مردم بندرعباس فرياد نابودي غاصبان سرزمين فلسطين را سردادند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، در مراسم راهپيمايي ديروز مردم بندرعباس كه از ميدان 15 خرداد تا ميدان ابوذر برگزار شد، يكي از تجمع كنندگان با قرائت قطعنامهاي اظهار داشت: امروز مردم غزه در زير بمبارانهاي رژيم غاصب قرن جان مي سپارند، در حالي كه نوكران دست به سينه آمريكا در خاورميانه آنچنان چشم و گوش خود را بسته اند، گويا سالهاي سال است كه در خواب غفلت فرو رفته اند.
در اين قطعنامه تصريح شده است: ما تجمع كنندگان مردمي و بسيجي بندرعباس، ضمن حمايت از بيانات مقام معظم رهبري پيرامون مسائل غزه، خواستار تشكيل پايگاه بين المللي در رسيدگي به جنايات رژيم غاصب اسرائيل و سران چشم و گوش بسته دولتهاي عربي هستيم و مقاومت را تنها راه رسيدن به پيروزي مي دانيم و از هيچ كمكي فروگزاري نخواهيم كرد.
خاطرنشان مي شود، تجمع كنندگان همچنين با آتش زدن پرچم اسرائيل و آمريكا و سردادن شعار «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر اسرائيل»، آمادگي خود را در حمايت از مردم مظلوم غزه اعلام كرده و خواستار توقف جنايات اسرائيل توسط شوراي امنيت سازمان ملل و نهادهاي بين المللي شدند./انتهاي پيام/