دستگاه قضا اشد مجازات را براي دست‌اندازان به بيت‌المال در نظر بگيرد
کد خبر:۱۷۲۳۴۳
شمسايي در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

دستگاه قضا اشد مجازات را براي دست‌اندازان به بيت‌المال در نظر بگيرد

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران گفت: جنبش دانشجويي از دستگاه قضا انتظار اشد مجازات را براي دست‌اندازان به بيت‌المال و آبروي نظام دارد.
رامين شمسايي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به برگزاري اولين جلسه دادگاه رسيدگي به اتهامات متهمان اختلاس اخير بانكي، ضمن تشكر از دستگاه قضا به منظور برگزاري سريع و علني دادگاه رسيدگي به فساد اخير بانكي گفت: يكي از مشكلات اساسي كه همواره در دادرسي پرونده‌ها، بخصوص پرونده‌هاي مفاسد اقتصادي مطرح بوده، اطاله دادرسي است.

مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه با بيان اينكه با مطرح و روشن شدن فساد اخير بانكي، يكي از مطالبات اصلي جنبش دانشجويي و ساير جنبش‌هاي آرمانخواه و عدالتخواه، تسريع دادرسي و عدم اطاله در بررسي اين پرونده بوده است، گفت: از دستگاه قضا، بخصوص رياست آن و دادستان كل كشور كه رسيدگي به اين پرونده را در اولويت قرار دادند، تشكر مي‌كنيم و اميدواريم در ساير پرونده‌ها، بويژه مفاسد اقتصادي، شاهد سرعت بخشيدن در رسيدگي به پرونده‌ها باشيم.
 
عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران با اشاره به اينكه مسائل اقتصادي و مالي جزو ملموس‌ترين مسائل زندگي مردم است، گفت: اگر مردم خداي ناكرده احساس كنند كه در برخورد با مفاسد اقتصادي از سوي مسئولان كندي صورت مي گيرد، نسبت به عدالت اجتماعي نااميد شده و همين مسئله باعث دلسردي آنها نسبت به دستگاه قضا مي‌شود.
 
وي با اشاره به برگزاري علني دادگاه اين اتهام بيان داشت: به طور قطع در دادگاه علني مسائل خيلي شفاف‌تر و مشخص‌تر بيان مي‌شود و اقناع افكار عمومي در برگزاري چنين دادگاه‌هايي يكي از نقاط مثبت آن به شمار مي‌رود.

شمسايي با تاكيد بر اينكه جرمي كه اختلاس‌گران فساد بانكي اخير مرتكب شدند، علاوه بر ضربه زدن به مسائل مالي كشور به آبروي نظام نيز ضربه وارد كرد، بيان داشت: در حالي كه شاخصه‌هاي كشور ما از نظر امنيت ملي در اوج است، مطرح شدن چنين پرونده‌اي در اين فضا كه همه به ايران به عنوان الگوي اسلامي شاخص مي‌نگرند، به ‌آبروي نظام ضربه‌اي وارد كرد، بنابراين بايد با متهمان با اشد مجازات برخورد شود.

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران با اشاره به دست داشتن جريان انحرافي در اختلاس اخير گفت: با توجه به عملكرد جريان انحرافي كه همواره به دنبال از بين بردن اقتدار نظام بوده، جنبش دانشجويي از دستگاه قضايي انتظار دارد اشد مجازات را براي دست‌اندازان به بيت‌المال و آبروي نظام در نظر بگيرد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار