قوه قضائيه ساير اتهامات فائزه هاشمي را بررسي كند
کد خبر:۱۷۱۳۸۶
گل‌صنم‌لو در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

قوه قضائيه ساير اتهامات فائزه هاشمي را بررسي كند

مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد با اشاره به وجود اتهامات مختلف عليه فائزه هاشمي، خواستار بررسي ساير اتهامات وي از سوي دستگاه قضايي شد.
سعيد ‌گل‌صنم‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اتهامات فائزه هاشمي در زمينه مسائل مختلفي همچون توهين به رهبري و اقداماتي عليه امنيت ملي كشورمان گفت: پرونده فائزه هاشمي چندي پيش در دادگاه‌ها و مراجع قضايي كشور در حال پيگيري بود و نهايتاً پس از بحث‌هايي مانند به تعويق افتادن دادگاه، با حكم دادگاه تنها شش ماه زنداني براي وي اعلام شد.

وي با بيان اينكه جنبش دانشجويي همان موقع نسبت به اين قضيه واكنش نشان داد، بيان داشت: دانشجويان معتقدند حكم اعلام شده در حد و اندازه جرم اين شخص نيست و با اتهاماتي كه به وي وارد است مانند حضور در اغتشاشات و ترغيب اغتشاش‌گران با اسناد و مدارك موجود، حكم عادلانه‌اي عليه وي صادر نشده است.

مسئول سياسي بسيج دانشجوي دانشگاه شاهد با بيان اينكه اگر قوه قضائيه بخواهد اتهامات وي را پيگيري كند به طور حتم اسناد و شواهد موثقي در اين خصوص به دست مي‌آورد، ادامه داد: اين دستگاه حتي مي‌تواند از دانشجويان دعوت كند تا مدارك و اسناد خود را عليه وي تقديم دستگاه قضايي كنند.

گل صنم لو با بيان اينكه آنچه كه مسلم است اينكه حاشيه امني براي اين فرد و خانواده وي و آقازاده‌هاي وي از سوي برخي دستگاه‌ها وجود دارد، خاطرنشان كرد: اشخاصي كه مانند وي از جايگاه آقازادگي برخوردار نبودند به سرعت به اتهامات آنها رسيدگي شد اما در حالي كه عنوان مي‌شود قانون براي همه ايجاد شده است، فائزه هاشمي به راحتي وقت دادگاه را به تعويق مي‌اندازد و پس از آن نيز با حكمي در حد و اندازه جرم خود روبرو نمي‌شود.

وي با بيان اينكه اميدواريم قوه قضائيه ساير اتهامات فائزه هاشمي مانند توهين به رهبري و غيره را نيز بدون معطلي پيگيري كند، گفت: حكمي كه عليه وي اعلام شده است تنها در خصوص يكي از اتهامات اوست و دانشجويان منتظر هستند قوه قضائيه ساير اتهامات وي را نيز مورد بررسي قرار دهد.

مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد تاكيد كرد: اميدواريم با وجود توجه قوه قضائيه به اين قضيه، اين مسئله به زودي بررسي شود و قشر دانشجو و افكار عمومي را در اين رابطه اقناع كنند.

گل صنم لو تاكيد كرد: در غير اين‌صورت جنبش دانشجويي خود، در اين قضيه وارد عمل خواهد شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار