کد خبر:۱۷۲۶۱۲
شيوههاي اسلامستيزي غربي - 2؛
تفرقهافكني؛ روند خاموش اسلام ستيزي غرب
غرب در به اجرا در آوردن سياستهاي تفرقهافكنانه خود اهتمامی تام دارد تا مبادا اقداماتی که بر اساس شکست وحدت در میان مسلمانان پایهريزي كرده، سبب مفتضح شدن وجهه سیاسی او شود و علاوه بر اين باعث نشود که امت اسلامی در مقابل اقدامات غربیان ...
گروه دين و انديشه «خبرگزاري دانشجو»، فاطمه مقدمي، انقلاب بزرگ اسلامي مردم ايران در دهه 50 به رهبري امام خميني (ره) از ابعاد و زواياي متفاوتي قابل بررسي است. يكي از ابعاد مهم و قابل توجه آن، زندگي مسالمتآميز مذاهب مختلف اسلامی تحت لواي حكومت اسلامي است.
تفرقهافكني و بهره غرب
شواهد و اسناد تاریخی حکایت از آن دارد که غرب، همواره از تفرقه افکنی در ميان مسلمانان به منافع بزرگي دست يافته، که از جمله می توان به ممانعت از ايجاد و تشكيل حكومت اسلامي اشاره کرد این تلاش ها تا بدان جا وسعت یافته که از آن می توان به عنوان یکی از استراتژي های اساسی و بنیادین غرب نام برد.
هر جا كه حكومت اسلامي به همت مسلمانان و مدد الهي شكل گرفته، غرب با تمام قوا سعي در تفرقهافكني ميان مذاهب داشته و از اين طريق همواره سعی در تضعیف حكومت اسلامي داشته است.
غرب و اجراي موزيانه سياستهاي ضد اسلامي
بيشك غرب سياستهاي تفرقهافكنانه خود را بيهيچ توقفي پيگيري ميكند، اما نكته مهم و قابل تامل در اين مسئله اين است كه همواره سياست های شیطانی خود را بسيار حیله گرانه به مرحله اجرا در می آورد تا مسلمانان به اين نقطه ضعف خود، آگاه نشوند و درصدد برطرف كردن آن در نيايند.
غرب در به اجرا در آوردن سياستهاي تفرقهافكنانه خود اهتمامی تام دارد تا مبادا اقداماتی که بر اساس شکست وحدت در میان مسلمانان پایه ريزي كرده، سبب مفتضح شدن وجهه سیاسی او شود و علاوه بر اين سبب الهام بخشی به مسلمانان نیز نشود، بدین معنا که اسلام ستیزان غربی فعالیت ها و اقدامات سیاسی خود در راستای شکست وحدت در میان مسلمانان را به نحوی ساماندهی می کنند تا باعث نشود که امت اسلام به نقطه ضعف خود آگاه شده و در مقابل اقدامات غربیان متحدتر از گذشته باشد.
غرب و اسلامستيزي در لباس آزادمنشي
به همین جهت اقدامات اسلام ستیزان غربی در راستای تفرقه افکنی در میان مسلمانان جلوه ای آزادمنشانه و ليبرال و بعضاً ظاهري ديني پيدا كرده است.
نمونههاي مستند و بارز اين امر را ميتوان در خاطرات مستر همفر انگليسي يافت که خود احتیاج به بررسی مفصل دارد. شكل گيري فرقههايي از قبيل فرقه وهابيت در ميان اعراب و فرقه بهائيت در ميان ايرانيان از نمونههاي بارز و آشكار ديگر سياستهاي تفرقه افكنانه اسلام ستيزان غربي است.
سیاستی که در سکوت و ظاهری آزاد منشانه عملی می شوند، همواره آسیب زنندهتر و زیان بارتر است. به عنوان نمونه می توان در حملات فرهنگی و رسانه ای غرب به مسائلی همچون حقوق زنان اشاره کرد. غرب هر اندازه که این گونه احکام اسلامی را رسانه ای می کند تفرقه افکنی در میان مسلمانان را موذیانه و در سکوت اجرا می کند.
بهروهوري سياسي و اقتصادي غرب از تفرقهافكني ميان مذاهب اسلامي
بهرهوري غرب از تفرقه افكني ميان مسلمانان منحصر در جنبههاي سياسي نبوده يعني غرب با ايجاد تفرقه ميان مسلمانان علاوه بر تضعيف مسلمانان و ممانعت از شكلگيري حكومت اسلامي قوي به منافع اقتصادي نيز دست مييابد، به اين معني كه با ايجاد تفرقه و جنگهاي داخلي و درون گروهي همواره بازار برخي توليدات خود را گرم نگه داشته، نمونه بارز و غيرقابل انكار اين تفرقه افكنيهاي سودجويانه را ميتوان در جنگهاي ايران و عثماني يافت.
غافل نشويم...
در نهايت با توجه به حركتهاي هوشيارانه و موذيانه اسلامستيزان كه همواره با ظاهري موجه ظاهر ميشوند و چون موريانه ريشهها را خشك ميكنند، برماست كه همواره هوشيارانه و در كمال دقت علاوه بر اينكه ملعبه دست اسلام ستيزان نباشيم بلكه نقشههاي شوم آنان را نقش بر آب كنيم.
البته نبايد غافل بود كه تلاش براي محكم كردن وحدت ميان مذاهب مختلف اسلامي، بيشك به معني دست برداشتن از اعتقادات خود و پذيرش و گرايش به سوي ساير مذاهب نبوده بلكه توجه بيشتر به مشتركات ميان مذاهب اسلامي و پررنگ كردن آنها است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰