کد خبر:۱۷۰۴۳۹
معاون درمان وزير بهداشت:

اراده كاهش آمار سزارين در متخصصان زنان و زايمان وجود ندارد

معاون درمان وزير بهداشت كاهش آمار سزارين را از مهمترين وظايف متخصصان زايمان دانست و گفت:‌ در حال حاضر اين اراده در متخصصان زنان و زايمان كشور وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر حسن امامي‌رضوي امروز در مراسم اهداي لوح به بيمارستان‌هاي دوستدار مادر در تالار امام جواد(ع) وزارت بهداشت گفت: تمامي برنامه‌ها براي اجرا نيازمند هماهنگي هستند و برنامه سلامت مادران از جمله برنامه‌هاي حوزه بهداشت و درمان است كه هماهنگي مشتركي براي اجراي آن در سيستم وجود دارد.

وي هدف اصلي از اجراي برنامه بيمارستان‌هاي دوستدار مادر را ارتقاي كيفيت خدمات به مادران در حوزه بيمارستاني و ارتقاي خدمات در حوزه دفاتر و مطب‌هاي زنان و زايمان دانست و افزود: اين برنامه يكي از مهمترين اقدامات وزارت بهداشت براي ارتقاي سلامت مادران و كاهش مرگ‌ومير مادران باردار است.

اختصاص اعتبارات مجزا به بيمارستان‌هاي دوستدار مادر از سال 91
 
معاون درمان وزير بهداشت تصريح كرد: در برنامه اعتباربخشي بيمارستان‌ها نيز به گونه‌اي عمل شده كه اعتباري كاملا مجزا به بخش‌هاي عملكردي در حوزه سلامت مادران تخصيص داده شود و قطعا اعتباربخشي در بيمارستان‌هاي دوستدار مادر نيز از سال 91 اجرايي خواهد شد كه اين مورد در چك‌ليست‌ها نيز مورد توجه قرار مي گيرد.
 
امامي‌رضوي اضافه كرد: بر اساس هدف‌گذاري صورت گرفته ايران تا سال 1404 بايد به كشوري توسعه‌يافته تبديل شود و در همين راستا فعالان حوزه زنان و زايمان بايد در جهت كاهش مرگ‌ومير مادران باردار و ارائه خدمات مراقبتي به مادران تلاش كنند.

وي با تاكيد بر اينكه كاهش آمار سزارين از مهمترين وظايف متخصصان زنان و زايمان است، گفت: در حال حاضر اين اراده در متخصصان زنان كشور وجود ندارد.

معاون درمان وزير بهداشت تاكيد كرد: شاخص كاهش آمار سزارين، مسئله‌اي است كه بايد در آن مداخله كرده و راه‌حل‌هاي اساسي براي آن ارائه شود و وزارت بهداشت نيز در اين زمينه اقدامات لازم را انجام داده، اما بخش زيادي از اثرگذاري در كاهش آمار سزارين در دست متخصصان زايمان است كه آنها بايد در اين زمينه وارد عمل شوند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار