کد خبر:۱۷۲۳۷۰
رنگرز:
با تیم دوم و سوم فرنگی قهرمان آسیا شدیم
نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: کشتی فرنگی ایران با تیم دو و سوم خود قهرمان رقابتهای آسیایی کره جنوبی شد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، حسن رنگرز در خصوص قهرماني تيم ملي كشتي فرنگي كشورمان در آسيا گفت:تیم ما در بیشتر اوزان با نفرات دوم و بعضا سوم خود در رقابت های آسیایی کره جنوبی شرکت کرده بود و تکرار قهرمانی دوره گذشته با این نفرات نشان دهنده جایگاه ویژه و ممتاز کشتی ایران در جهان دارد.
دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: هادی علیزاده و داود گیل نیرنگ در این رقابت ها فراتر از حد انتظار ظاهر شده و مبارزات بسیار خوبی را به نمایش گذاشتند، ضمن اینکه اخلاقی و بیانبانگرد نیز کشتی های خوبی را ارائه دادند.
وی تاکید کرد: قربانی اگر پیش از مسابقات و در حین تمرین دچار آسیب دیدگی نمی شد توانایی کسب مدال طلا را داشت، اما محسن حاجی پور و حمید زارع که ما در بدترین شرایط برای آن ها مدال برنز کنار گذاشته بودیم نتوانستند در حد انتظار ظاهر شوند.
رنگرز در پایان خاطر نشان کرد: این مقام قهرمانی را به مردم ایران تبریک می گویم و از محمد بنا، سرمربی توانای تیم ملی و همکارانش قدردانی می کنم.
لازم به ذكر است، تیم ملی کشتی فرنگی ایران با کسب سه مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز به مقام قهرمانی رقابت های آسیایی که در شهر گومی کره جنوبی برگزار شد، دست یافت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰