مجمع پيروان خط امام (ره) دانشگاه ايلام: ذلت اسرائيل در مقابل جهانيان دليل جنايات وحشيانه اين رژيم در نوار غزه است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ايلام، در اين بيانيه آمده است: امروز صهيونيستها مطابق روش و منش واقعي خود نه فقط اصول اوليه انساني را زير پا گذاشته اند، بلكه ماهيت و چهره بدون نقاب خود را براي جهانيان آشكار كردند.
اين بيانيه در ادامه آورده است: امروز غم انگيزترين و دردناكترين روزها را پشت سر ميگذاريم نه فقط غم و درد براي شهداي بي گناه و نه فقط از حملههاي جانيان اسرائيلي، كه موجب شهادت صدها زن و مرد بي گناه شده است، بلكه غم و اندوه براي سكوت جوامع اسلامي در برابر حمايتهاي مصر و اردن و ساير هم قطارانشان نسبت به دو جنايتكار افسار گسيخته است كه حيات مادي آنها بستگي به تجاوز به حقوق ملتها و مستضعفان جهان دارد.
دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه ايلام در پايان اين بيانيه حمايت قاطع خود را از ملت مظلوم و بي دفاع فلسطين و مبارزان حق عليه باطل اعلام كرده و از دولت جمهوري اسلامي خواسته اند تا با تعطيل كردن سفارتهاي مصر و اردن در تهران با ديگر مسلمين دنيا حمايت قاطع و بي چون و چراي خود را از برادران و خواهران فلسطيني اعلام دارد./انتهاي پيام/