کد خبر:۱۷۳۲۴۵
كاخ سفيد:
زمان زيادي براي گفتوگو با ايران وجود دارد
جي كارني، سخنگوي كاخ سفيد با اشاره به ادامه فشارهاي اقتصادي عليه ايران گفت: براي توقف برنامه هستهاي ايران با گفتوگو و روشهاي ديپلماتيك زمان زيادي وجود دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه بينالملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از بيبيسي، جي كارني گفت: براي گفت و گو با ايران و جلوگيري از ادامه برنامه هاي هسته اي آن به شيوه هاي ديپلماتيك زمان زيادي وجود دارد.
وي در پاسخ به سؤالي دز خصوص اختلاف نظر موجود ميان واشنگتن و تل آويو در مورد حمله به ايران گفت: اسرائيل و آمريكا در يك مسئله اشتراك نظر دارند و آن توقف برنامه هسته اي ايران است.
سخنگوي كاخ سفيد با اشاره به تمايل كاخ سفيد به ادامه فشارهاي اقتصادي عليه ايران و اتخاذ روش هاي غير نظامي گفت: ما براي اقدامات ديپلماتيك زمان و مجال كافي داريم و تلاش مي كنيم با فشارهاي بيشتر ايران را از ادامه برنامه هسته اي اش منصرف كنيم.
اين اظهارات از سوي سخنگوي كاخ سفيد پس از آن صورت گرفت كه سردار حجازي، معاون فرمانده ارتش كشورمان اعلام كرده بود كه ايران در صورت احساس خطر اقدامات پيشگيرانه به عمل خواهد آورد.
هفته گذشته نيز يك مقام امنيتي بلند پايه در آمريكا گفته بود: با اينكه انتظار مي رود در صورت حمله به ايران پاسخ سختي از سوي اين كشور دريافت شود، اما به نظر نمي رسد اين كشور سعي در آغاز درگيري داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰