کد خبر:۱۷۲۲۱۳
آرژانتین؛ صحنه تظاهرات علیه شرکت های متعلق به بریتانیا
فعالان آرژانتینی در پایتخت آرژانتین، بوینس آیرس، تجمع و خواستار بسته شدن تمامی شرکت های متعلق به بریتانیا در این کشور آمریکای جنوبی شدند. مردم آرژانتین این تصمیم را بر سر مناقشه جزایر مالویناس اتخاذ کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، فعالان آرژانتینی در پایتخت آرژانتین، بوینس آیرس، تجمع و خواستار بسته شدن تمامی شرکت های متعلق به بریتانیا در این کشور آمریکای جنوبی شدند. مردم آرژانتین این تصمیم را بر سر مناقشه جزایر مالویناس اتخاذ کردند.
فعالان جنبش میهنی انقلاب، روز پنج شنبه خارج از مقر گالاکسو اسمیت کلاین، غول داروسازی بریتانیا در بوینس آیرس، جمع شده و به عنوان بخشی از مبارزات انتخاباتی خود خواستار تحریم تمامی شرکت های انگلیسی در آرژانتین شدند. اتهام بریتانیا در آرژانتین، «تصرف منابع طبیعی کشور» نام گرفته است.
این حرکت پس از مذاکرات بوینس آیرس با انگلستان بر سر حاکمیت جزایر مالویناس آرژانتین انجام شد.
کریستینا فرناندز، رئیس جمهور آرژانتین، بریتانیا را در سازمان ملل با سخنرانی ها و اقدامات سیاسی خود تحت فشار قرار داده است.
فعالان آرژانتینی در اعتراض خو پرچم انگلستان را آتش زده و سردر بعضی شرکت های متعلق به این کشور را با اسپری، رنگ کردند.
از سوی دیگر شرکت های دارویی بریتانیایی، با آزمایش داروهای تازه ساز و نامرغوب بر روی کودکان آرژانتینی، موجب مرگ 14 نوزاد در این کشور شده اند که این مساله نیز به شدت خشم مردم آرژانتین را در بر داشته است.
جزایر مالویناس که در 300 مایلی سواحل آرژانتین قرار دارند با 3000 نفر جمعیت، از 1833 در اشغال بریتانیا می باشند.
با این حال بوینس آیرس ادعای حاکمیت جزایر را داشته و در این راه مدارکی را نیز به سازمان ملل ارائه داده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰