بسيج دانشجويي دانشگاه شهرکرد:بيتفاوتي سران كشورهاي عربي عامل گستاخي رژيم صهيونيستي در سركوب انسانيت است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، در اين بيانيه با اشاره به اينکه بيتفاوتي عافيت طلبانه سران كشورهاي عربي، جسارت رژيم صهيونيستي را در سركوب انسانيت بيش از پيش دامن زده است، تصريح شده است: جنايات اخير رژيم صهيونيستي در حالي به وقوع پيوست كه سكوت سنگين دولتهاي مدعي دفاع از حقوق بشر و بيتفاوتي عافيت طلبانه سران كشورهاي عربي جسارت آن رژيم را در سركوب انسانيت و آواي آزادي خواهانه ملت فلسطين بيش از پيش دامن زده است.
درادامه اين بيانيه آمده است: بارديگر غاصبان وحشي صهيونيسم و غارتگران درنده خوي جنايتگر ماهيت خود را افشا کرده و در راستاي منيت هاي نفساني و مطامع شيطاني خود فجايع هولناكي را در غزه مظلوم آفريدند.
دانشجويان بسيجي دانشگاه شهرکرد ضمن محکوم کردن جنايات غيرانساني و ددمنشانه رژيم منفور صهيونيستي، سكوت شوم دولتها و مجامع بينالمللي مدعي حقوق بشر را تقبيح کرده و خواستار شکست اين سکوت خفت بار شده اند.
در اين بيانيه با اشاره به مقاومت و استواري مردم مظلوم فلسطين در دفاع از حقوق، آرمان ها و سرزمين هاي خود تأکيد شده است: رژيم غاصب صهيونيستي همچون گذشته با اين اقدامات هيچ کاري را پيش نخواهد برد و قطعاً با شکست مواجه خواهد شد.
دانشجويان بسيجي دانشگاه شهرکرد در لبيک به فرمان ولي امر مسلمين حضرت آيت الله خامنه اي آمادگي خود را براي ارائه هرگونه كمك به ملت دردمند و مسلمان فلسطين اعلام كرده اند.
در پايان اين بيانيه با تأکيد بر اينکه صبح پيروزي نزديک است، آمده است: ما دانشجويان دانشگاه شهركرد هم صدا با رهبر فرزانه انقلاب فرياد «هلمن ناصر ينصرني» حسين را لبيك گفته و آماده جانفشاني در راه عزت اسلام و مسلمين هستيم؛ اميد است قلب نازنين حضرت بقيهاللهالاعظم (ارواحنا فداه) از ما راضي و خشنود باشد./انتهاي پيام/