرون رفته بود و سوال اين است كه به دست چه كساني؟ در دوران اصلاحات حتي آمدند يك قانون اساسي جايگزين نوشتند كه تمام مواردي كه با اسلام ارتباط داشت، در آن از بين بردند، حتي الله وسط پرچم را، چه كساني قانون اساسي مينويسند، كساني كه ميخواهند نظام را عوض كنند؛ يعني كساني كه براندازند، حال ببينيد نظام ما چگونه با افراد براندازش برخورد ميكند؛ برخوردي كه حتي خود آمريكا و بلوك غرب نتوانستند با مخالفشان بكنند و مثال آن فرقه داووديه بود كه زن و بچه و مرد را در يك خانه سوزاندند.
نبويان در ادامه گفت: در دولت دهم بعضي از افراد نزديك احمدينژاد همين راه را ادامه دادند، دانسته يا ندانسته انديشه اصلاحات را تداوم دادند، رفتند و تا كمر گردن خم كردند، در همين دوران پس از فتنه منشور كوروش را گرفتند و آوردند، حال چرا انگليس منشور كوروش را داد؛ اين در حالي است كه در زمان شاه با اصراهاي مكرر شاه منشور را به ما قرض نداده بودند؛ چون انگليسيها ديدند منشور كوروش الان بايد به ايران قرض داده شود و دليلش اين بود كه اسلام در كشورهاي منطقه گسترش پيدا كرده بود و بايد به جاي اسلام چيز ديگري را ارائه ميدادند تا پيروز شوند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه شخص آقاي مشايي را به مناظره دعوت كرد و گفت: من شخص مشايي را به مناظره دعوت ميكنم؛ البته نه كس ديگر غير از مشايي، فقط خود او اگر يك كلمه گفت كه مال سروش و خاتمي نبود، آيا تا حالا روزنامههاي اصلاحطلبان بر خلاف مشايي صحبت كردهاند؟ آيا تا به حال از مشايي كلمه فتنه را شنيدهايد؟ من حاضرم هر جا كه او بخواهد، مناظره كنم؛ به شرطي كه حرفهاي ما ضبط شده و براي مردم پخش شود.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه خاطرنشان كرد: محمدرضا خاتمي گفت، هشت سال اصلاحات گذشت، فكر نكنيد كه اصلاحات پيروز نشد، اصلاحات آنقدر پيروز شد كه اگر در راس حكومت آن امام غايب از نظر باشد ما به خود حق ميدهيم او را استيضاح كنيم يا اينكه در روزنامه اقبال آمده بود يكي از بزرگترين دستاوردهاي دوران هشت سال اصلاحات اين است كه حكومت از جايگاه آسمانياش به زمين آمد و حتي اگر آن امام غايب هم بيايد ميتوان به او انتقاد كرد و او را استيضاح نمود.
وي در ادامه با اشاره به جريانات كنوني حاكم بر فضاي كشور گفت: مقام معظم رهبري گفته بودند احمدينژاد قطار انقلاب را كه از خط بيرون رفته بود، به خط برگرداند؛ اين يك معني بزرگ دارد و اينكه قطار انقلاب از خط بيرون رفته بود و سوال اين است كه به دست چه كساني؟ در دوران اصلاحات حتي آمدند يك قانون اساسي جايگزين نوشتند كه تمام مواردي كه با اسلام ارتباط داشت، در آن از بين بردند، حتي الله وسط پرچم را، چه كساني قانون اساسي مينويسند، كساني كه ميخواهند نظام را عوض كنند؛ يعني كساني كه براندازند، حال ببينيد نظام ما چگونه با افراد براندازش برخورد ميكند؛ برخوردي كه حتي خود آمريكا و بلوك غرب نتوانستند با مخالفشان بكنند و مثال آن فرقه داووديه بود كه زن و بچه و مرد را در يك خانه سوزاندند.
نبويان در ادامه گفت: در دولت دهم بعضي از افراد نزديك احمدينژاد همين راه را ادامه دادند، دانسته يا ندانسته انديشه اصلاحات را تداوم دادند، رفتند و تا كمر گردن خم كردند، در همين دوران پس از فتنه منشور كوروش را گرفتند و آوردند، حال چرا انگليس منشور كوروش را داد؛ اين در حالي است كه در زمان شاه با اصراهاي مكرر شاه منشور را به ما قرض نداده بودند؛ چون انگليسيها ديدند منشور كوروش الان بايد به ايران قرض داده شود و دليلش اين بود كه اسلام در كشورهاي منطقه گسترش پيدا كرده بود و بايد به جاي اسلام چيز ديگري را ارائه ميدادند تا پيروز شوند.
عضو هيئت علمي موسسه پژوهشي و آموزشي امام خميني (ره) در ادامه شخص آقاي مشايي را به مناظره دعوت كرد و گفت: من شخص مشايي را به مناظره دعوت ميكنم؛ البته نه كس ديگر غير از مشايي، فقط خود او اگر يك كلمه گفت كه مال سروش و خاتمي نبود، آيا تا حالا روزنامههاي اصلاحطلبان بر خلاف مشايي صحبت كردهاند؟ آيا تا به حال از مشايي كلمه فتنه را شنيدهايد؟ من حاضرم هر جا كه او بخواهد، مناظره كنم؛ به شرطي كه حرفهاي ما ضبط شده و براي مردم پخش شود.
وي در پايان گفت: نتيجه تمام اين بحث مي شود اينكه اسلام اثراتي كه ميبايد در منطقه ميگذاشت، گذاشته است و نمونهاش همين بحث عراق يا همين بحث انرژي هستهاي ماست، ببينيد كه ما با تكيه بر اسلام ناب محمدي به انرژي هستهاي دست پيدا كرديم، اما كشوري مانند ليبي تمام تجهيزات هستهاي خود را در كشتي ميگذارد و به غرب تحويل ميدهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.