منصور برزگر مدير پايگاه‌هاي قهرماني و استعداديابي كشتي شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۳۰۲۹
با حكم حجت‌الله خطيب

منصور برزگر مدير پايگاه‌هاي قهرماني و استعداديابي كشتي شد

با حكم سرپرست فدراسيون كشتي، منصور برزگر به‌عنوان مدير پايگاه‌هاي قهرماني و استعداديابي كشتي منصوب شد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در حكم خطيب براي انتصاب منصور برزگر به عنوان مدير پايگاه‌هاي قهرماني و استعداديابي كشتي آمده است: «نقش پررنگ حضرتعالي در پيروزي‌هاي دو دهه اخير كشتي مملكت ملموس بوده و بر كسي پوشيده نيست و اكنون بايد تدبيري انديشه كرد و پيشه نمود، تا اينگونه افتخارات تداوم يافته و افزون و افزون‌تر شود.
 
بنابراين اصل و اساس، تغييرات ساختاري كشتي اجتناب ناپذير بوده و تقويت زيرساخت‌ها و استفاده از شيوه‌هاي آموزشي نوين پايه‌اي،‌ يك نياز جدي كشتي ايران امروز مي‌باشد.
 
لذا تقبل اين مسئوليت خطير و حساس توسط حضرتعالي تحت عنوان «مديريت پايگاه‌هاي قهرماني و استعداديابي كشور» بي‌گمان موهبتي است براي خانواده بزرگ كشتي و ايجاد دلگرمي و شور اشتياق و انگيزش قوي ميان نسل جوان آينده‌ساز و مايه مباهات فدراسيون كشتي مي‌باشد كه نامداري از بزرگان كشتي ايران زمين با تماميت اخلاص پاي به ميدان سازندگي گذارده تا تجربيات گرانقيمت خويش را خرج نسل جوان و مستعد اين مرز و بوم بنمايد.
 
راست اين است كه اين مهم از خصوصيات بارز انسان‌هايي است كه متصفند به صفت «پهلواني» فدراسيون كشتي حضور دگرباره حضرتعالي را در چرخه كشتي كشور، آن‌ هم در كسوت فوق‌العاده پراهميت امور زيربنايي تعليم و تربيت، فال نيك و غنيمت و يك فرصت عالي براي كشتي مي‌داند و اطمينان خاطر دارد با مديريت و درايت و هدايت و حمايت جنابعالي، آينده‌اي روشن و اميدوار كننده در انتظار كشتي ايران خواهد بود.
 
اين فدراسيون براي نائل شدن به اين آرمان‌هاي دست يافتني در همراهي و همپايي هيچگونه دريغي نخواهد داشت با چشمداشت به روزهاي درخشان كشتي ايران عزيز لطف و كرامت ايزدگار پشتيبان و يار و ياورتان باد. بابت بزرگواريتان سپاس بيكران داريم.»
پربازدیدترین آخرین اخبار